Läcker 3:a med ypperligt läge i Hyllie!

  • Hyllie allé 32B
  • Hyllie
  • , Malmö

Ett drömboende utan dess like letar nu efter sin nya ägare. En lägenhet med mängder av plus så som det fina skicket, den luftiga planlösningen och inte minst den fina omgivningen. Förening som äger sin mark är ju ytterligare plus här... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Hyllie och Hyllie Allè!

Nu ges ett unikt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt drömhem!

En lägenhet, ett läge, ett skick som garanterat kommer att locka och tilltala flertalet spekulanter...

Påkostat snyggt och elegant är ju en korrekt beskrivning här, en bostad man skall se och känna in på plats!

Hela våningen har vackra parkettgolv till ljusa innerväggar i alla rum, genomgående luftig planlösning med stort ljusinsläpp och en helt underbar balkong mot den fina innergården. Obs! Föreningen äger sin mark, en trygghet för medlemmarna...

Föreningen har även en gemensam och helläcker takterrass med milsvid utsikt som bara måste uppskattas.

Välkomna in!
Först en trivsam och välplanerad hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring i inbyggda garderober.

Första rum är det stora sovrummet på den högra sidan, här finns även en generös garderob som sväljer mängder i förvaring. Rummet har vacker utsikt och ingen insyn, ett skönt vilorum med bra yta...

Längre in i hallen kommer det fina badrummet som erbjuder egen klädvårdsavdening med tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har dusch med vikbara glasdörrar, golvvärme, handdukstork, wc, kommod med underskåp och spegel ovanför.
Här finns även väggskåp och snyggt infälld downlightsbelysning i tak.
Ett påkostat och elegant badrum...

Nästa rum är köket som har en öppen och läcker planlösning. Stort och tilltalande med en praktisk och snygg köksö innan matplatsen. Inredning i svart från Vedum till gråmelerade bänkskivor i sten.
Maskinparken består utav stor kyl och frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska...

Vidare har vi sällskapsrummet på den andra sidan, stort öppet och trivsamt!
Rummet avslutas i en sagolik balkong som är gårdsvänd och här kommer man garanterat att tillbringa många lediga stunder. En balkong som kommer att uppskattas!

Från rummet kommer man sen vidare till det andra sovrummet som också har sitt fönster mot den fina innergården.
Ett skönt och njutbart vilorum.

Kort och gott får man här ett boende utöver det normala. Påkostat och välplanerat samt i ett så nära nyskick man kan komma. Läget med den vackra innergården och den lummiga omgivningen intill blir ju ytterligare plus.
Föreningen äger även sin mark som ger trygghet för medlemmarna samt ståtar fastigheten med en pampig takterrass som har en slående utsikt över Malmö stad. Hiss från markplan blir ju ytterligare argument för detta fina hem.

Först till kvarn...

Varmt välkomna på visningen!

Hyllie

 Välkomna till Hyllie!

Hyllie är en stadsdel i stadsområdet Väster i Malmö. Stadsdelen omfattar delvis Hyllie socken, som 1906 blev en del av Limhamns köping.
I stadsdelen Hyllie ligger Malmös största utbyggnadsområde.  Ringvägen. Här byggs ett nytt centrumområde med betydelse för tillväxten i både Malmö och Öresundsregionen. Fullt utbyggt beräknas Hyllie centrum ha ca 9 000 bostäder och lika många arbetsplatser.

Vid Hyllie stationstorg, hjärtat i området, ligger station Hyllie som öppnade den 12 december 2010 då Citytunneln invigdes. Restiden till Triangelns station är 3 minuter och 6 minuter till Malmö C. Från Hyllie till Kastrups flygplats tar det 12 minuter. Station Hyllie är den första svenska järnvägsstationen efter Öresundsbron och Danmark. Bredvid Hyllie vattentorn, 80 meter från stationen, ligger Malmö Arena som invigdes i november 2008. Arenan har plats för över 15 000 åskådare och är hemmaarena för ishockeylaget Malmö Redhawks. Här finns även Point Hyllie och Emporia köpcentra.