Läcker och kvadratsmart 2:a till salu i Hyllie Parkhus!

  • Tors Gränd 13
  • Hyllie
  • , Malmö

Belägen på 3:e vån, hiss ifrån markplan och med en skön balkong ifrån sovrummet. Genomgående och smart planlösning med stort ljusinsläpp samt är hela lägenheten i ett ypperligt skick. Grön fin innergårdsmiljö samt i en förening som äger sin mark ger ju ytterligare mersmak... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Tors Gränd och Hyllie Parkhus!

Nu kan vi erbjuda en fantastisk tvårummare med bästa tänkbara läge intill en parkliknande innergård och med närhet till alla tänkbara bekvämligheter så som Hyllie Station, Emporia köpcenter och Arenan...

Låg avgift, förening som äger sin mark och en smart tilltalande planlösning med fönster i två väderstreck!
Fantastiskt skick och med ett slående ljusinsläpp erbjuds man här.

Obs! möjlighet till garage och parkering via föreningen samt har medlemmarna tillgång till en stor fin takterrass...

Välkommen in!
Först en trivsam hall som ger bra plats för avhängning och förvaring. Ljusa släta innerväggar till vacker trestavsparkett på golv som sen löper vidare ut i lägenhetens alla ytor, stilrent och snyggt!

Från hall har vi först sällskapsrummet som har plats för allt man kan tänka sig så som matrumsmöblemang, soff och tv-hörna med mera, med mera...
Ett välplanerat litet rum som verkligen kan beskrivas som compact living!

Vidare kommer vi till det fina köket som är smart avdelat men ändå i öppen planlösning till rummet.
Köket har bra med plats i skåp och lådor samt fina arbetsytor. Inredning i vitt till grå bänkskiva och snyggt väggkakel.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt ovanför. Ett mycket trivsamt kök...

Nästa rum är badrummet som är stort och generöst i yta samt erbjuds man här en egen klädvårdsavdelning med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt god förvaring.
Badrummet är helkaklat i snygga materialval och här finns dusch med infällbara glasdörrar, handdukstork, wc, kommod med underskåp och överskåp med spegel. Ett badrum att älska...

Sist men inte minst har vi det fina sovrummet som ståtar med en sagolik balkong som avslutning. Rummet har ljusa innerväggar till snyggt parkettgolv och stora fönsterpartier så här pratar vi ljusinsläpp när det är som bäst...
Ett tilltalande och mycket trivsamt vilorum...

Kort summering får man här ett riktigt drömboende med fördelar som löser av varandra i ett. Härlig innergårdsmiljö, torget med alla restauranger och affärer intill, god kommunikation, hiss från markplan, högt upp med skön balkong, låg avgift, smart planlösning och i ett fantastiskt skick.

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Hyllie

 Välkomna till Hyllie!

Hyllie är en stadsdel i stadsområdet Väster i Malmö. Stadsdelen omfattar delvis Hyllie socken, som 1906 blev en del av Limhamns köping.
I stadsdelen Hyllie ligger Malmös största utbyggnadsområde.  Ringvägen. Här byggs ett nytt centrumområde med betydelse för tillväxten i både Malmö och Öresundsregionen. Fullt utbyggt beräknas Hyllie centrum ha ca 9 000 bostäder och lika många arbetsplatser.

Vid Hyllie stationstorg, hjärtat i området, ligger station Hyllie som öppnade den 12 december 2010 då Citytunneln invigdes. Restiden till Triangelns station är 3 minuter och 6 minuter till Malmö C. Från Hyllie till Kastrups flygplats tar det 12 minuter. Station Hyllie är den första svenska järnvägsstationen efter Öresundsbron och Danmark. Bredvid Hyllie vattentorn, 80 meter från stationen, ligger Malmö Arena som invigdes i november 2008. Arenan har plats för över 15 000 åskådare och är hemmaarena för ishockeylaget Malmö Redhawks. Här finns även Point Hyllie och Emporia köpcentra.