Läcker takvåning med hiss och balkong centralt i Vellinge!

  • Stortorget 5
  • Vellinge
  • , Vellinge

Mitt på Stortorget finner vi detta drömboende som har allt man kan önska sig och lite till. Här finns en lugn grön innergård med egen bilplats och förråd samt har man hiss ifrån markplan och en helt underbar balkong. Lägenheten har en öppen tilltalande planlösning med snedtak, takkupor, synliga takbjälkar och mängder av karaktär. Hela våningen är i mycket gott skick och bättre läge får man verkligen leta efter... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Vellinge och Stortorget!

Nu ges ett fantastiskt tillfälle att kunna förvärva en pärla utan dess like, högst upp i fastigheten med öppen läcker planlösning och ett slående ljusinsläpp som förhöjer trivselfaktorn enormt...

Våningen erbjuder dessutom en helt underbar balkong som har en fri och vacker utsikt med ljuvlig kvällssol.
Bästa tänkbara planlösning med båda sovrummen mot den fina innergården och kök samt vardagsrum i en öppen tilltalande sällskapsyta mot torget, njutbart!

Vackra ekgolv i alla rum till renoverade ljusa innerväggar samt ett fint kök och badrum gör det enkelt för den nya ägaren att bara kunna flytta rakt in...

Föreningen ståtar med en vacker fastighet på bästa tänkbara läge samt har alla boende sin egen p-plats på innergården, föreningen äger också sin mark, tryggt och skönt för medlemmarna att slippa oroa sig för höjda tomträttsavgifter m.m.

Det centrala läget med Stortorget framför och all tänkbar bekvämlighet runt hörnet gör ju detta boende med all säkerhet intressant för flertalet spekulanter.

Först till kvarn...

Välkomna in!
Stor fin hall som har ett vackert ekgolv till ljusa innerväggar och bra med plats för avhängning samt förvaring. Hallen ger access till lägenhetens alla rum och bjuder på fint ljusinsläpp, en mycket trivsam och hemtrevlig hall!

Rum och kök i en öppen, ljus och tilltalande planlösning. Här har man samma fina ekgolv som i hall till renoverade innerväggar i vitt och ett vackert ljusinflöde. Läckra snedtak, vackra takkupor och synliga takbjälkar förgyller detta så fina rum med charm och karaktär.

Rummet, köket ligger mot torget med fri utsikt och ingen insyn så som man vill kunna bo.

Köket är infällt i vinkel och rymmer gott om plats för både grytor och kastruller samt med smarta fina arbetsytor. Inredning från Vedum i trä till bänkskiva i ek och snyggt vitt kakel ovanför.
Maskinparken består utav stor kyl och frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför, ett kök att älska!

Badrummet är stort och helkaklat i snygga materialval, här finns tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, handdukstork, kommod med underskåp och överskåp med spegel samt dusch med vikbara glasdörrar.
Ett trivsamt och fint badrum med bra tilltagen yta...

Stora sovrummet är garanterat en dröm för många, härlig yta med plats för dubbelsäng, arbetshörna, garderober m.m.
Rummet har vacker ekparkett på golv till ljusa innerväggar och bjuder på ett magnifikt ljusinsläpp från de stora fönstren.
Sovrummet är dessutom helt utan insyn och avslutas i en helt underbar balkong.

Balkongen är stor och ger plats för möblemang samt har man här en storslagen utsikt med eftermiddag och kvällssol, en balkong man bara måste känna in på plats. Njutbart är den mest korrekta beskrivningen här, svårslaget!

Sovrum 2 är lite mindre men ger bra med plats för säng m.m. Vackert ekgolv även här till ljusa innerväggar samt har man här också ett fint ljusinsläpp och rummet har ingen insyn så som man vill ha det i sitt vilorum...

Kort summering får man här ett boende som blir mycket svårslaget vad gäller läge, planlösning och skick! 
En takvåning för er som ställer höga krav på vad man vill ha och inte är beredda på att behöva kompromissa...

Vi ses på visningen!

Vellinge

Välkommen till Vellinge kommun, där utsikterna är bättre!

I Vellinge kommun är det nära till både andra delar av Skåne och till kontinenten. På mindre än en halvtimme når du både Köpenhamn och de skånska metropolerna Malmö och Lund eller en färjeförbindelse till Tyskland eller Polen.

Befolkningen har ökat varje år sedan kommunen bildades 1974. Folkmängden för 2017 var 35 790

Kommunen har  skolor i absolut toppklass som vinner många utmärkelser och alltid hamnar högt i olika rankingar. Här finns en väl utvecklad äldrevård och en mix av moderna affärscentra och pittoreska gårdsbutiker.

Kommunen erbjuder mycket förströelse och vila för turister och kommuninvånare. Här finns några av Europas bästa stränder och vackra naturmiljöer att ströva runt i.

Källa: Vellinge kommuns hemsida.