Läckert 2 ½ plans gavelradhus i Ystad!

  • Ardennergatan 1A
  • Ystad
  • , Ystad

Nu kan vi erbjuda ett fantastiskt boende på barnvänligt och naturskönt område i populära Ystad. Huset har genomgått stora och omfattande renoveringar så enkelt för den nya familjen att bara kunna flytta in och sätta sina möbler på plats... Ett tillfälle!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Ystad!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt drömboende...

Obs! fastigheten är både förbesiktigad, dolda felförsäkrad för en tryggare och smidigare affär gentemot köparen!

Ett hus som kommer att dra till sig stort intresse p.g.a det natursköna läget och den genomtänkta planlösningen samt det fina skick som gör det enkelt för den tilltänkta köparen att bara kunna flytta rakt in..

Läget på gaveltomt med suterräng ger extra karaktär och merkänsla till detta så fina radhus samt har man både garage och p-plats intill. Stor skön balkong med morgonsol på suterrängsidan och härligt västerläge från tomtens framsida.

Ett hus som har det där lilla extra vad gäller läget med gaveltomt i suterräng, det barnvänliga området med skola intill, den genomtänkta planlösningen och det fantastiska skick som huset visas upp i. Ett riktigt drömhem...

Husets fördelning är följande!

Nedre plan:
Först en stor entré och hall samt har man ett helt nytt grovkök / tvättstuga som bara måste uppskattas. Här finns även ett vackert badrum som är helkaklat och fräscht med badkar. Det finns ytterligare 3 sovrum samt smart förvaring i stora garderober, praktiskt och tilltänkt.
Från det ena sovrummet har man terrassdörren ut till den fina trädgården med österläge, läckert och njutbart!

Entréplan:
Först en stor och välkomnande hall med vackert ljusinsläpp. Här finns ett fräscht badrum med dusch och ett helt underbart kök som man öppnat upp till sällskapsrummet, Ett stort och påkostat kök som man bara måste uppleva på plats.
Vidare kommer vi ut till sällskapsrummet som bokstavligen flödar med vackert ljusinsläpp, njutbart!
Från rummet här har man också utgången till fastighetens balkong som ger huset ytterligare plus och mersmak...
Här finns även ett stort och fint sovrum som har en generös garderob för bästa tänkbara förvaring!

Övre plan:
Här har man två fina rum som i dagsläget används som sällskapsrum och sovrum. Här finns även en stor klädkammare som sväljer mängder i förvaring. En ovanvåning som erbjuder ett stort ljusinflöde och karaktär...

Kort och gott erbjuds man här ett vackert hem som har genomgått stora och påkostade renoveringar, ett boende som garanterat kommer att passa in på mångas önskemål och krav!

Först till kvarn...
Varm välkomna på visningen!

Ystad

Välkomna till natursköna Ystad!

Det finns få städer med en så genuin och välbevarad stadskärna som Ystad. Bland de kullerstenbelagda gatorna inne i centrum syns både charmiga korsvirkeshus från medeltiden och pastellfärgade gathus från förra sekelskiftet. Det vimlar av caféer, restauranger och butiker av olika slag. Nere i den mysiga småbåtshamnen finns fiskrökeri och restaurang med uteservering. Den idylliska atmosfären, goda pendlingsmöjligheter, närheten till havet och det stora utbudet bidrar till att många vill flytta till Ystad.