Läckert sommar – året runthus i Beddingestrand!

  • Enevägen 16
  • Beddingestrand
  • , Beddingestrand

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt drömboende med närhet till både skog och strand. Smart planlösning, perfekt läge och i mycket gott skick gör ju detta fina boende intressant för flertalet spekulanter... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Beddingestrand och Enevägen!

Obs! fastigheten är både förbesiktigad samt dolda felförsäkrad för en tryggare och smidigare affär gentemot köparen...

Nu kan vi erbjuda ett mycket trivsamt hus i toppskick med bästa tänkbara läge. Lummig grön hörntomt på ca 800 kvm och med vackert skogsparti intill samt direkt närhet till både strand och bad.

Huset har genomgått stora renoveringar och besitter en smart tilltalande planlösning med 3 sovrum, vackert kök, badrum med dusch och två stora öppna rum för det sociala umgänget och när matgästerna är på besök.
Det finns även stora förrådsutrymmen och garage till fastigheten.

Detta är kort och gott det perfekta sommarhuset för den som så önskar eller det sagolika åretruntboendet för den lite mindre familjen.

Obs! Fastigheten som gränsar med adress Furuvägen kommer också att bli till salu och då ett gyllene tillfälle för den som vill köpa båda och ha den ena fastigheten som en uthyrningsdel...

Ring oss för mer information om detta!

Välkomna in!
Först en välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring, ljusa innerväggar till gediget snyggt golv.

Helkaklat badrum i snygga material som erbjuder dusch, golvvärme, wc, kommod med underskåp och spegel ovanför.
Ett vackert och trivsamt badrum...

Vackert kök som har utgång till den fina trädgården och här har man verkligen fått till det med smarta ytor och en vacker köksö för avlastning samt förvaring. Maskinparken består utav kyl, frys, micro, diskmaskin, spis med häll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska...

Vidare har vi två stora öppna rum som ger en sagolik yta med charm och karaktär när den är som bäst. Fantastiskt ljusinsläpp från alla håll och även här har man utgång till den lummiga trädgården.
Vackra trätiljor på golv till ljusa innerväggar och här finns även en öppen spis som höjer trivselfaktorn ytterligare..
Två helt underbara rum med mycket charm...

Sist har vi tre fina sovrum som är perfekta som vilorum / kontor eller gästrum. Vackert furugolv till ljusa väggar även här.

Kort summering får man här ett unikt boende med skog och strand runt hörnet, stor lummig hörntomt på ca 800 kvm, perfekt skick och bara att kunna flytta rakt in för den nya ägaren.
Ett charmigt hus med stor potential och enorma möjligheter som garanterat kommer att falla många i smak!

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Beddingestrand

Beddingestrand

Den lugna byn vid havet.

Beddingestrand karaktäriseras av närheten till havet, kustvägen (Beddinge Strandväg) som löper genom orten, de starka gröna inslagen, den låga och småskaliga bebyggelsen med stora tomter och målpunkterna som är kopplade till turismen. Beddingestrand är idag ett område med både året runt- och fritidshusbebyggelse. I västra delen finns både Beddinge gamla och nya fiskeläge med fiskarstugor från 1700-talet byggda i flinta

Beddingestrand är belägen vid kusten på Söderslätt i Trelleborgs och Skurups kommuner i Skåne län. Bukten som omsluter Beddingestrand från Beddinge läge till Hörte läge kännetecknas av sin vita sandstrand och sina goda badmöjligheter. Bukten är också en populär plats för wind- och kitesurfing

Beddingestrand nås i huvudsak via Beddinge Strand-väg (riksväg 9) som löper genom orten i öst-västlig riktning och via Lilla Beddinge kyrkväg och Bruns-bovägen som ansluter till Beddinge Strandväg från norr. Beddinge Strandväg fungerar som en ryggradi orten, både i form av kommunikationsled och vad gäller bebyggelsestruktur och service/verksamheter. Beddingestrand trafikeras av regionbuss nr 190 som går mellan Trelleborg och Ystad. Vardagar går det två turer/timme. Totalt finns det sex busshållplatser.

Varmt välkomna till Beddingestrand.