Liten kvadratsmart 2:a i absolut toppskick!

  • Sölvesborgsgatan 3c
  • Folkets park / S:t Knuts torg
  • , Malmö

Med ett perfekt läge intill Folkets park och på nära avstånd till Malmö centrum finner vi detta lilla drömboende. Välplanerat och snyggt med en planlösning som slår allt är en bra beskrivning på denna lilla pärla till bostad.......... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Folkets park och centrum!

Obs! Ett unikt, kvadratsmart och centralt boende i toppskick för under 2.600 kr i månaden inklusive lån samt avgift...

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en en liten dröm, ett stort boende men på små kvadratmetrar.
Compact living handlar om att optimera sin boyta och skapa utrymme där man inte trodde att det fanns, denna bostad är garanterat ett svårslaget exempel på compact living när den är som bäst...

Här finns allt man vill ha så som ett nytt kök med påkostad maskinpark, matplats, litet vardagsrum, mysigt sovrum, garderob från hallen och ett jättefint badrum. Allt i bostaden är nytt och lägenheten går att gämföras med nyproduktion.

Bästa tänkbara läge på våning två med fin utsikt mot den trevliga innergården. Fastigheten och föreningen är från slutet på 30-talet så mycket av den ursprungliga charmen är bevarad och intakt så som vackra pampiga trapphus samt en mycket trivsam innergårdsmiljö.
Inne i lägenheten har man fått till en vacker mix där renoverad charm i original möter nytt och modernt, ett fantastiskt resultat som garanterat även den allra kränaste kommer att uppskatta.

Obs! Föreningen äger sin mark så tryggt för den nya köparen att slippa oroa sig för höjda tomträttsavgälden. Det finns även två mycket fina takterrasser som erbjuder möjlighet till grill, umgänge eller bara att kunna koppla av på. Fantastisk utsikt erbjuds man här och takterrasserna skall ses på plats...

Drömlägenheten för den studerande eller för den som vill ha övernattningsbostad men som ställer höga krav på läge, skick och planlösning.

Välkomna in!
Först en trivsam hall som erbjuder plats för avhängning och längre in finns även en inbyggd större garderob för förvaring. På golvet ligger fin parkett till renoverade ljusa innerväggar, infällda spotlights i tak för bästa tänkbara belysning.

Direkt på den vänstra sidan finner vi badrummet som bara är så fint, så fint...
Helkaklat i i stora vita plattor till schackrutigt klinkers på golv. Badrummet erbjuder dusch med infällbar glasvägg, spotlights i tak, handdukstork, komod med underskåp och överskåp med spegel samt wc. Ett badrum att älska!

Väl in i rummet har vi först köksdelen som går i vitt till exklusiva vitvaror från Siemens. Bänkskiva i massiv ek till snygg vit gammedags väggkakel och vacker belysning från tak via infällda spotlights. Maskinparken består utav kyl, frys, micro, diskmaskin, ugn och spishäll med kolfiltersfläkt ovanför. Ett riktigt drömkök som många kommer att tycka om...

Vidare har vi vardagsrummet som är litet men mysigt, fönsterna mot den fina innergården så lugnt och skönt. Härligt ljusinsläpp i rum och kök. Vacker fiskbensparkett på golv till renoverade väggar i vitt. Golvet är i original men renoverat och oljat det för att få fram bästa resultat.

Sovrummet ligger vägg i vägg med vardagsrummet och är litet men ger plats för sängen och lite till, ett skönt och mysigt vilorum som har sitt fönsterparti mot den trevliga innergården så perfekt när det väl är dags att hoppa i säng.

Kort sumering får man här ett littet men stort boende vad gäller skick, planlösning och läge. En lägenhet som säkerligen kommer att hitta sin nya ägare mycket snabbt...
Lägenheten är fortfarande registrerad som en etta i föreningen men är idag efter renoveringen en liten men fullt fungerande tvåa.

Finansiering klar ?
med ett boendelån på 50 % blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 2.575 kr netto.

Först till kvarn...

Varmt välkomna på visning!

Folkets park / S:t Knuts torg

Välkomna till Området runt Malmö folkpark & S:t Knut!

Området runt Folkets park och S:t Knuts torg har alltid varit populärt bland framför allt den yngre generationen som trivs med ha närhet till det mesta och dessutom ha det inom gångavstånd.

Prisbilden i området är också fortfarande humant och många bostadsrättsföreningar i detta område besitter en god och mycket sund ekonomi.

Området anses mer och mer centralt för varje år som går i takt med att Malmö ( den lilla staden ) växer till det större hela tiden.