Nybyggd och påkostad villa med ett guldläge!

  • Flädie Kyrkväg 7G
  • Lomma / Flädie / Bjärred
  • , Bjärred

Nu kan vi erbjuda ett fantastiskt hus på 7 rum och kök. Drömläge i natursköna Flädie by mellan Bjärred, Lund och Lomma samt på kort avstånd till Malmö. Pittoreskt lummigt och barnvänligt område som garanterat kommer att tilltala och locka till sig flertalet spekulanter... Ett helt underbart hus med bästa tänkbara läge! Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Bjärred och Flädie kyrkväg i Lomma kommun!

Obs! fastigheten är både förbesiktigad samt dolda felförsäkrad för en smidigare och tryggare affär gentemot köparen!

Nu ges ett unikt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt drömhus vad gäller allt ifrån läget, skicket och den helt underbara planlösningen.

Huset blev färdigställt 2021 och allt är nytt, påkostat och smakfullt, ett hus man skall se och känna in på plats...

Läget med den fria utsikten ifrån tomtens baksida är storslaget, roingivande och njutbart!

Fastigheten har en stor uppfart för ca 8-10 bilar samt en lummig och charmig framsida.

Husets fördelning är på 1 1/2 plan med smarta och genomtänkta ytor överallt.

Baksidan har ett generöst trädäck med plats för det stora möblemanget och utgången är från de inre sällskapsytorna så som vardagsrum, matrum och kök.

Ett boende som fungerar både för den lilla som för den stora familjen med nuvarande 4 sovrum som enkelt går att göra om till 6 sovrum om så önskas...

Plan 1
Stort sällskapsrum med rymd och takhöjd till nock, fint matrum med utgång till trädgården, snyggt infällt drömkök, vacker hall med access till båda sovrummen, påkostat badrum, stor klädkammare och ett fint grovkök med tvättstuga.

Plan 2
Stort charmigt vardagsrum, möblerbart allrum, två sköna sovrum och ett vackert badrum med dusch. .

En villa som har allt man kan önska sig så som skick, planlösning och läge. Smidigt sen att kunna ta sig till Bjärred, Lund, Lomma och Malmö på så kort tid. Här erbjuds man också en helt underbar områdesmiljö, grönt, lummigt och pittoreskt.
Naturskönt, tilltalande och njutbart är en bra beskrivning...

Ett tips till er som inte varit i Flädie by tidigare, sätt er i bilen och kör dit...
Ni kommer inte att bli besvikna!

Först till kvarn är det som gäller här, ett boende som garanterat kommer att passa in på mångas önskemål och krav...

Vi ses på visningen!

Lomma / Flädie

Mitt i ett landskap präglat av jordbruk, endast några kilometer väster om Lund, ligger Flädie. Tätorten uppkom under tidig medeltid och är idag en mycket trivsam och barnvänlig ort med bra förbindelser till Malmö och Lund.

Flädie uppkom under tidig medeltid och orten blev större när järnvägen mellan Bjärred och Lund byggdes. Då fick Flädie en betydligt förbättrad infrastruktur med bland annat telefon- och telegrafstation, polisstation och mejeri. Orten är ett exempel på hur ett samhälle under århundraden förändrats och utvecklats; från kyrkby till bondby och vidare från stationssamhälle till centralort i en rik odlingsbygd. Numera är Flädie ett mycket trevligt och barnvänligt villasamhälle.

I Flädie finns bland annat en Montessoriskola, en plantskola, vingård och flera andra verksamheter. Plantskolan säljer bland annat sitt egenodlade äppelträd ”Flädie” som är väldigt populärt i trakten. I denna lantliga miljö kan man slå sig ner med medhavd fika en vacker sommardag. En hel del gammal bebyggelse finns kvar i byn, bland annat en vacker fyrlängad korsvirkesgård som ligger på sin ursprungliga plats. Andra arv från förr är Flädie smedja, ett vagnmakeri samt möllan i Flädie som är den sista kvarvarande vindmöllan i Lomma kommun.

Flädie Mat- och Vingård, utnämnda till årets företagare 2009, bidrar mycket till ortens charm och gemytliga stämning. På gården kan du bland annat ordna konferenser, njuta av mat och vin samt bo på gårdens hemtrevliga hotell. Exempel på events som anordnas här är vin – och champagneprovningar samt matlagning tillsammans med kockar av hög klass. Här anordnas skräddarsydda upplevelser för såväl företag som möhippor och svensexor. Gården har dessutom en egen liten vinodling och i restaurangen kan man dricka det egenproducerade vinet