Obs! Områdets kanske finaste 4:a är nu till salu!

  • Konsultgatan 21
  • Södertorp
  • , Malmö

Totalrenoverad fyrarummare med charm och elegans, bekvämt att bara kunna flytta rakt in. Välplanerade kvadratmetrar och ett fantastiskt ljusinsläpp är ett kännetecken för denna så fina bostad, dessutom erbjuds man en stor lyxig västerbalkong. Nyrenoverad hiss direkt ifrån markplan i en stabil Hsb förening med välskötta innergårdar och trapphus. Direkt närhet till både Pildammsparken och shopping på Mobilia köpcentra samt kort avstånd till Malmö centrum. Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Södertorp och Konsultgatan!

Obs! Ett riktigt drömboende för under 5.500 kr i månaden inklusive lån, internet och avgift...

Nu kan vi erbjuda en av de bättre våningarna på detta så populära område, allt är nyrenoverat så lägenheten visas upp i ett skick som går att gemföras med nyproduktion, häpnadsväckande och mycket svårslaget!

Stora sköna ytor med fantastiskt ljusinsläpp och välplanerat in i minsta hörn.

Lägenheten ståtar med stor härlig västerbalkong som dessutom är inglasad, säkerhetsdörr, helt nytt kök, två toaletter, genröst vardagsrum och tre bra sovrum varav två har inbyggda garderober med skjutdörrssystem från golv till tak...

Allt är sprillans nytt i denna drömvåning, totalrenoveringen utfördes under 2017.

Ett fint och mycket bekvämt boende med trevlig innergårdsmiljö, hiss direkt ifrån markplan, äldre stabil Hsb förening som är certifierad, möjlighet till både garage och p-plats, närhet till all tänkbar shopping via Mobilia köpcentra samt på kort avstånd finns Pildammsparken och centrum. Smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från stan via den inre ringvägen är ju också starka köpargument för alla de som inte har sin arbetsplats i Malmö...

En våning med mängder av plus som säkert kommer att passa in på fleras önskemål!

Välkommen in:
Först bemöts vi av en ljus och välkomnande hall där första delen består utav ett snyggt stengolv, framför har man lagt in vacker trestavsparkett som sen löper vidare ut i våningens alla rum, enhetligt och snyggt. Väggarna är renoverade samt bredspacklade och vitmålade.
Taket är nersänkt och man har fällt in läckra downlights för en behaglig samt vacker belysning. På den högra sidan har men byggt in en stor skjutdörrsgarderob från golv till tak som sväljer mängder i förvaring, praktiskt och snyggt...

På den vänstra sidan har vi först den fina gästtoaletten som är helkaklad i tilltalande färger och fina materialval. Direkt efter har vi badrummet som även det ståtar med vackra materialval och här erbjuds man dusch med infällbara glasdörrar. Båda toaletterna har snyggt infällda och dimmbara downlights i tak för bästa tänkbara belysning.

Sen öppnar hela våningen upp sig på ett fantastiskt sätt, kök med det första sovrummet på vänster sida och vardagsrummet har vi rakt fram, slutligen de två sista sovrummen på den högra sidan, en mycket trivsam planlösning...

Köksinredningen går i vitt till massiva bänkskivor i träd som passar perfekt till det snygga trägolvet. Stilrent ljust väggkakel och integrerade vitvaror från Electrolux. Man har även här sänkt ner tak och fällt in snygga downlights för bästa tänkbara belysning samt har man belysningssystem under köksskåpen, ett kök som bara alla måste tycka om!

Efter kök har men sen det första sovrummet som ligger vägg i vägg med köket, ett fint litet sovrum som passar perfekt till arbetsrum, gästrum eller som barnrum. Snygg parkett på golv till ljusa och renoverade innerväggar.

Vidare kommer vi till vardagsrummet som ståtar med härlig yta, här finns det plats för soffhörna, stort matrumsmöblemang och mycket därtill. Rummet har samma fina parkett som i övriga rum, ljusa innerväggar och utgång till en fantastisk balkong. Balkongen är stor och ligger med rätt väderstreck, njutbart med solen som tittar in från eftermiddag till kväll...

Sen har vi de två sista sovrummen som båda är stora och ger bra med plats för allt man kan tänkas vilja ha i sina vilorum. Båda sovrummen har inbyggda skjutdörrsgaderober från golv till tak samt nya parketgolv och renoverade innerväggar, dessa sovrum vetter mot innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att krypa till sängs.
Lägenheten är registrerad som en trea i föreningen men efter den stora renoveringen brukas den idag som en fyra, fördelen här är ju att man får fyra rum till samma månadskostnad som en trea. 

Kort sammanfattning får man här en riktig drömvåning i ett skick som slår det mesta, fantastisk planlösning med fina ytor och vackert ljusinsläpp från alla rum. Boendet erbjuder också en mycket trevlig innergårdsmiljö som gör det lite rolligare att ta fikat med sig ner, träffa sina grannar och bara umgås en stund.
Allt detta i en stabil certifierad Hsb förening som har sina fastigheter och innergårdar i ett enastående skick, dessutom har man hissen direkt i från markplan, möjlighet till garage, p-plats och fina tvättstugor. Ett boende med många fördelar...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 5.475 kr netto.
Obs! Föreningens tillägg för internet ingår i uträkningen ovan...

Varmt välkomna på visning!

Södertorp

Södertorp är ett bostadsområde i stadsdelen Hyllie och består av flerfamiljshus med bostadsrätter, byggda på 1960- och 1970-talet. Området ligger mellan Stadiongatan och Ärtholmsvägen, väster om Pildammsvägen. Södertorp är ett populärt och grönskande område vars föreningar har många aktiviteter i parkliknande innergårdar. Området är populärt på grund av det bilfria läget och barnvänliga lekplatser. Här är det nära promenadavstånd till centrum och shopping på nyrenoverade och ombyggda Mobilia. Hyllie station ligger på behagligt avstånd för er som pendlar. Södertorp ligger även nära skolor, förskolor  och omsorg i form av vårdcentral och Skånes universitetssjukhus. Ärtholmens koloniområde ligger ett stenkast bort och bjuder på rekreation för själen.