Områdets kanske finaste 3.a är nu till salu!

  • Aktrisgatan 7
  • Hyllie / Lindeborg
  • , Malmö

Lägenhet i toppskick och med bästa tänkbara läge i de populära låghusen. Inglasad stor balkong med kvällssol och med öppen fin planlösning gör detta till ett drömboende... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Lindeborg och populära Aktisgatan!

Obs! Bo lyxigt och flott för mindre än 5.000 kr i månaden inklusive lån, avgift och bredband...

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt drömboende på gamla Lindeborg. Bostaden är belägen i de så populära trevåningshusen på Aktisgatan. Bästa tänkbara läge med våningsplan 2 samt så vetter båda sovrummen mot grönområdet framför så lummig och med fri utsikt. Båda vilorummen är helt utan insyn, bättre blir det inte...

Kök och vardagsrum vetter mot föreningens välskötta innergård, en fröjd för ögat och helt utan insyn även här!

Lägenheten har nyligen genomgått en totalrenovering vad gäller allt från golv till tak, nytt kök som är uppöppnat med en stor matplats, nytt påkostat badrum som är utbyggt och har egen klädvårdsavdelning, nya golv, bredspacklade och vitmålade innerväggar, nya innerdörrar samt ny säkerhetsdörr, nya kontakter, strömbrytare, lister med mera, med mera...

Bostaden visas upp i ett fantastiskt skick och här är det bara att sätta sina möbler på plats, flytta in och bo som en kung!

Välkomna in!
Perfekt hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring. Hallen har nersänkt innertak med snygg downlightsbelysning och vacker trestavsparkett på golv till vita innerväggar.

Första rum är badrummet på höger sida, och inte vilket badrum som helst utan här har man kostat på ordentligt vad gäller inredning med smakfullt materialval. Badrummet är utbyggt och erbjuder egen tvättstuga för klädvård samt duschhörna med infällbara glasdörrar, vacker komod med eleganta detaljer samt väggspegel och wc.
Badrummet är helkaklat i vitt och grått samt har det nersänkt innertak med snyggt infälld downlightsbelysning
Ett rum som alla kommer att älska...

Nästa rum är köket som är smart avdelat med en stor härlig matplats samt med en flott och praktisk arbetsdel. Vit snygg inredning till gråmelerat väggkakel och vit bänkskiva. Här finns gott om skåp och lådor samt fina arbetsytor. Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn och spisfläkt ovan samt har man infälld downlightsbelysning i tak.
Vacker trestavsparkett på golv till vita släta väggar och matplatsen är uppöppnad ifrån hall så ytan känns optimal...
Ett kök för de allra kräsnaste!

Vidare kommer vi till rummet som är stort och rymligt med generösa fönsterpartier för bästa tänkbara ljusinsläpp. Rummet har vacker parkett på golv till ljusa släta innerväggar, ett rum att tycka om!

På den andra sidan bostaden finner vi de två sovrummen som är bra tilltagna i yta och ger plats för dubbelsäng m.m. Båda vilorummen är ljusa, lättmöblerade och har ett fint ljusinsläpp samt helt insynsskyddade. Renoverade vita innerväggar till ny trestavsparkett även här. I det ena sovrummet finns också en stor skjutdörrsgarderob för bästa förvaring.

Balkongen ligger även på denna sidan och är som pricken över i:et med skön kvällssol samt helt utan någon insyn. Inglasat och stort gör detta till lägenhetens extra rum som man garanterat vill tillbringa många av sina lediga stunder på...
En balkong som säkerligen alla skulle vilja ha!

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inkl lån, avgift och bredband ca 4.985 kr netto.

Kort och gott får man här mycket för sin valuta. Stabil förening med god ekonomi, fantastisk planlösning och en lägenhet i ett enastående skick. Den fina innergårdmiljön och den direkta närheten till Emporia köpcentra gör ju det också än mer intressant, ett mycket bra boendeval som säkerligen kommer att locka många...

Först till kvarn!

Välkomna på visning.

Hyllie / Lindeborg

I Hyllie har man bevarat värdefull mark som t ex koloniområdet Ärtholmen som anlades på 1940-talet. Bostadsområdet Lindeborg erbjuder också ett fint odlingsområde med kolonilotter. I närheten ligger Bergdala med byggnader från 1920-talet.

Här ligger också Emporia, ett köpcentrum med 230 butiker, samt Malmö Arena där Malmö Redhawks spelar ishockeymatcher och stora konserter äger rum. Hylliebadet är ett modernt badhus för hela familjen.