Påkostad och lyxig 2:a med stark adress i Slottsstaden!

  • Tärningholmsgatan 7
  • Slottsstaden / Rönneholm / Fågelbacken
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda en bostadsdröm utan dess like. Smakfull elegans som möter en underbar karaktär är ett kännetecken för detta så fina och välplanerade hem... Till en stabil förening med låga avgifter och med en adress som tillhör en av de populäraste i Slottsstaden så välkomnar vi er på visningen.... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Fågelbacken och Rönneholm i Slottsstaden!

Obs! En förening med mycket god ekonomi som äger sin mark och erbjuder mycket låga avgifter...

På Tärningholmsgatan 7 finner vi denna guldklimp till lägenhet, allt i bostaden är totalrenoverat och genomtänkt så resultatet har blivit så perfekt och smakfullt det bara kan bli.
Ett riktigt drömboende!

Påkostat och exklusivt badrum med hotellkänsla, unikt och smakfullt kök med stor matplats, nya parkettgolv i alla rum, renoverade innerväggar, tak, lister, nya beslag, nya dörrar, kontakter, strömbrytare, el, med mera, med mera!

All renovering i bostaden är utfört under 2020 så för den nya köparen är det bara att kunna flytta rakt in....

I föreningen finns även ett garage med 31 platser och en helt sagolik innergård som bara måste upplevas på plats. Bästa tänkbara läge med allt i sin direkta närhet så som parker, stränder, bad, shopping, restauranger och Malmö centrum.

En bostad för den kräsne som bara vill ha det bästa vad gäller läge, planlösning och skick...

Välkomna!
Först en fantastisk foajé som är inklädd i vacker sten och ger en känsla av lyx och mersmak.

Hallen är stor och bjuder på fin hemkänsla samt finns här gott om plats för avhängning och förvaring. Snyggt parkettgolv till renoverade innerväggar i vitt.

På vänster sida finner vi badrummet, och inte vilket badrum som helst utan ett badrum som inger lyx och välbehag. Påkostat Italienskt kakel och klinkers till inredning med svarta detaljer som får en att känna sig som man är på ett finare hotell, njutbart!
Badrummet erbjuder dusch med infällbara glasdörrar, handdukstork, eluttag, kommod med underskåp, spegel med bakbelyning, vägghängd toalett med inkaklat hyllplan bakom samt snyggt infälld downlightsbelysning i tak.
Ett badrum att älska!

Nästa rum är kök!
Köket har inredning i grått till mörkmelerad bänkskiva och påkostat Italiensk väggkakel bakom. Här finns snyggt infälld belysning under och i inredningen för ett tilltalande ljus.
Fina arbetsytor och mycket förvaring i lådor och skåp gör detta till ett kök att trivas i. Vackert parkettgolv till ljusa innerväggar och en rejäl matplats, ett riktigt drömkök...

Vidare har vi det fina sovrummet som ligger vägg i vägg med kök och ståtar med ett fint ljusinsläpp även här. Samma fina golv som i övriga rum och renoverade innerväggar i vitt. Här ges bra med plats för dubbelsängen och mycket mer!
Ett trivsamt och skönt vilorum...

Sist har vi vardagsrummet som är stort och släpper in mängder med ljus ifrån de stora fönsterpartierna längs hela den inre väggsidan. Snyggt parkettgolv till ljusa innerväggar och ett sällskapsrum med en härlig karaktär.

Kort och gott får man här en lägenhet som ståtar med ett enastående skick. Unikt och tilltalande vad gäller allt så som val av inredning, planlösning, läge, skick, låg avgift, möjlighet till garage, fin innergårdsmiljö och mycket mer...

En lägenhet som garanterat kommer att tilltala flertalet spekulanter!

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Fågelbacken / Hästhagen / Slottsstaden

Fågelbacken och Hästhagen är bostadsområden som ligger väl undangömt mellan Fågelbacksgatan och Köpenhamnsvägen, öster om Mariedalsvägen. Här råder lugn och man bor väldigt ostört från biltrafik. Området är ett av Malmös mest populära bostadsområden och priserna här brukar generellt vara höga jämfört med många andra områden i Malmö. Tidigare var de flesta av fastigheterna här hyresfastigheter men i takt med att fler och fler ombildningar till bostadsrätt har skett har bostadsrättsföreningarna ökat markant i antal. För barnfamiljer är området idylliskt med skolor så som Fågelbackens montessoriförskola och förskolorna Stallmästaren och Telningen. Inte långt härifrån ligger även Fridhemsskolan och Malmö Borgarskola. Omåttligt populära Pildammsparken ligger närma och man har även på bekvämt avstånd Rönneholmsparken som sedan den anlades på 1700-talet är en populär och mycket vacker park att promenera i. I parkens norra sidan finns en stor skogslekplats för både barn och vuxna att klättra och leka i. 
Här bor man lugnt och tryggt men endå centralt med all tänkbar service och goda kommunikationer i nära anslutning.