Pampig 2:a med uteplats på Ön!

  • Sundskajen 4b
  • Limhamn / Ön
  • , Limhamn

Nu har vi glädjen att presentera en mycket välplanerad 2:a om hela 68 kvm med härlig uteplats i solsäkert västerläge. Här bor man bekvämt på ypperligt läge med nära till båda hav och city. Låg månadsavgift, bra förening och väldisponerad planlösning. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Ön och attraktiva Sundskajen!

Nu har vi nöjet att presentera en pampig marklägenhet om 2 rum i öppen planlösning med en otrolig takhöjd och som grädde på moset en stor uteplats i perfekt västerläge. Det skyddade läget in på gården gör boendet lugnt, trivsamt  och lite lyxigt. Här bor man bekvämt i ett färdigutvecklat område med havet som närmsta granne!

Hall: Innanför ytterdörren öppnar lägenhetens entrél upp sig. Här finns det gott om plats för avhängning samt förvaring i stor klädgarderob, snyggt granitgrått klinkergolv som övergår i klassisk ekparkett samt fina vita väggar.

Badrum: Väl tilltaget och fint badrum grön "fondvägg" av kakel. Utrustningen består av duschhörna med glasdörrar, handfat, badrumsskåp med belysning, vägghängd wc-stol, handdukstork, tvättmaskin (Bosch), torktumlare (Bosch). Gott om förvaring i vägghängda överskåp. De övriga väggarna har vitt kakel och på golvet ligger en sober grå klinker med golvvärme. Ett badrum som gör bestyren till ett rent nöje!

Kök: Stilsäkert kök i öppen planlösning. Sober vit köksinredning med rostfria handtag. Gott om förvaring och arbetsyta. Ett kök att bjuda in sina vänner till i trevligt samkväm när kulinariska rätter anrättas!  Vita släta väggar och valnötslaminat skapar en härlig kontrast. Maskinparkeni rostfritt består av; spishäll, varmluftsugn (Bosch), kyl/frys (Bosch), diskmaskin (Bosch), fläkt (Cylinda) samt microvågsugn (Bosch).

Sovrum: Stort och generöst vilorum med gott om plats för dubbelsängen och ytterligare möblemang. Garderober längs med den ena kortväggen ger generöst med plats för förvaring. Vita släta väggar och snygg eklparkett förstärker känslan av lugn.

Vardagsrum: Köket och det härliga sällskapsrummet binds ihop i en öppen planlösning. Väggarna är släta och vita, som i övriga bostaden, och på golvet ligger vacker ekparkett. Här finner vi även utgången till uteplatsen som erbjuder härlig kvällssol och plats för både matbord och grill som välkomnar det lilla sällskapet. Varför inte servera frukost eller middagen ute när vädret tillåter? 

Ett boende som har allt, och lite till...
Välkomna på visning!

Limhamn / Ön

Välkommen till Limhamn / Ön.

Här bor du granne med havet och njuter av sundsutsikt, doft av hav och friska vindar. Sommartid kan du njuta av båtlivet i småbåtshamnen och även ta sig ett dopp i Öresund. Långa promenader längs med havet är avkopplande och uppfriskande året om. Ön är populärt för fiskeintresserade, antingen fiskar man från kajkanten eller med fiskebåten M/S Pelle. Från de gamla industrierna som tidigare tillverkade båtar och flyg kvarstår idag tre byggnader som inrymmer Friskis och Svettis, Skolan på Ön samt ett närlivs. Goda kommunikationer med buss33 och 7 som stannar mitt på Ön och därifrån kan du åka både till Centralen, Hyllie station eller Triangeln.