Ett tillfälle! Nytt, fräscht i lugnt och barnvänligt område…

  • Repslagaregatan 5
  • Strandängen
  • , Arlöv

Varmt välkomna till detta mycket trivsamma och välplanerade 1,5-plans kedjehus på friköpt tomt i populärt och barnvänligt område. Trevlig inhägnad tomt i solsäkert söderläge samt lättunderhållet och med en låg energiförbrukning som gynnar såväl miljö som plånbok. Närhet till goda kommunikationer och service. Carport med plats för en bil samt uppfart för ytterligare en. Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till barnvänliga Strandängen och Repslagaregatan!

Ett vackert hus med bästa tänkbara läge mitt imellan Malmö, Lomma och Lund. Nybyggt trevligt och mycket barnvänligt villaområde som säkert kommer att passa in på mångas önskemål. Huset är i nyskick vad gäller allt ut och invändigt.

Perfekt och tilltänkt planlösning gör ju också att detta så fina hus uppfattas mycket större än den registrerade boytan. Ett lättskött hus med skön och solsäker trädgård är ju också något som ger detta boende extra pluspoäng...

Med stilsäker design och stort fokus på funktion, kvalitet och komfort är detta det perfekta hemmet för den som ställer lite högre krav på levnadsstandarden. Putsade fasader och aluminiumklädda fönster bidrar till ett, näst intill, underhållsfritt hem. Fjärrvärme i kombination med frånluftsvärmepump och en tät och välisolerad konstruktion ger dessutom en driftssäker och låg energiförbrukning. Välplanerade ytor på både såväl botten- som ovanvåning. Bottenvåningen erbjuder stora ytor perfekta till social samvaro, på ovanvåningen har man den privata svären. Läget på lugn återvändsgata med begränsad trafik gör det tryggt att kunna släppa ut barnen.

Det perfekta valet för den lilla barnfamiljen!

Plan 1:
Husets bottenvåning består av ett stort kombinerat kök och vardagsrum och ett badrum med tvättstuga. Det finns här möjlighet att bygga ett extra sovrum, för den som så önskar. Den öppna planlösningen ger huset en trivsam luftig känsla och de stora fönsterpartierna bjuder in trädgården utanför.

Hall: Vi stiger in i en ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i form av en stor garderob som på ett praktiskt vis tagit tillvara utrymmet under trappan. Väggarna är vita och släta som i övriga bostaden och på golvet ligger grafitgrå klinker med golvvärme.

Badrum med tvättstuga: Väl tilltaget och ljust badrum som gör bestyren till ett rent nöje. Utrustningen består av en duschhörna med invikbara duschväggar, handfat med underskåp, spegel med belysning, wc-stol, tvättpelare med tvättmaskin (Siemens) och torktumlare (Siemens) och värmepanna (Bosch). På golvet ligger samma snygga klinker med golvvärme som följt med från hallen och på väggarna sitter vita stilrena kakelplattor med en svart pelare i duschen. En inbyggd garderob löser förvaringen.

Kök: Moderiktigt kök i öppen planlösning mot sällskapsrummet gör matlagningen till en social stund och ger en härlig volymkänsla till hela nederplanet. En köksö markerar tydligt var köket slutar och vardagsrummet tar vid. Inredningen från Ballingslöv är ljust grå och erbjuder gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Maskinparken är stilrent rostfri från Siemens och består av hel kyl, hel frys, ugn, spishäll, fläktkåpa, inbyggnadsmicro och diskmaskin. Ett stort fönster bjuder på utsikt och uppsikt över trädgården. Väggarna är vita, som i övriga bostaden, och på golvet ligger välskött ekparkett som följer med in i resten av sällskapsytorna vilket skapar en härlig enhetlighet och ett skönt flöde.

Vardagsrum: Stort och luftigt sällskapsrum i fil som via dubbeldörrar ut mot trädgården och stora fönsterpartier få ett fantastiskt ljusinflöde som förstärker rymden i rummet ytterligare. Det finns plats för ett stort matrumsmöblemang och ett rejält soffmöblemang. Finns behov kan del av sällskapsrummet lätt omvandlas till ett extra sovrum. Vita väggar som i övriga hemmet.

Plan 2:
En gedigen ektrappa tar oss upp till hemmets övre privata plan som bjuder på ett allrum, tre sovrum, klädkammare och ett badrum.

Allrum: Härligt sällskapsrum med gott om plats för sofffmöblemang och tv-möbel. Ett stort takfönster gör att rummet badar i ljus. På golvet ligger, precis som i övriga rum på våningsplanet, ekparkett och väggarna är släta och vita, även detta som i övriga rum. Här finner vi även en stor klädkammare.

Sovrum 1: Stort och rymligt sovrum som med gott mått rymmer dubbelsängen och övrigt möblemang. Tre stora garderober löser förvaringen.

Sovrum 2: Något mindre sovrum där ett stort takfönster bjuder på vackert ljus. Det finns en garderob för förvaring.

Sovrum 3: Även här sprider ett takfönster ett härligt ljus över rummet. En garderob löser förvaringen.

Badrum: Stilrent badrum utrustat med badkar, handfat med underskåp, överskåp med belysning och wc-stol. På golvet ligger grafitgrå klinker med golvvärme och på väggarna sitter vit kakel. Även här finns det ett takfönster från Velux, en riktig lyx i ett hemlighus.

Detta är kort och gott drömmen för många - välskött, lättunderhållet med gott om plats för alla att leva och växa i. Ett vackert hus på ett lugnt och barnvänligt område! Närheten till goda kommunikationer är ytterligare ett stort plus i vardagen.
Ett hus man skall gå och titta på!

Först till kvarn...

Varmt välkomna på visning!

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 1 639 000 kr
Mark, värde: 449 000 kr
Summavärde: 2 088 000 kr

Taxeringsår: 2016
Byggår: 2014
Värdeår: 2014

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Burlöv TÅGARP GA:10
fnr_121099988

Samfälligheter

Samfällighet Burlöv TÅGARP S:21
fnr_121080036

Burlövs kommun

Burlövs kommun ligger mitt i Öresundsregionen, mellan Lund och Malmö. Det geografiska läget är det bästa tänkbara både ur boende- och arbetsmarknadssynpunkt och kommunikationerna är goda, med tät tåg- och busstrafik.
Burlövs kommun är Sveriges till ytan näst minsta kommun med drygt 17 000 invånare.
Kommunen består av två tätorter - Arlöv och Åkarp. Arlöv har en lång tradition som industriort. Redan 1869 anlades sockerbruket, vilket kom att utgöra kärnan i industrisamhället Arlöv. Åkarp är en gammal ort med en rik historia som utvecklats till en attraktiv boendeort. Utvecklingen av de båda tätorterna tog fart genom utbyggnaden av järnvägen mellan Lund och Malmö.
I Burlöv finns idag många fina boendemiljöer och ett rikt utbud av service - nybyggt bibliotek i Arlövs centrum, Burlövsbadet och shopping på Burlövs center, som är en av Sveriges största och mest besökta köpcentra.