Pärla med alla kvaliteter!

  • Lönnebergagatan 31
  • Gyllins Trädgård
  • , Malmö

Pärla med alla kvaliteter! Välplanerad och med kärlek omhändertagen 3:a belägen på hörna i gröna, sköna Gyllins Trädgård! Ny-känsla! Bostaden har en riktigt stor balkong som med sitt fria läge får en fantastisk utsikt över omgivningarna. Låg avgift i välmående och välskött förening som dessutom äger sin mark. Hiss från markplan. Närhet till dagis, skola, affärer och goda kommunikationer. Varmt välkomna till ett hem att älska!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Gyllins Trädgård och Lönnebergagatan!

Hall: Innanför säkerhetsdörren stiger vi in i en rymlig och möblerbar hall med gott om plats för avhängning. Det finns ordentligt med plats för förvaring i en walk-in-closet med smarta förvaringslösningar och i en garderob med spegelskjutdörrar. Väggarna är släta och ljusgrå för att matcha ytterdörren och på golvet ligger svart och praktisk klinker som övergår i välskött ekparkett. Denna följer med in i övriga rum och skapar ett skönt flöde och en härlig enhetlighet. 

Sovrum 1: Stort och rymligt sovrum som med gott mått rymmer både dubbelsängen och plats för ytterligare möblemang. Hela ena väggen är utrustad med garderober som tillfredsställer även storshopparen! Väggarna är vita med en moderiktig fondtapet och på golvet ligger samma välhållna ekparkett som återfinns i resten av bostaden.

Badrum: Stilsäkert badrum med gott om svängrum. På golvet ligger svart klinker och väggarna har vit kakel som övergår i svart i duschhörnan vilket ger ett spännande intryck. Längst ena väggen finns tvättmaskin (Siemens) och torktumlare (Siemens) med en ordenlig arbetsbänk och överskåp. Övrig utrustningen består av dusch med invikbara väggar, handdukstork, handfat med underskåp, överskåp och wc-stol. Ett badrum som gör bestyren till ett rent nöje!

Sovrum 2: Mindre rum som med fördel används som barnrum eller kontor. Väggarna är släta och vita och på golvet ligger samma välskötta ekparkett som återfinns i övriga bostaden.

Kök: Stort och rymligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Inredningen från Marbodal är vit, stilren och erbjuder gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Utrustningen består av hel kyl (Siemens), hel frys (Siemens), spishäll (Siemens), fläkt (Franke), varmluftsugn (Siemens), inbyggnadsmikro (Siemens) och diskmaskin (Siemens). Den stora matplatsen, som med lätthet rymmer 10 personer, knyter an mot vardagsummet.

Vardagsrum: Väl tilltaget och lättmöblerat sällskapsrum. Med stora fönsterpartier och ett hörnläge får man ett fantastiskt ljusinsläpp som förstärker rymden i rummet. Här finner vi utgången till en riktigt stor trätrallsbelagd balkong med härligt fri utsikt över omgivningarna.

Detta är kort och gott ett mycket trivsamt boende med härliga kvaliteter, perfekt för den som tröttnat på att renovera - här är det bara att flytta rakt in och njuta! Vackra gårdar, låg månadsavgift, bra förening och närhet till fantastiska naturupplevelser får man på köpet.

Varmt välkomna hem!

Gyllins Trädgård

Gyllins trädgård är ett expansivt område med närhet till både naturen och stan. Området ingår i stadsdelen Husie som kallas ”den gröna stadsdelen”. Mitt i naturen med allt välplanerat och lättillgängligt. Här bor man lugnt och tryggt i ett barnvänligt område, granne med naturparken, men samtidigt med all upptänklig service man kan önska sig på bekvämt avstånd. 

Det finns flera dagis och förskolor och en skola (Bäckagårdsskolan, åk 0-9). Kommunen bygger i dagsläget en skola, förskola och sporthall i området. Goda kommunikationsmöjligheter och golfbana i närområdet. Toftanäs handelsplats ligger tvärs över Sallerupsvägen. I närområdet finns buss nummer 142, 170 och 6 och yttre ringvägen ligger inom 2 minuter.