Pärla på bästa läget!

  • Vagnmakarebyn 4 C
  • Bunkeflostrand / Annestad
  • , Bunkeflostrand

På absolut bästa läget i området finner vi denna välskötta och trivsamma genomgående gavelpärla med både stor balkong, fransk balkong och ordentlig uteplats! Här kan man njuta av lugnet med fri utsikt över områdets grönaste och lummigaste delar. Två väl tilltagna sovrum, vardagsrum med plats för både soffan och matsalsmöblemanget, ett fräscht kök och badrum med tvättpelare. Bra förening med låg avgift. Hiss från markplan. Närheten till goda kommunikationer, dagis och skolor får man som grädde på moset! Varmt välkomna på visning.

Rumsbeskrivning

Nu har vi glädjen att presentera en mycket trivsam och noggrannt underhållen bostad belägen på en ljus gavel på toppenläge i området!
Här har man varit rädd om sitt hem, och det märks tydligt. Väggarna är fräscht vita och släta och ekparketten är som ny.
Bostaden har en generös balkong i fritt läge med en fantastisk utsikt över områdets lummiga omgivning och på baksidan har man en stor uteplats. Här är det bara att flytta rakt in. Varmt välkomna hem!

Hall: Innanför säkerhetsdörren stiger vi in i en välkomnande hall med gott om plats för både avhängning och förvaring i en stor garderob. Hallen kan ses som bostadens nav då den sammanbinder övriga rum på ett högst tilltalande vis. Längre in i hallen finns det ytterligare tre stora garderober och en väl tilltagen klädkammare, så förvaringsmöjligheter finns det gott om. Väggarna är vita och släta liksom i bostaden i övrigt och på golvet ligger mycket välhållen ekparkett vilken följer med in i samtliga rum och skapar ett skönt flöde och en härlig enhetlighet.

Sovrum 1: Väl tilltaget sovrum som med gott mått rymmer både dubbelsäng och ytterligare möblemang. Två garderober löser förvaringen. Väggarna är vita som i övriga bostaden och på golvet ligger samma fina ekparkett som återfinns i övriga rum.

Vardagsrum: Stort och luftigt sällskapsrum som med gott mått rymmer både soffmöblemang och en matsalsmöbel, om så önskas. Läget på en hörna med stora fönsterpartier ut mot den väl stora balkongen med fri sikt samt en fransk balkong ger ett fantastiskt ljusinsläpp som förstärker rymden i rummet.

Badrum: Stort och helkaklat badrum utrustat med dusch med invikbar vägg (vilket spar plats när den inte används), handfat med underskåp, överskåp, vägghängd wc-stol (underlättar städningen) samt en tvättpelare bestående av tvättmaskin (Electrolux) och torktumlare (Electrolux). På väggarna sitter ett vitt klassiskt kakel och på golvet ligger ljusgrå klinker. Allt är fräscht och fint och känns som nytt.

Kök: Trivsamt och hemtrevligt kök byggt i vinkel. Inredningen är i ljus björk och har gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Ovanför arbetsytorna sitter vitt klassiskt kakel och det finns bra med plats att arbeta på. Utrustningen består av hel kyl (Electrolux), hel frys (Electrolux), ugn (Electrolux), fläkt (Futurum) och diskmaskin (Electrolux). Matplatsen erbjuder plats för ett sällskap på 6-8 personer.
Här finner vi även utgången till lägenhetens stora uteplats belagd med trätrall. Denna trall kommer att bytas ut mot ny och fin under augusti månad, på förenings bekostnad (likaså den på balkongen). Detta är redan bokat och klart. Föreningens trevliga innergård med lekplats finner vi utanför, idealiskt för den med mindre barn att ha koll på.

Sovrum 2: Även detta sovrum är väl tilltaget och rymmer med gott mått både dubbelsängen och ytterligare möblemang. Förvaringen löses i 3 stora garderober. Liksom i övriga rum är väggarna vita och på golvet ligger vacker ekparkett.

En bostad utöver det vanliga, måste ses!

Bunkeflostrand / Annestad

Bunkeflostrand ligger söder om Öresundsbron vid Öresund och ingår idag i stadsdelen Limhamn - Bunkeflo i Malmö kommun. Området närmast strandängarna söder om Lernacken består av villor från 1960-talet till 1990-talet.

Närmare Yttre ringvägen ligger Annestad, med 1 200 lägenheter i flerfamiljshus på 2-4 våningar. Samtliga hus är slutförda, men fler planeras söder om Gottorpsvägen. Den södra delen av Bunkeflostrand är fortfarande landsbygd men börjar så smått att bebyggas. Ängslätt centrum som är Bunkeflostrands centrum ligger mitt i samhället. Där finns förutom en ICA-butik även en restaurang, café/bageri, florist och ett så kallat "Beauty Center".
Strandängarna i Bunkeflostrand är av riksintresse för naturvård. De är flera tusen år gamla betesmarker med en stor artrikedom. Strandängarna är Malmös första naturreservat.
Grundskolorna i området är Ängslättskolan F-5 och Sundsbroskolan 6-9. Det finns även en friskola vid namn Ängsdals skola som ligger i närheten av Brovallen, med tillhörande högstadium ovanpå Wilborgs arena. Dessutom finns Ängdalens, Bikupans, Floda, Gottorps, Ängens, Ängslätts och Ängslätts gårds förskolor i området. I anslutning till skolorna ligger Bunkeflo strandkyrka.
På promenadavstånd infinner sig Skandinaviens största shoppingcenter. Emporia erbjuder c:a 200 butiker, restauranger och mycket mycket mer på sina 93000 kvadratmeter. Precis intill Emporia ligger Hyllie station, järnvägsstationen som förbinder Malmö med kontinenten. Med direkttåg till Kastrup flygplats flera gånger i timmen elimineras avståndet till världen.