Pärla vid Värnhem!

  • Östervärnsgatan 12 A
  • Värnhem / Ellstorp
  • , Malmö

Tryggt och trivsamt boende i en bra förening med friköpt mark och låg månadsavgift! Genomgående och mysig 2:a med väldisponerade kvadratmetrar belägen på lugnt läge i närheten av Värnhemstorget med sina briljanta kommunikationsmöjligheter och all tänkbar service. Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

I denna trivsamma och genomgående bostad med optimal planlösning har man möjlighet att skapa sitt absoluta drömboende! Läget i huset ger lägenheten ett vackert ljusinsläpp och är härligt insynsskyddat. Plats för förvaring finns det gott om.

Hall: Innanför säkerthetsdörren stiger vi in i en rymlig och möblerbar hall med gott om plats för avhängning och förvaring i form av en stor skjutdörrsgarderob. Hallen kan ses som bostadens nav då den sammanbinder övriga rum på ett högst tilltalande vis. Väggarna är vita och på golvet ligger ett ljust laminatgolv.

Sovrum: Väl tilltaget rum som med gott mått rymmer både dubbelsängen och ytterligare möblemang. På golvet ligger ett vackert plankgolv och väggarna är vita med en fräsch fondtapet. Förvaringen löses i en stor garderob som ingår, om man så önskar. Läget in mot den lugna innergården borgar för en god natts sömn.

Kök: Trevligt kök med fin utsikt över föreningens välskötta innergård. Det finns plats för 4 personer kring köksbordet. Inredningen erbjuder gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Utrustningen består av kyl/frys (Whirlpool), sois (Electrolux), spisfläkt (ElektroHelios) och diskmaskin (Siemens). Väggarna är vita och på golvet ligger en praktisk plastmatta.

Badrum: Utrusningen består av dusch, handfat och wc-stol. Våtrumsmatta på väggar och golv.

Vardagsrum: Stort och ljust sällskapsrum med gott om plats för både soffgruppen och ytterligare möblemang. Väggarna är vita med en fondvägg i grafitgrått och det tidstypiska plankgolvet är vitmålat vilket skapar en härlig atmosfär. Det finns en trevlig fransk balkong som erbjuder möjligheten till lite kryddodling för husbehovet.

Välkomna till ett hem att trivas i!

Värnhem / Ellstorp

Värnhem är en anrik del av centrala Malmö som ständigt utvecklas. Den gamla infartsleden till Malmö har förvandlats till ett spännande shoppingstråk med ett myllrande folkliv.

Värnhemstorget är en viktig knutpunkt för pendlare till & från Malmö. Namnet Värnhem härstammar från namnet på en gård som låg i området på 1800-talet.

Precis intill Värnhemstorget ligger köpcentrat Entré. Här samsas bland annat mode, hemelektronik & hälsa. Här hittar du även gym, biograf & flertalet restauranger.
Med en kort promenad når du både Malmös citykärna & Centralstationen.

Värnhem / Ellstorp är ett område som blivit mer & mer populärt bland både unga & äldre. Framförallt de unga har fått upp ögonen för området rejält på senare tid. Entré köpcentra & den goda busskommunikationen via Värnhem är säkerligen en av många bidragande faktorer.
På andra sidan Sallerupsvägen ligger Willys, blomsterhandel & Mekonomen.

Enkelheten att ta sig ut från Malmö via den inre Ringvägen är både bekvämt & smidigt.

Här har man också den omtyckta Ellstorpsparken intill, perfekt för personer som har hund & som gillar parkpromenader.
Området Ellstorp byggdes på 30-40 talet. Bebyggelsen är uppförd enligt lamellhusprincipen & lägenheterna här har en genuin charm bevarad med lite generösare takhöjder mm.

Författaren Björn Ranelid är uppväxt i området.