Perfekt belägen 1 1/2 plansvilla på Videdal!

  • Ellenborgsvägen 113
  • Videdal
  • , Malmö

Nu är denna så trivsamma villa till salu, stor insynsskyddad hörntomt på över 700 kvm. En riktig liten oas till trädgård. Välskött, snyggt och fina ytor för den större barnfamiljen. Carport med bra uppfart, stor balkong uppe och en gigantisk källare med bastu, dusch och bad... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Videdal och Ellenborgsvägen!

Obs! Huset är både förbesiktigat och dolda felförsäkret för en tryggare affär gentemot köparen...

Nu har vi fått äran att förmedla ytterligare ett fint hus med bästa läge på Videdal. Huset är på 1 1/2 plan och har en fantastisk planlösning som får det att kännas mycket större än själva ytan, ett hus som mycket väl passar in på den lite större familjen också.

Villan är belägen på en hörna med en helt sagolik trädgård, ingen insyn samt en parkliknande baksida som har ett fint lusthus och trivsamma uteplatser. En trädgård man bara kan önska sig, en dröm som kan bli verklighet...

Varm och välkomnande framsida som känns helrätt, fräscht samt mycket lättskött. Stor uppfart för flera bilar med carport på den högra sidan löser ju också den tilltänkte köparens parkering så bra det bara kan bli.

Nedre plan:
Husets insida är smart och tilltänkt vad gäller planlösningen. Stort härligt lantkök med plats för många runt matbordet, vackert ljusinsläpp och enastående arbetsytor gör ju detta kök till ett riktigt drömkök...

Stort ljust vardagsrum som även bjuder på braskamin samt utgång till den fina trädgården och ett mysigt uterum.
Vi finner även två bra sovrum på detta plan samt en fin gästtoalett innanför entrén.

Övre Plan:
Ovanvåningen bjuder först på en stor fin hall med fönster och möjlighet att kunna omvandla en del till ytterligare ett sovrum om så önskas. 
Sen ett gigantiskt sovrum som verkligen bjuder på yta och ljusinsläpp. Från detta rum har man också en helt underbar balkong som måste uppsakttas utav alla. Gott om förvaring med garderober längs hela väggsidan och sköna ytor.

Nästa sovrum är även det stort och ståtar med fin yta samt har man här bra med garderober och ett slående ljusinsläpp.
Sist har man en helkaklad toalett som går i vitt och blått.

Källar plan:
Stor källare med mycket yta och helt torrt och fräscht.
Här finns badrum med badkar, bastu, tvättstuga med dusch, pannrum, extra förvaringsrum och uppgång till trädgården. En stor och fin källare med bra potential.

Kort och gott är detta huset för dig som ställer höga krav på läget, trädgården, planlösningen, möjligheterna till ytterligare ett sovrum, goda förvaringsalternativ, rejäl bilplats, lugnt barnvänligt område med bra barnomsorg och slutligen den fina kommunikationen som råder...

Varmt välkomna på visning!