Smakfull fyrarummare vid Pildammsparken!

  • Lorensborgsgatan 3a
  • Solbacken / Dammfri
  • , Malmö

Högt upp och strålande utsikt, fantastisk planlösning samt i ett skick som slår det mesta. Hiss ifrån markplan, stor balkong och i en förening med mycket stabil ekonomi... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Solbacken och Pildammarna!

Obs! Ett enastående och vackert boende för under 5.200 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en av de bättre våningarna i denna så omtyckta förening. Här finns alla pusselbitarna på plats så som öppen och tilltalande planlösning, inglasad balkong med utsikt mot parken, högt upp, fantastiskt ljusinsläpp, stort badrum, egen tvättavdelning, hiss från markplan, och i ett skick som får en att häpna!

Läget är också bästa tänkbara med Pildammsparken på andra sidan gatan. God busskommunikation samt på kort avstånd finns Mobilia köpcenter, Emporia, stranden och centrum.

Lugnt och tryggt i området med Solbackens villor intill samt mycket goda förutsättningar vad gäller parkering!

Väl innanför dörren!
Snygg entré med infällda och smäckra downlights i tak som löper hela vägen in. Hallen har vita renoverade innerväggar till elegant trestavsparkett på golv, en hall som inger känslan av att man äntligen har kommit hem!
Från hall har man först access till en stor walk in closet, behövligt och praktiskt!

Efter hall öppnar hela våningen upp sig helt förträffligt med en fantastisk rymd, känsla och harmoni. Den öppna ytan och det fina ljusinsläppet ger bostaden mersmak samt en känsla av lyx.

På den vänstra sidan finner vi sällskapsrummet, den inglasade balkongen, köket och det första sovrummet.
Rummet är stort ljust och bjuder på bra med plats för både soffhörna, generös matplats och mycket mer. Balkongen är rymlig och bjuder på en slående utsikt in mot parken, den pefekta platsen när man vill koppla av en stund...

Köket är snyggt integrerat i vinkel med rummet och ger våningen en läcker karaktär. Köksinredning i vitt till vackert väggkakel och integrerade vitvaror så som kyl, frys, diskmaskin, ugn, micro, spishäll och fläkt ovan, ett kök att älska!

Vägg i vägg med vardagsrummet har vi det första sovrummet som även är perfekt som ett arbetsrum eller gästrum.

I lägenhetens mitt finner vi badrummet som har allt och lite till. Vackra materialval till fräck designe är en korekt förklaring. Badrummet erbjuder dusch med infällbara glasdörrar, handdukstork, egen tvättavdelning, wc, vask och spegel ovan. Ett badrum som alla bara måste tycka om...

Ytterligare finns två stora sovrum som ståtar med fantastisk yta och här har man plats för allt man kan tänkas vilja ha i sitt vilorum. Båda dessa rum har sina fönster mot innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att hoppa i säng.

Hela våningen är i ett enastående skick och bjuder på en helt sagolik planlösning, ljust, trevligt, öppet och känslan av lyx infinner sig var man än sätter sin fot i denna så fina lägenhet.
Allt i våningen är nyrenoverat så som kök, badrum, el, golv, väggar, tak, innerdörrar, kontakter, lister m.m.
Lägenheten är ombyggd från att tidigare varit en trea till en nu smart och välplanerad fyra, så därav den lägre avgiften.

Perfekt läge intill parken, slående utsikt, hiss från markplan, stabil förening och lätt att parkera är ytterligare argument för denna våning...

Först till kvarn!

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 5.150 kr netto.

Varmt välkomna till visningen!

Solbacken / Dammfri

Välkommen till Solbacken / Dammfri

Solbacken är ett bostadsområde i Västra malmö
Området ligger mellan John Ericssons väg, Lorensborgsvägen, Stadiongatan och Bellevuevägen.
Solbacken är kanske Malmös mest centralt belägna villa- och radhusområde. Längs Bellevuevägen och de närliggande kvarteren finns flera större sekelskiftsvillor i jugendstil. Inne i området längs Marieholmsvägen och anslutande tvärgator finns ett antal välbevarade funkis och egnahemvillor. Längs John Ericssons väg finns även flerfamiljhus och kontorsfastigheter, de så kallade ABC-husen. Området hette förr Vångkarlevången. Här bodde vångkarlen, som hade till uppgift att ta hand om den boskap som tillhörde stadens invånare.

Den fina stranden på Ribersborg ("Ribban") ligger ca 3 km västerut. Både centrum, havet och Emporia köpcentra kan enkelt nås med en cykeltur eller långpromenad. Det finns även mycket goda bussförbindelser precis utanför knuten.