Smart 2:a med balkong i centrala Limhamn!

  • Linnégatan 67 C
  • Limhamn
  • , Limhamn

I ett perfekt skick och med ett ypperligt läge på våning 3 finner vi denna pärla. Genomgående ljus och smart planlösning samt en helt underbar balkong med slående utsikt. Äldre stabil förening med god ekonomi och man äger sin mark som ger trygghet åt medlemmarna. Bättre än så här blir det inte... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Limhamns centrum och Linnégatan!

Nu kan vi erbjuda ett riktigt guldkorn till bostad och med bästa tänkbara läge vid Limhamn centrum...

En lägenhet som har det mesta så som balkong med sagolik utsikt samt helt utan insyn, stort skönt vilorum med inbyggd skjutdörrsgarderob ifrån golv till tak, kök och vardagsrum i en öppen tilltalande yta, genomgående planlösning med stort ljusinsläpp och ett fint badrum som erbjuder dusch.

På kort gångavstånd når man alla bekvämligheter så som busskommunikation, shopping, livsmedel, apotek, bank, mindre butiker, systembolag samt på kort avstånd når man havet med strand och bad...

Allt detta i en förening med god ekonomi som äger sin mark och erbjuder låga avgifter samt har man en helt fantastisk och lummig innergårdsmiljö för medlemmarna. Välskött, trivsamt och mycket tilltalande!

Välkommen in!

Först en trevlig och trivsam hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring i två inbyggda garderober.
Vackert golv till ljusa renoverade innerväggar.
En välkomnande och fin hall!

Från hall har man sen vardagsrum och kök i en öppen planlösning på den vänstra sidan. Vackert golv till ljusa innerväggar även här och som avslutning på rummet har man en sagolik balkong som bjuder på en hissnande fri utsikt över Limhamns alla takåsar.  En njutbar balkong som dessutom är helt utan insyn och erbjuder maximalt med soltimmar...

Köket är snyggt infällt i rummets högra vägg och ger en perfekt matplats framför.
Köksinredning i vitt till en ljust marmorerad bänkskiva och väggdekor samt har man vackert infälld belysning under skåpen.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Innan sovrummet har man det fina badrummet som erbjuder dusch. Badrummet är helkaklat i ljusa snygga material och här finns vikbar duschvägg i glas, wc, kommod med underskåp samt spegelskåp ovanför.
Ett fräscht och fint badrum...

Sist har vi sovrummet som är stort och erbjuder bästa tänkbara sömn eftersom solen ligger på andra sidan lägenheten under kvällstimmarna. Här finns en stor inbyggd skjutdörrsgarderob från golv till tak samt har man ljusa innerväggar till ett vackert golv och rummet ståtar med ett fantastiskt ljusinsläpp.
Ett trivsamt och skönt vilorum...
Rummet har tidigare varit bostadens kök men i samband med renoveringen ändrade man planlösningen och idag är köket  i öppen planlösning med sällskapsrummet. Lägenheten står fortfarande registrerad som en stor etta i föreningen men brukas som en 2:a.

Sammanfattningsvis får man här mycket boende för sina pengar, så som den smarta öppna planlösningen, det fina skick som lägenheten besitter, den helt fantastiska utsikten från balkongen, den parkliknande gröna innergården, det ypperliga läget med allt man kan tänka sig runt hörnet, restauranger, shopping, strand och bad m.m.

Allt detta i en förening med stark ekonomi och låga avgifter samt äger man sin egen mark, en stor trygghet för alla medlemmar som då inte behöver oroa sig för höjda tomträttsavgifter m.m!

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.