Stilfull och ljus 2:a med balkong i äldre förening!

  • Köpenhamnsvägen 20 C
  • Slottsstaden / Rönneholm
  • , Malmö

I ett klassiskt funkishus finner vi denna stilsäkra ljusa 2:a med fin balkong. Detta boende erbjuder halvöppen planlösning och väldisponerade ytor. Ett tryggt och lugnt boende med låg avgift i populär förening. Goda kommunikationer både till city och strand. Välkomna hem

Beskrivning

Välkommen till Slottsstaden och Köpenhamnsvägen!

Obs! Ett perfekt boende för under 4.000 kr i månaden inklusive lån, avgift och el...

På utmärkt läge mellan hav och city finns denna fina kvadratsmarta lägenhet om ca 61 kvm. Fina attribut såsom inbjudande hall och välplanerat kök i halvöppen planlösning mot ett härligt vardagsrum och ett stort ljuvligt vilorum. Därtill en inbjudande balkong med härlig förmiddagssol.

Hall: Innanför ytterdörren öppnar lägenhetens möblerbara hall upp sig. Här finns det gott om plats för avhängning samt förvaring i två stycken klädgarderober, Snyggt klinkergolv samt fina bredspacklade vita väggar.

Kök: Stilsäkert kök i halvöppen planlösning. Snygg vit köksinredning med rostfri maskinpark. Maskinparken från Electrolux består av; varmluftsugn, mikrovågsugn, kyl/frys, induktionshäll samt integrerad diskmaskin. Gott om förvaring och arbetsyta. Ett kök att bjuda in sina vänner till. Här kan verkligen kulinariska rätter anrättas! Vita släta väggar och granitgrå klinker är pricken över i.

Sovrum: Otroligt stort och generöst vilorum med gott om plats för dubbelsängen och ytterligare möblemang. En stor garderob i vinkel som ingår i köpet, ger generöst med plats för förvaring. Vita släta väggar och snyggt klickgolv förstärker känslan av lugn.

Vardagsrum: Köket och det härliga sällskapsrummet binds ihop i en halvöppen planlösning och här finner vi även utgången till en möblerbar balkong med härlig morgonsol. Både bord och en mysig soffa välkomnar det lilla sällskapet. Varför inte servera frukost eller middagen ute när vädret tillåter? Vardagsrummet är stort och luftigt, väggarna är vita och bredspacklade och på golvet ligger vacker ekparkett i original. Här finns gott om plats för både soffmöblemang och matsalsbord. Ett rum att njuta av!

Den röda tråden för denna fina lägenhet är ljus och rymd som förstärks av de vita bredspacklade väggarna som skapar en fin enhet och ett härligt flöde!

Kort gångavstånd till hav och till centrum och i princip allt man vill åt/behöver ligger runt hörnet. Bra, genuin förening och låg månadskostnad, vad mer kan man önska!

En lägenhet man skall gå och titta på!

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån, avgift och el ca 3.915 kr netto...

Välkomna på visning!

Slottsstaden

Slottsstaden tillhör Malmös mest attraktiva områden. Här har ni allt inom räckhåll. Två av Malmös finaste parker, Slottsparken och Kungsparken samt den fina Rönneholmsparken som är populära bland malmöiterna att promenera eller motionera i. Man har även närhet till Ribergsborg och dess strand som ligger inom promenadavstånd. I området finns all tänkbar service som restauranger, caféer, shopping, sjukvård och två av Malmös mest välrenomerade skolor med årskurs 0-5. Dessa är Ribergsborgsskolan och Fridhemsskolan. För högre årskullar finns Slottsstadens skola. Ett bra alternativ i jakten på att hitta rätt område när man skall köpa ny bostad, tryggt, lugnt, kommunikationsvänligt och mycket populärt. Helt investeringsmässigt också ett bra alternativ.