Stor 2:a i Lund med en sagollik uteplats och allt i toppskick!

  • Jägaregatan 438
  • Nöbbelöv / Lund
  • , Lund

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en av de bättre tvårummarna vid Nöbbelöv i Lund. Kanske den allra bästa... Uppöppnad läcker planlösning i toppskick och med en stor uteplats som erbjuder rätt väderstreck samt ett trädäck på ca 30 kvm. Allt detta på ett lugnt och trivsamt läge samt i en stabil och välskött förening, Bättre blir det inte! Först till kvarn...

Rumsbeskrivning

Välkomna till Jägaregatan i Nöbbelöv / Lund!

Nu kan vi visa upp en av de bästa lägenheterna på området, om inte den allra bästa...

Bostaden här erbjuder så mycket av det goda, en lägenhet som garanterat kommer falla många i smak. 
Här finns till att börja med en helt underbar uteplats på ca 30 kvm som erbjuder trädäck och solsäkert väderstreck.

Grönt och lummigt framför med ett läge i området som slår det mesta samt har man en egen p-plats som ingår, allt detta i en stabil förening som äger sin mark och erbjuder låga avgifter.

Upp öppnad planlösning på 63 kvm som ståtar med ett slående ljusinsläpp och allt visas upp i ett enastående skick, här blir det svårt att tacka nej efter visning...

En lägenhet, ett läge, ett skick man skall se och känna in på plats!

Välkomna in!
Först en vacker entrédörr som tar oss vidare in i hall. Hallen blir till lägenhetens nav och härifrån har man access till bostadens alla rum. Hallen ger ett trivsamt intryck direkt och bjuder på fin avhängningsplats och smart förvaring i en stor walk in closet innan sovrummet.
Första biten in har man valt ett snyggt stengolv och därefter löper ljust vackert golv in i alla rum, enhetligt och snyggt..

Renoverade och ljusa innerväggar är också ett kännetecken för hela bostaden.

Första rum på vänster sida är badrummet som är totalrenoverat och erbjuder dusch med infällbara glasdörrar. Helkaklat i eleganta färgval och med snygga detaljer. Badrummet erbjuder nersänkt tak med infälld downlightsbelysning, fönster för vädring, handdukstork, tvättmaskin, kommod med underskåp, spegelskåp ovan med belysning och wc.
Ett badrum som alla kommer att älska...

På den högra sidan ligger köket som bara är så fint, så fint!
Köket är upp öppnat mot vardagsrum med en vacker köksö som delar av på ett förträffligt sätt, trivsamt och njutbart!

Köket erbjuder förutom matplatsen vid köksön en rejäl plats för stort matrumsmöblemang intill fönsterpartiet, perfekt när man har många matgäster på besök. Köksinredning i vitt till bänkskiva i massivt träd och snyggt väggkakel i vitt.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt.
Ett kök som kommer att fånga mångas intresse...

Vardagsrummet är stort ljust och trivsamt, ett rum med rymd och en härlig karaktär.
Renoverade innerväggar till samma snygga golv som i resterande rum och som avslutning på detta har man utgång till en helt sagolik uteplats, en dröm som säkerligen går i uppfyllelse framför många spekulanters ögon.

Uteplatsen är lättskött och trivsam med ett trädäck som löper längs hela ytan och här är platsen man säkert vill koppla av på så ofta det bara går, 30 kvm med rätt väderstreck gör ju detta till pricken över i.et i denna så fina bostad...

Vägg i vägg med sällskapsrummet har man sovrummet som även detta är stort och erbjuder plats för allt man kan önska sig av sitt vilorum. Vackert golv till renoverade ljusa innerväggar och fint ljusinsläpp får man också här.
Ett skönt vilorum som säkerligen kommer att uppskattas!

Kort och gott så löser fördelarna av varandra i ett, i detta så trivsamma boende...
Totalrenoverad lägenhet i toppskick, öppen och tilltalande planlösning, stor skön uteplats, låg avgift, egen p-plats, stabil förening som äger sin mark, grön lummig områdesmiljö, med mera, med mera.

Först till kvarn...

Varmt välkomna på visningen!

Nöbbelöv / Lund

 

Gröna Nöbbelöv i Lund – ett attraktivt bostadsområde som kombinerar stadens bekvämligheter med närhet till fin natur. Här har du allt inom räckhåll. Trevliga promenadstråk, tågstation, flera busshållplatser, service och mycket god barnomsorg.

Nöbbelöv är välkänt för sina grönskande omgivningar och bra kommunikationer. Nöbbelöv ligger norr om Norra Ringen, mellan Oscars­hem, Kävlingevägen och i norr, Nöbbelövs kyrka och Nöbbelövs mosse.

Här finns Lunds andra järnvägsstation, Gunnesbo station som betjänas av Pågatå­gen samt Öresundstågen. Härifrån går täta avgångar söderut mot Malmö och vi­dare mot Köpenhamn. Norrut går tåg mot Kävlinge, Landskrona och Helsingborg. Bra förbindelser finns även till Lunds centrum med stadsbusstrafik. Linje 3 avgår med endast ett par minuters mel­lanrum på vardagar och ofta på hel­gerna. Linje 21 går mellan centrum och Stångby, varpå Nöbbelöv passeras flera gånger i timmen.

Källa: Boplats syd.