Stor 2:a med sagolik utsikt på Söderkullas bästa läge!

  • Berguvsgatan 2A
  • Söderkulla
  • , Malmö

Högst upp på våning 8 finner vi denna så trevliga tvårummare, inga grannar ovanför och ingen insyn. Fantastisk planlösning där allt känns stort och luftigt samt i en mycket stabil Hsb förening som äger sin mark. Vacker innergårdsmiljö och välskötta fastigheter är ytterligare argument för denna så trevliga bostad... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Söderkulla och Berguvsgatan!

Obs! Bo bra till en oslagbar och låg total månadskostnad...

Nu kan vi presentera en trevlig tvårummare på Söderkullas absolut bästa läge, lägenheten ligger högst upp i sista fastigheten med slående och vacker utsikt från alla rum. Samtliga rum är dessutom helt insynsskyddade och vetskapen om att man aldrig kan få någon granne ovanför faller ju säkert många i smak.

Bostaden har en fantastisk planlösning där allt känns stort och luftigt, det fina ljusinsläppet bidrar ju säkert också till att man får känslan av att lägenheten är större än de angivna kvadratmetrarna.

Man köper här in sig i en mycket stabil Hsb förening som har koll på sin ekonomi samt har sina fastigheter och innergårdar i mycket gott skick, det räcker ju att man tar sig en titt runt i detta så välmående bostadsområde.

Vacker och pampig entré är det första som möter oss, när vi sedan stiger in i hissen som skall ta oss högst upp till våningsplan 8 känner man ju verkligen att fastigheten mår bra. Detsamma gäller när vi tar oss ner till källaren till tvättstugan, förråden m.m. Väskött snyggt och fräscht hela vägen, sä här vill man bo...

Välkommen in:
Först en smart planerad hall som erbjuder bra med plats för avhängning och förvaring. I hallen har man byggt in en stor skjutdörrsgaderob som sväljer mängder i förvaring. Det finns ytterligare en garderob på andra sidan innan badrummet. Hallen blir bostadens nav och härifrån har man access till lägenhetens alla rum.
På golv har man ett snyggt klinkers till ljusa innerväggar.

Första rummet på den högra sidan är vardagsrummet som är stort och generöst i sin yta, här finns även plats för det stora matrumsmöblemanget om man så vill. Fin parkett i original till ljumålade innerväggar gör det till ett vackert rum.
Från sällskapsrummet kommer man också ut till den fina balkongen som har blivit utbyggd och inglasad, så här vill man säkert spendera många mystimmar. balkongen ståtar ju inte bara med ett perfekt västerläge utan den bjuder ju också på en helt oslagbar och vacker utsikt...

Nästa rum är sovrummet som även det är stort och bra planerat, här finns fyra inbyggda garderober så även den klädtokige får ju plats. Sovrummet har ett snyggt mörkt laminatgolv till ljusa innerväggar och bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp samt en sagolik utsikt. Så här vill man vakna!

Vidare kommer vi till köket som även det är stort och mycket välplanerat. Här finns gott om förvaringsskåp, fina arbetsytor och en trevlig matplats intill fönstret. Laminat på golv till ljusmålade innerväggar och maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, spis med ugn och häll samt fläkt ovanför.
Köket har samma fina ljusinsläpp och utsikt som de andra rummen, njutbart...

Sist har vi badrummet som är fräscht och helkaklat i sobra färger. Badrummet erbjuder badkar, wc, vask med överskåp och tredelad spegel samt har man kaklat in en vägghylla ovanför badkaret i samma klinker som på golv, snyggt och praktiskt!

Sammanfattningsvis får man här ett boende som erbjuder mängder utav fördelar så som det höga läget, ingen granne ovanför, optimalt ljusinsläpp, sagolik utsikt, fritt läge och ingen insyn, tilltänkt och smart planlösning med stora ytor överallt, bostad i gott skick, vacker foajé, hiss, grön och fin innergårdsmiljö, välskött fastighet och inte minst i en Hsb förening med mycket god ekonomi som äger sin mark och det bådar ju för köparens trygghet...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 3.475 kr netto.
Obs! El, värme och obligatoriskt balkongtillägg tillkommer.


Varmt välkomna på visning!

Eriksfält / Söderkulla

Eriksfält är ett bostadsområde i stadsdelen Fosie, Malmö. Eriksfält ligger mellan Trelleborgsvägen och Munkhättegatan, söder om Eriksfältsgatan. Området består av villor och radhus, många från början av 1900-talet. Heliga Trefaldighetskyrkan ligger vid Eriksfältsvägen och en liten bit längre söderut vid Trelleborgsvägen finns Malmö vandrarhem.

Söderkulla ligger vid Trelleborgsvägen och Inre ringvägen. Munkhättegatan delar av Söderkulla i två delområden, Västra Söderkulla och Östra Söderkulla. Båda delarna består av flerfamiljshus med bostadsrätter, byggda på 1960-talet. Flera matbutiker finns i området.

I Västra Söderkulla finns Söderkullaskolan (F-9), med ca 1000 elever, och Söderkulla förskola. I Östra Söderkulla finns Tornfalkens förskola, med 6 avdelningar.

Källa - Wikipedia