Stor 3:a med grovkök, inglasad balkong och två toaletter!

  • Ormvråksgatan 12
  • Söderkulla
  • , Malmö

Nu kan vi visa upp en oslipad diamant.Här finns möjligheter och mängder med potential! Lägenheten har en öppen fin planlösning samt en helt underbar balkong mot innergården. Perfekt läge längst in på gården och härlig utsikt från alla rum, mycket barnvänligt och i en stabil välskött förening som ståtar med god ekonomi och låga avgifter... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Söderkulla och populära Brf Hagalund!

Nu kan vi presentera en riktig godbit till våning, fördelarna här är många och listan kan göras mycket lång!

Obs! Ett mycket bra boende för mindre än 5.000 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Lägenheten besitter en öppen och luftig planlösning som bara känns så bra det kan bli, stora och fina ytor i princip överallt. Först en generös och möblerbar hall som lika väl kunde varit ett rum, här finns två toaletter, gigantiskt vardagsrum med grön och fin utsikt, två rejäla sovrum som vetter mot den fina innergården, stort praktiskt kök med tillhörande grovkök och sist men inte minst en helt fantastisk balkong som verkligen är pricken över i:et...

Allt detta i en helt underbar förening som verkligen får sina medlemmar att trivas, välskötta fastigheter, portar och entréer, oemotståndlig innergårdsmiljö som verkligen är tilltänkt både åt vuxna och samt för de små, inhägnat och tryggt, garage under hela fastigheten med många bilplatser samt mycket fördelaktiga avgifter.

Välkommen in:
Det första som möter oss är en stor öppen hall som fungerar som våningens nav, härifrån har man access till lägenhetens alla rum inklusive toaletterna. Snyggt laminat på golv till ljusa innerväggar finner vi här, trivsamt och hemtrevligt...

Sen kommer vi till köket som är fint planerat med gott om förvaringsskåp och fina arbetsytor på båda sidorna. Stor matplats längst ner mot fönstret med en grön och lummig utsikt, roingivande och avkopplande!
Ljust lättstädat hårt golv till ljusa mönstrade tapeter, rostfri diskbänk till snyggt väggkakel och maskinparken går i vitt.

Sidan om matplatsen har man sen grovköket som både har dörr att stänga till, samt fönster. Här finns en ypperlig möjlighet att göra om detta till ett litet rum eller öppna upp och få till en gigantisk matplats istället, föreningen har ju mycket fina tvättstugor i källaren som inte skämmer ut sig precis.

Vidare har vi vardagsrummet som är generöst i yta och ståtar med samma fina utsikt som köket, här ges bra med plats för även det stora matrumsmöblemanget och mycket till. Fin originalparkett på golv till ljusa tapeter och vackert ljusinsläpp.

Sen kommer master bedroom med flera garderober och överskåp så förvaringen är det ingen som kan klaga på...
Rummet har fin originalparkett på golv till ljusa innerväggar som bryter av i en grön fondvägg. Ett stort fint sovrum!

Från detta rum har man sen lägenhetens lilla guldklimp, balkongen! Det är inte bara en balkong, den är inglasad och på närmare 10 kvm så det blir mer som ett extrarum till bostaden. Balkongen är mer kvadratisk i sin form så enormt praktisk om man vill ha stort möblemang och plats för många. Fantastik utsikt är ju också ett kännetecken för detta så fina uterum...

Nästa rum är sovrum två som även det har bra med plats för allt man kan tänkas vilja ha i sitt vilorum, fin utsikt mot innergården och lugnt och skönt när det väl är dags att hoppa i säng. Fin originalparkett på golv till färgade innerväggar.

Sen har vi toaletterna från hallen som ligger vägg i vägg med varandra. Badrummet har bra yta och erbjuder badkar, vask, överskåp med spegel, wc och vägghyllor. Klinkers på golv och vit kakel halva vägen upp. Badrummet är fräscht men i original.
Gästtoaletten är även den i original men mycket fräsch vad gäller golv, väggar m.m. Här finns vask, spegel och wc.

Sist passerar vi säkerhetsdörren som automatiskt ger lite billigare hemförsäkring, trygghet och lägre ljudnivå in...

Kort sammanfattning:
Högst upp utan grannar ovanför, ingen insyn, fin och fri utsikt från båda håll, bästa tänkbara läge längst in på gården, fantastisk innergårdsmiljö, mycket barnvänligt, två stora garage inunder fastigheten, två toaletter, grovkök som kan bli ett extra rum, underbar planlösning, stabil Hsb förening med god ekonomi, mycket välskött, låga avgifter och mycket, mycket mer...
Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% bir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 4.975 kr netto.
Obs! Det obligatoriska tillägget för internet är inräknat i totalkostnaden ovan!

Först till kvarn...

Varmt välkomna på visning!

Eriksfält / Söderkulla

Eriksfält är ett bostadsområde i stadsdelen Fosie, Malmö. Eriksfält ligger mellan Trelleborgsvägen och Munkhättegatan, söder om Eriksfältsgatan. Området består av villor och radhus, många från början av 1900-talet. Heliga Trefaldighetskyrkan ligger vid Eriksfältsvägen och en liten bit längre söderut vid Trelleborgsvägen finns Malmö vandrarhem.

Söderkulla ligger vid Trelleborgsvägen och Inre ringvägen. Munkhättegatan delar av Söderkulla i två delområden, Västra Söderkulla och Östra Söderkulla. Båda delarna består av flerfamiljshus med bostadsrätter, byggda på 1960-talet. Flera matbutiker finns i området.

I Västra Söderkulla finns Söderkullaskolan (F-9), med ca 1000 elever, och Söderkulla förskola. I Östra Söderkulla finns Tornfalkens förskola, med 6 avdelningar.

Källa - Wikipedia