Stor charmig 1,5:a med centralt läge intill Möllan!

  • Uppsalagatan 11 A
  • Södervärn / Dalaplan / Möllan / MAS
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en stor 1,5:a med centralt läge och högst upp i fastigheten utan någon granne som kan störa ovanifrån. Genomgående planlösning med vackert ljusinsläpp, stor sovalkov, charmigt bevarat 30-tals kök och möjlighet att kunna ändra om planlösningen till en tvårummare... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Möllan / Dalaplan och Uppsalagatan!

Nu kan vi visa upp en charmig 30-tals lägenhet med fantastisk planlösning och fönster i två väderstreck.
Stort charmigt vardagsrum med en rejäl sovalkov och ett kök som ger matplats för 4-6 personer, badrum med badkar och enkelt att göra om till dusch med glasväggar som säljaren lämnar med i köpet.

Hela lägenheten andas 30-tals charm med högt till tak, fiskbensparkett i original och furubrädsgolv samt är köket upprenoverat men där man bibehållit ursprungscharmen, läckert!

En lägenhet som kommer att tilltala många...

Välkomna in!
Perfekt hall som ger plats för avhängning och förvaring. Fiskbensparkett till ljusa innerväggar.

På den vänstra sidan kommer köket som är stort och ljust med generös plats för matbord m.m. Furutiljor på golv till ljusa innerväggar som är målad i grå ton. Maskinparken består utav kyl, frys, spis och fläkt.
Ett charmigt och trivsamt kök!

Badrummet är utrustat med badkar men med enkelhet kan man ta bort badkaret och montera tillbaka duschväggarna om man så vill. Badrummet är helkaklat i vitt till schackrutigt klinker på golv i svart och vitt.
Ett fräscht badrum!

Rummet kommer på den högra sidan och ståtar med skön yta samt en stor sovalkov innanför som ger plats för en 160 säng. Ett fint rum med stort ljusinsläpp och mycket charm.
Högt till tak med lampstuckatur och fiskbensparkett i original på golv till ljusa innerväggar även här.

Lägenheten besitter en perfekt planlösning för den som vill bygga om planlösningen till en 2,5:a med ett sovrum istället för kök och ett litet arbetsrum utav halvan. Förening som äger sim mark och ståtar med en liten oas till innergård...

Kort och gott får man här en liten pärla med centralt läge som kan bli hur fin som helst med lite arbete och kärlek.
En mycket trivsam lägenhet med stora möjligheter och potential!

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan

Välkomna till Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan!

Dalaplan / Södervärn i Malmö är en viktig knutpunkt vid Malmös södra infart. Det fördelaktiga läget med närhet till MAS, Triangelstationen, Mobilia köpcentra, Södervärns busstorg, Pildammsparken, och det centrala Malmö gör Dalaplan / Södervärn till en eftertraktad stadsdel.

I området ligger flertalet välskötta bostadsrättsföreningar och flera med byggår i slutet av 30 - talet som är attraktiva fastigheter för många köpare.
Möllevångstorget ligger alldeles runt hörnet med alla sina mångkulturella restauranger och mysiga uteserveringar samt har man den folkkära torghandeln som många uppskattar.

Från Dalaplan / Södervärn är det alltid smidigt att kunna ta bussen till centrum och andra delar av staden samt för pendlare att hoppa på regionsbussarna för att komma ut ur staden. Även smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från stan med bil via den södra inre Ringvägen gillas ju också av många.
Det är även bekvämt gångavstånd till Citytunnelns uppgång längs Smedjegatan.

Ett område som blivit mer och mer populärt framför allt ifrån de yngre spekulanterna tack vare det centrala och kommunikationsvänliga läget. Den fortfarande överkommliga prisnivån på lägenheter i området är säkert också en bidragande faktor till det ökande intresset just här.