Stor charmig 1:a på Ribersborg vid Slottsparken!

  • Gustaf Rydbergsgatan 14 A
  • Ribersborg / Slottsparken
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en äkta funkispärla med bästa tänkbara läge på Gustaf Rydbergsgatan. Högt upp med skönt ljusinsläpp och med en välskött trivsam innergård nedanför. Ett boende med mersmak... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Ribersborg och Gustaf Rydbergsgatan!

Nu kan vi erbjuda en mycket charmig 1:a med omtyckt adress på Ribersborg med direkt närhet till havet!

Obs! Föreningen äger sin mark, en ekonomisk trygghet för medlemmarna och inga tomträttsavgifter att oroa sig för...

Perfekt läge med den vackra Slottsparken intill samt på kort avstånd har man både strand, bad och centrum!

Tilltalande och genomtänkt planlösning som är genomgående med stort ljusinsläpp, samt finns det möjlighet här att kunna ändra planlösningen till 2 rum och kök om så önskas!

Roingivande och gemytlig atmosfär i området med stort utbud av caféer, restauranger och butiker...

Vacker välmående funkisfastighet från 40-talet, ett boende som garanterat kommer att tilltala och falla många i smak...

Välkomna in!
Trivsam och välkomnande hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring. Hallen har två stora garderober och gedigen fiskbensparkett i original på golv till ljusa innerväggar.

Rakt fram har vi det vackra sällskapsrummet som ståtar med en gigantisk yta och gott om plats för allt man kan önska sig så som säng, arbetshörna, tv, soffa, hyllor med mera, med mera! Rummet har ljusa innerväggar till samma fina fiskbensparkett i original som som löper in från hall och entrén, enhetligt och snyggt...
Ett stort härligt rum som verkligen bjuder på yta, ljusinsläpp och karaktär!

Innan kök har vi badrummet som är helkaklat och fräscht. Här finns badkar, wc, handfat, spegelskåp och handdukstork.
Ett fint badrum som förvandlar bestyren till ett rent nöje...

Sist kommer köket som är riktigt trivsamt med bra förvaringsmöjligheter och med en perfekt matplats. Klinkers på golv till ljusa innerväggar och inredning i vitt samt en fin utsikt mot den välskötta innergården nedanför.
Maskinparken består utav kyl / frys, ugn, gasspis och fläkt ovanför.
Ett charmigt kök som kommer att tilltala många...

Kort och gott får man här ett boende som kommer att passa in på mångas önskemål och krav. Högt upp, fint ljusinsläpp, genomgående planlösning, vacker välskött innergård, takhöjd, charm och ett riktigt fint skick...
Samt får man här ett av Malmös i särklass populäraste område med pittoresk omgivning samt direkt närhet till både vackra parker, havet, butiker, caféer, restauranger och centrum!

Först till kvarn...

Varmt välkomna på visningen!

Ribersborg / Slottsstaden

Ribersborg / Slottsstaden tillhör Malmös mest attraktiva områden. Här har ni allt inomräckhåll. Här möts ljus,luft och hav och skapar en atmosför som passar alla generationer. Ribersborg erbjuder två av Malmös finaste parker, Slottsparken och Kungsparken, som är populära bland malmöiterna att promenera eller motionera i. Ribergsborgs strand, "Ribban" ligger ca 500 meter från porten. I området finns all tänkbar service som restauranger, cafeér, shopping, sjukvård och två av Malmös mest välrenomerade skolor med årskurs 0-5.

Dessa är Ribergsborgsskolan och Fridhemsskolan. För högre årskullar finns Slottsstadens skola.
Ett bra val i jakten på att hitta rätt område när man skall köpa ny bostad, tryggt, lugnt, kommunikationsvänligt och mycket populärt. Helt investeringsmässigt även det ett bra alternaiv.