Stor charmig 2:a med balkong i centrum!

  • Södra Förstadsgatan 91A
  • Centrum / Rådmansvången / Möllan
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en smakfull citylägenhet med sekelskifteskaraktär. Mycket bevarad charm som möter nytt i en perfekt mix, njutbart! Boyta på hela 68 kvm och med en helt ny gårdsvänd balkong. Dessutom på ett riktigt bra läge med närhet till både Triangelstationen, Möllan, gamla stan med bästa tänkbara shoppingval och kommunikation. Ett tillfälle...

Rumsbeskrivning

Välkomna till Centrum och Södra Förstadsgatan 91 A!

Nu kan vi erbjuda en charmig och välplanerad bostad i mycket gott skick med en populär adress i city!

Obs! Detta är en äldre unik fastighet från 1909 samt köper man in sig i en förening som äger sin mark, tryggt och skönt!

Bostaden har genomgått stora renoveringar vad gäller kök och badrum samt har man en bevarad ådra kvar utav den äldre sekelskiftescharmen så som takhöjd, stuckaturer, spegeldörrar och de genuina furubrädsgolven...

Lägenheten har en ny gårdsvänd balkong som kommer att höja trivseln ytterligare i detta så fina hem.

Storslaget och vackert kök med praktisk köksö, helfräscht badrum med golvvärme, generöst vardagsrum med stora fönsterpartier för bästa ljusinsläpp, mysigt sovrum mot gårdssidan samt nya pampiga entrédörrar.

En lägenhet som har mycket av det som spekulanterna söker i sin jakt på rätt boende...

Välkomna in!
Först en trivsam hall som har nya pampiga entrédörrar, hallen delar av bostaden på ett enastående sätt med access till lägenhetens samtliga rum. Ljusa innerväggar och högt till tak med vackert furubrädsgolv i original, njutbart!

Rakt fram har man det fina badrummet som är helkaklat i snygga och påkostade materialval. Badrummet erbjuder dusch med glasvägg, kommod med underskåp, överskåp med spegel, golvvärme, handdukstork, vägghängd toalett samt snygg downlightsbelysning i tak som är dimbar.
Ett vackert och påkostat badrum som förvandlar bestyren till ett rent nöje...

Till vänster kommer köket som är ett riktigt drömkök och här måste man bara stortrivas...
Köket är ombyggt och bjuder på härliga sociala ytor med en bra matplats innanför den nya balkongutgången samt har man en smart köksö som delar av på ett enastående sätt.
Köksinredning i vitt till mörkt väggkakel och mörka bänkskivor i en elegant kontrast, ljusa innerväggar till furubrädsgolv.
Vackert belysningssystem under skåp och i tak som är dimbart.
Maskinparken består utav kyl/frys, diskmaskin, mikro, varmluftsugn, spishäll och fläkt ovanför. ( Siemens )
Ett kök att älska!

Från kök har man sen också den nya balkongen som blir likt grädden på moset här, njutbart!
Balkongen vetter mot den fina innergården och här kopplar man säkerligen gärna av med en kopp kaffe eller en bit mat...

Från kök har man sen det trivsamma sovrummet som även det har sina fönster mot föreningens innergård, perfekt när det väl är dags att gå till sängs, lugnt och fridfullt!
Sovrummet har en framtagen tegelvägg i original samt en inbyggd garderob, ljusa innerväggar till furubrädsgolv i original.
Ett charmigt och mysigt vilorum!

Sist har vi sällskapsrummet som har vackra salongsdörrar in samt en rejäl takhöjd med bevarad stuckatur och stora fönsterpartier som får dagsljuset att bokstavligen flöda in i detta så vackra rum.
Ljusa innerväggar till furubrädsgolv i original, ett rum som garanterat samtliga kommer att uppskatta...

Kort och gott får man här verkligen valuta för sina pengar!
Ny gårdsvänd balkong, sovrum mot innergården, läckert vardagsrum med takhöjd och stuckaturer, genomgående och öppen planlösning på 68 kvm med vackert ljusinsläpp, renoverat och påkostat badrum, ombyggt kök med stora sociala ytor, fint skick, äkta sekelskiftescharm, förening som äger sin mark, trivsam lugn innergård mitt i city, perfekt och smidig kommunikation, närhet till Triangelstationen, Möllan och Malmös centrala innerstad. Med mera, med mera...

Först till kvarn.
Vi ses på visningen!

Centrum / Triangeln

Välkomna till Centrum och Triangeln!

Att bo i centrum är populärt och intresset fortsätter att stiga.

I Malmö City har du storstadens puls, med allt vad du kan önska när det gäller shopping, restauranger, kaféer och nöjen, samtidigt finns det många trivsamma bostadsområden med små grönskande oaser.

I centrala Malmö finns även Triangelns tågstation. Idag är stationen en av Europas mest trafikerade tågstationer. Härifrån tar du dig till Kastrup och vidare till Köpenhamn på mindre än 30 min.

Vid Triangeln ligger även Triangelns köpcenter med ett stort utbud av butiker. Köpcentrat kännetecknas framför allt av ett höghus med hotell i anslutning.
I gamla staden finns även Gustav Adolfs Torg och Drottningtorget som är naturliga samlingsplatser.

Möllevångstorget ligger bara en liten bit bort från Triangeln och har ju också blivit ett populärt område, mycket p.g.a det stora utbud av restauranger och den traditionella torghandeln som ständigt fortlöper så som många sätter stort värde på.

Till det gamla Malmö hör naturligtvis också slottet Malmöhus som stod klart i mitten av 1500-talet. Mellan slottet och Stadsbiblioteket ligger Slottsparken och slottsträdgården med ett mysigt kafé som tillsammans med Kungsparken utgör en grön oas i Malmö city. Genom parken flyter dessutom kanalen.