Stor exklusiv 2.a vid natursköna Kalkbrottet!

  • Kalkstensvägen 11
  • Limhamn / Kalkbrottet
  • , Limhamn

Välkomna till Kalkstensvägen och ett fantastiskt livsstilsboende på Limhamn! Belägen i markplan med ljuvlig uteplats mot en grön och prunkande innergård, tilltalande och njutbart! Läget i huvudbyggnaden ligger i direkt anslutning till alla faciliteter såsom spa, lounge, gym, pooler etc som erbjuds i detta unika koncept. Här bor man i en stabil föreningen som både är obelånad och äger sin mark! Varmt välkomna på visningen! Först till kvarn...

Rumsbeskrivning

Välkomna till Limhamn och Kalkstensvägen 11.

Obs! En förening som har enorma tillgångar, äger sin mark och är helt utan några lån...

Nu har vi glädjen att kunna presentera en fantastisk och välplanerad våning med bästa tänkbara läge i Brf Paviljongens huvudbyggnad vid vackra kalkstensvägen.

Bostaden Ståtar med en skön uteplats i söder som vetter mot sagolik och välskött innergård. Unikt för denna våning är den stora och luftiga planlösningen som släpper in mängder utav ljus och här kan man ju inget annat än att trivas.

Den vackra innergården ger möjlighet att kunna nyttja både morgon och kvällssol.
Ett riktigt drömboende för soldyrkarna!
Och på sommarhalvåret är det inte många meter ut till föreningens poolområde...

Grönt lummigt och välskött är ju en korrekt beskrivning för detta så trivsamma område.
En liten oas i Limhamn! 

Ett ypperligt läget med allt tillgängligt ifrån en och samma byggnad så som garage, reception, gym, spa, restaurang, vinkällare, lounge, biograf, tvättstuga m.m.
Lägenheten är i ett perfekt skick och besitter en ljus öppen och stor planlösning.
Påkostat, elegant och trivsamt!

Ett boende som kommer att falla många i smak vad gäller läge, planlösning och skick...

Välkomna in!
Först en snygg hall med säkerhetsdörr och kamerakontakt till huvudingången nr 11 vid receptionen, perfekt att med kamerans hjälp kunna se vem som vill besöka en!
Gedigen vacker klinkers på golv till ljusa innerväggar och downlightsbelysning via tak.

Från hall har man en stor klädkammare som sväljer mycket i förvaring samt finns det bra med plats för avhängning! Klädkammaren är inredd med smarta och praktiska hyllor.

Därefter kommer våningens gästtoalett som är helkaklad i snygga materialval. Här finns kommod med underskåp, stor spegel ovanför och vacker downlightsbelysning i tak.
En stilren och fräsch toalett!

Sen öppnar hela bostaden upp sig på ett enastående sätt med sköna ytor mellan rum och kök som blir till ett. Stor matplats mellan kök och vardagsrum samt har man här också utgången till den trivsamma uteplatsen. Vacker trestavsparkett i ek till ljusa innerväggar och snygg downlightsbelysning i tak förvandlar sällskapsytan till en liten dröm. Uteplatsen har stort trädäck mot innergården och vackert dimbar kvällsbelysning.

Köket är påkostat från Poggenpohl och platsbyggt längs innerväggen med en vacker köksö innan rummet. Inbyggt ljussystem i tak och under köksskåpen samt finns här en smart förvaring i köksön, smakfullt elegant och exklusivt...
Påkostad maskinpark som består utav kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, microvågsugn samt induktionshäll och påkostad fläkt ifrån köksön.
Ett kök att älska...

Uteplatsen blir som pricken över i:et i denna så trivsamma lägenhet, här kommer man säkerligen att tillbringa lika så mycket tid som inne under sommarhalvåret. Uteplatsen ger möjlighet för stort möblemang, en perfekt plats att bara kunna koppla av på samt att kunna äta ute i en tilltalande miljö. Njutbart och trivsamt!

Vidare kommer vi till det fina sovrummet på den andra sidan. Sovrummet är rejält  och ger bra med plats för stor säng och ytterligare möblemang, gedigen ekparkett på golv till ljusa innerväggar och vackert ljusinsläpp finner vi här. 
Ett skönt och bra tilltaget vilorum med läcker karaktär...

Innan det fina badrummet har man en stor garderob som sväljer mängder i förvaring, tilltänkt och smart! Inredning, hyllplan och downlightsbelysning i tak finner vi här.

Sist kommer det vackra badrummet som är stort och lyxigt med egen klädvårdsavdelning.
Badrummet är helkaklat i snygga och påkostade materialval. Här finns dusch med vikbara glasdörrar, golvvärme, handdukstork, downlightsbelysning i tak, eluttag, tvättmaskin, torktumlare, kommod, vägghängd toalettstol samt flertalet överskåp och underskåp för bästa tänkbara förvaring.
Ett badrum att älska och här förvandlas ju bestyren till ett rent nöje!

Kort och gott är detta en lägenhet för finsmakaren som ställer höga krav på boendet vad gäller läge, planlösning och skick!
Här bor man i en förening som äger sin mark och är helt utan lån med låga avgifter.

Föreningens tillgångar är enorma med egen park på 17.000 kvm som har fina promenadstråk, grillplatser, tennisplan samt två boulebanor. Det finns även en egen reception, biograf, stort poolområde, spa, gym, restaurang, vinkällare, biljard, bibliotek, konferensrum, garage och gästparkering med mera, med mera... 

En unik bostad utöver det vanliga som man skall se och känna in på plats!

Först till kvarn!
Varmt välkomna på visningen!

Limhamn

 

 

En pittoresk ”stad i staden”. Den gamla fiskeorten Limhamn känns allt mindre som en del av Malmö och mer som en egen liten stad. Den genuina småskaliga känslan som råder här samt läget vid havet attraherar många. I centrum finns ett rikt utbud av restauranger och butiker. Det finns bland annat köttaffär, ostbutik, fiskrökeri, chocolaterie, tehandel och karamellkokeri.

Limhamn var tidigare en egen ort men är numera en av Malmös rikaste och socialt mest välmående stadsdelar. Gamla Limhamn kännetecknas av charmiga gatuhus från slutet av 1800-talet på små, ibland kullerstensbelagda, gator. En populär samlingspunkt är Limhamns torg som har en stor gräsplätt, lekplats, boulebana, vattenfontän och flera bänkar att koppla av på. Torget fylls med folk när det arrangeras julmarknad och loppmarknad här varje år.

I centrala Limhamn finns flerbostadshus medan utkanterna till största delen består av villaområden. Ön på Limhamn erbjuder bland annat möjlighet till bad, promenadspår och fantastisk solnedgång över Öresund. Här finns även en mycket populär fiskeplats som lockar många fiskare varje dag samt skola, gym och matbutik.

Centrala Limhamn når du på 5 minuter med cykel och här erbjuds ett stort serviceutbud. När det gäller kultur kan Limhamn visa upp soldattorpet, som härstammar från 1800-talet. Här finns det ett stort bildarkiv och varierande utställningar. Varje år arrangeras det ett traditionsenligt midsommarfirande där familjer breder ut sina filtar med picknick och dansar runt midsommarstången. Hamnfestivalen är ett också ett populärt evenemang som äger rum under tre dagar i augusti. Då vimlar hamnen av mataktörer, musik, nöjen och vattenaktiviteter.

Sibbarp ligger vid Öresundsbrons brofäste nära Limhamn. I området finns många bostadshus men det är också ett fritidsområde med en fyrstjärnig camping. Strandhuset är en populär restaurang med havsutsikt och egen minigolfbana i retrostil som har öppet sommartid.

Annetorp är ett bostads- och industriområde mellan Annetorpsvägen och Linnégatan väster om Limhamns kyrka. Området har en blandad bebyggelse med villor, radhus och flerfamiljshus. Här finns också Folkets hus, skolor, förskolor, ishall och idrottsplats. I den södra delen ligger industriområdet med flera hundra verksamma företag. Övriga bostadsområden är Hyllie by och Djupadal. Hyllie by ligger mellan Lorensborgsgatan och Elinelundsvägen, och Djupadal mellan Rudbecksgatan och Inre Ringvägen väster om Elinelundsvägen. Båda områdena består till största delen av villor och radhus. I närheten finns Elinelunds fina koloniområde och Hyllie park folkhögskola. På folkhögskolan kombinerar eleverna teoretiska studier med skapande verksamhet.

Limhamns Sjöstad är ett nytt och växande område med radhus och flerfamiljshus. Här finns Glasbruksskolan som är en grundskola f-6 som slog upp portarna i september 2016. Limhamnsskolan är en ny skola som preliminärt kommer att öppna läsåret 2023/2024. Skolan är planerad för fem parallella klasser i årskurs 7–9 vilket ger plats för cirka 450 elever.