Stor exklusiv 3.a vid natursköna Kalkbrottet!

  • Kalkstensvägen 3
  • Limhamn / Kalkbrottet
  • , Limhamn

Välkomna till Kalkstensvägen och ett fantastiskt livsstilsboende på Limhamn! Faciliteter såsom spa, lounge, gym, pooler etc erbjuds i detta unika koncept. Här bor man också i en mycket stabil föreningen som både är obelånad och äger sin mark, en gedigen trygghet för de boende! Belägen i markplan med en underbar uteplats och ett stort inglasat uterum innanför. Området ståtar med en stor grön park, en prunkande oas! Först till kvarn... Varmt välkomna på visningen!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Limhamn och Kalkstensvägen!

Obs! En förening som har enorma tillgångar, äger sin mark och är helt utan några lån...

Nu har vi glädjen att kunna presentera en fantastisk och välplanerad våning med bästa tänkbara läge i Brf Paviljongen vid Kalkstensvägen intill det natursköna kalkbrottet.

Bostaden ståtar med en stor skön uteplats som har ett påkostat och vackert uterum. Hela uterummet är inglasat och har ett smart behövligt förråd i ena sidan. Unikt för våningen är också den genomtänkta planlösningen på helgavel som släpper in mängder utav ljus samt takhöjden på hela 2,95 meter som ger en läcker rymd och karaktär, njutbart! 

Den sagolika uteplatsen ger möjlighet för stort möblemang samt att kunna nyttja måltiden och kaffet utomhus när vädret tillåter. Uteplatsen har ett vackert belysningssystem så en fantastisk plats att kunna avsluta kvällen på...
Och på sommarhalvåret är det inte många meter ut till föreningens omtyckta poolområde...

Grönt lummigt och välskött är en korrekt beskrivning för detta så trivsamma område med en egen park på ca 17.000 kvm.
En liten oas i Limhamn! 

Ett ypperligt boende med tillgång till garage, reception, gym, spa, restaurang, vinkällare, lounge, biograf, tvättstuga m.m.
Lägenheten är i ett perfekt skick och besitter en ljus öppen samt unik planlösning.
Påkostat, elegant och trivsamt!

Ett boende som kommer att falla många i smak vad gäller läge, planlösning och skick...

Välkomna in!
Först en snygg hall med säkerhetsdörr och kamera som ger bra med plats för avhängning/förvaring i inbyggda garderober.
Gedigen vacker natursten på golv till ljusa innerväggar och downlightsbelysning via tak.

Direkt till höger har man lägenhetens egna tvättstuga med både tvättmaskin, torktumlare, skåpsförvaring och spegelvägg. Det finns även en stor Walk in closet här som sväljer mängder i förvaring.

Därefter kommer det vackra badrummet som är stort och lyxigt med allt man kan önska sig.
Badrummet är helkaklat i snygga och påkostade materialval. Här finns dusch med vikbara glasdörrar, golvvärme, handdukstork, downlightsbelysning i tak, fönster för vädring och ljusinsläpp, eluttag, vägghängd toalettstol, dubbla kommoder, platsbyggda garderober samt flertalet överskåp och underskåp för bästa tänkbara förvaring.
Ett badrum att älska och här förvandlas bestyren verkligen till ett rent nöje! 

Sen öppnar hela bostaden upp sig på ett enastående sätt med sköna ytor mellan rum och kök som blir till ett. Perfekt matplats mellan kök och vardagsrum samt har man här också utgången till det inglasade uterummet och den trivsamma uteplatsen framför. Vacker trestavsparkett i ek till ljusa innerväggar och rummet har ljusinsläpp från två håll, sällskapsytan här blir mycket social och tilltalande.

Uteplatsen blir som pricken över i:et i denna trivsamma våning, här kommer man säkerligen att tillbringa lika så mycket tid som inne under sommarhalvåret. Uteplatsen ger möjlighet för stort möblemang, en perfekt plats att bara kunna koppla av på, njutbart och trivsamt!

På uteplatsen har man även installerat höj- och sänkbart glasräcke/vindskydd från Svalson, perfekt när det blåser upp.
Det inglasade uterummet är 14 kvm + ett förråd och terrassen ute är på hela 23 kvm samt boytan inne på 86 kvm.
Det innebär 123 kvm totalt med bästa tänkbara läge och skick. Månadsavgiften är endast 2.516 kr, svårslaget!

Köket är påkostat och tillbyggt med nya maskiner samt delvis nya skåp, lådor, bänkskiva m.m. Öppen planlösning mot rummet som ger ett vackert och luftigt intryck. Köket har smart förvaring i flertalet skåp och lådor samt vacker mörk bänkskiva till geniun kalksten på väggen bakom, stilrent, och elegant...
Exklusiv maskinpark som består utav stor integrerad kyl och frys, diskmaskin, varmluftsugn med ångfunktion, kombinerad microvågsugn med varmluft samt induktionshäll och fläkt ovanför. En stor ljus och tilltalande matplats finner vi här.
Ett kök att älska...

Vidare kommer två fina sovrum på den andra sidan. Sovrummen är bra i storlek och ger plats för säng och ytterligare möblemang, gedigen ekparkett på golv till ljusa innerväggar och ett vackert ljusinsläpp finner vi här.
Sovrummen har också inbyggda garderober för bästa tänkbara förvaring.
Två riktigt fina vilorum varav det ena är lite större...

Kort och gott är detta en lägenhet för finsmakaren som ställer höga krav på boendet vad gäller läge, planlösning och skick!
Här bor man i en förening som äger sin mark och är helt utan lån med låga avgifter.

Föreningens tillgångar är enorma med egen park på 17.000 kvm som har fina promenadstråk, grillplatser, tennisplan samt två boulebanor. Det finns även en egen reception, biograf, stort poolområde, spa, gym, restaurang, vinkällare, biljard, bibliotek, konferensrum, garage och gästparkering med mera, med mera... 

En unik bostad utöver det vanliga som man bara måste se, känna in och uppleva på plats!

Först till kvarn...
Varmt välkomna på visningen!

Limhamn

Välkomna till Limhamn!

En pittoresk ”stad i staden”. Den gamla fiskeorten Limhamn känns allt mindre som en del av Malmö och mer som en egen liten stad. Den genuina småskaliga känslan som råder här samt läget vid havet attraherar många. I centrum finns ett rikt utbud av restauranger och butiker. Det finns bland annat köttaffär, ostbutik, fiskrökeri, chocolaterie, tehandel och karamellkokeri.

Limhamn var tidigare en egen ort men är numera en av Malmös rikaste och socialt mest välmående stadsdelar. Gamla Limhamn kännetecknas av charmiga gatuhus från slutet av 1800-talet på små, ibland kullerstensbelagda, gator. En populär samlingspunkt är Limhamns torg som har en stor gräsplätt, lekplats, boulebana, vattenfontän och flera bänkar att koppla av på. Torget fylls med folk när det arrangeras julmarknad och loppmarknad här varje år.

I centrala Limhamn finns flerbostadshus medan utkanterna till största delen består av villaområden. Ön på Limhamn erbjuder bland annat möjlighet till bad, promenadspår och fantastisk solnedgång över Öresund. Här finns även en mycket populär fiskeplats som lockar många fiskare varje dag samt skola, gym och matbutik.

Centrala Limhamn når du på 5 minuter med cykel och här erbjuds ett stort serviceutbud. När det gäller kultur kan Limhamn visa upp soldattorpet, som härstammar från 1800-talet. Här finns det ett stort bildarkiv och varierande utställningar. Varje år arrangeras det ett traditionsenligt midsommarfirande där familjer breder ut sina filtar med picknick och dansar runt midsommarstången. Hamnfestivalen är ett också ett populärt evenemang som äger rum under tre dagar i augusti. Då vimlar hamnen av mataktörer, musik, nöjen och vattenaktiviteter.

Sibbarp ligger vid Öresundsbrons brofäste nära Limhamn. I området finns många bostadshus men det är också ett fritidsområde med en fyrstjärnig camping. Strandhuset är en populär restaurang med havsutsikt och egen minigolfbana i retrostil som har öppet sommartid.

Annetorp är ett bostads- och industriområde mellan Annetorpsvägen och Linnégatan väster om Limhamns kyrka. Området har en blandad bebyggelse med villor, radhus och flerfamiljshus. Här finns också Folkets hus, skolor, förskolor, ishall och idrottsplats. I den södra delen ligger industriområdet med flera hundra verksamma företag. Övriga bostadsområden är Hyllie by och Djupadal. Hyllie by ligger mellan Lorensborgsgatan och Elinelundsvägen, och Djupadal mellan Rudbecksgatan och Inre Ringvägen väster om Elinelundsvägen. Båda områdena består till största delen av villor och radhus. I närheten finns Elinelunds fina koloniområde och Hyllie park folkhögskola. På folkhögskolan kombinerar eleverna teoretiska studier med skapande verksamhet.

Limhamns Sjöstad är ett nytt och växande område med radhus och flerfamiljshus. Här finns Glasbruksskolan som är en grundskola f-6 som slog upp portarna i september 2016. Limhamnsskolan är en ny skola som preliminärt kommer att öppna läsåret 2023/2024. Skolan är planerad för fem parallella klasser i årskurs 7–9 vilket ger plats för cirka 450 elever.

Elinegård är Limhamns nya stadsdel längs med kanten av det magiska kalkbrottet. Ett område man gärna vill komma hem till med vida vyer, sköna promendstråk och mysiga gränder. Elinegård är det närmaste bostadsområdet in i Limhamn och har service i form av Hemköp, frisör, Apotek, Blomsteraffär, yogastudio m.m. Här finns även egen Scoutgård, Elinelundsskolan samt stora grönområden för lek och bus.

Välkomna hem!