Stor fin 2:a i Limhamn med genomgående planlösning!

  • Grönalundsgatan 11 C
  • Limhamn
  • , Limhamn

Öppen och läcker 2.a med mycket ljus samt är hela lägenheten i toppskick! Perfekt belägen på våning 2 med trivsam gårdsvänd balkong som har kvällssol. En lägenhet som kommer att tilltala många... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Limhamn och Grönalundsgatan!

Nu skall denna fina tvårummare hitta sin nya ägare och detta kommer med all säkerhet att gå fort...

Perfekt belägen med lummiga välskötta innergårdar på båda sidor och en skön balkong med kvällssol.

Tilltalande planlösning som är genomgående för bästa ljusinsläpp samt har lägenheten ingen insyn, njutbart!

Allt i bostaden har genomgått en omfattande renovering och här är det bara att kunna flytta in och sätta möblerna på plats.

Välkomna in!
Först en trivsam hall som har ljusa renoverade innerväggar till gediget trägolv. Samma fina golv och väggar följer sen ut i lägenhetens samtliga rum, enhetligt och snyggt!

På den högra sidan kommer sen köket som är helt nytt och erbjuder en generös matplats med vackert ljusinsläpp. Snygg inredning i grön ton till vitt väggkakel och bänkskiva i massiv ek. Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Nästa rum är det fina badrummet som ligger mellan sällskapsrummet och sovrummet. Badrummet är helkaklat i snygga materialval och erbjuder badkar, wc, kommod med underskåp, överskåp med speglar och belysning.
Ett riktigt fint badrum!

Nästa rum är vardagsrummet som är stort och har ett fantastiskt ljusinsläpp från de generösa fönsterpartierna som löper längs hela den inre väggsidan. Ett rymligt och vackert sällskapsrum!

Sen har vi den fina balkongen som har sin utgång från vardagsrummets fönstersida och här vill man säkerligen tillbringa så mycket tid man bara kan, kvällssol och välskött innergård är ju ytterligare plus till detta fina boende...

Sist men inte minst kommer det fina sovrummet som är stort och erbjuder fin plats för både säng m.m. Här har man byggt in en stor skjutdörrsgarderob som sväljer mängder i förvaring, läckert och praktiskt!
Vilorummet har sina fönster mot vacker innergårdsmiljö med söderläge så svalt och skönt när det är dags att gå till sängs. Rummet har ingen insyn men ett ljuvligt ljusinsläpp...

Kort och gott får man här en lägenhet i toppskick, härlig och öppen planlösning med mycket ljus samt bor man på ett mycket populärt läge i Limhamn. Ytterligare plus är ju att föreningen äger sin mark!

Ett boende som kommer att passa in på mångas önskemål och krav...
Först till kvarn!

Vi ses på visningen.

Limhamn

 

 

En pittoresk ”stad i staden”. Den gamla fiskeorten Limhamn känns allt mindre som en del av Malmö och mer som en egen liten stad. Den genuina småskaliga känslan som råder här samt läget vid havet attraherar många. I centrum finns ett rikt utbud av restauranger och butiker. Det finns bland annat köttaffär, ostbutik, fiskrökeri, chocolaterie, tehandel och karamellkokeri.

Limhamn var tidigare en egen ort men är numera en av Malmös rikaste och socialt mest välmående stadsdelar. Gamla Limhamn kännetecknas av charmiga gatuhus från slutet av 1800-talet på små, ibland kullerstensbelagda, gator. En populär samlingspunkt är Limhamns torg som har en stor gräsplätt, lekplats, boulebana, vattenfontän och flera bänkar att koppla av på. Torget fylls med folk när det arrangeras julmarknad och loppmarknad här varje år.

I centrala Limhamn finns flerbostadshus medan utkanterna till största delen består av villaområden. Ön på Limhamn erbjuder bland annat möjlighet till bad, promenadspår och fantastisk solnedgång över Öresund. Här finns även en mycket populär fiskeplats som lockar många fiskare varje dag samt skola, gym och matbutik.

Centrala Limhamn når du på 5 minuter med cykel och här erbjuds ett stort serviceutbud. När det gäller kultur kan Limhamn visa upp soldattorpet, som härstammar från 1800-talet. Här finns det ett stort bildarkiv och varierande utställningar. Varje år arrangeras det ett traditionsenligt midsommarfirande där familjer breder ut sina filtar med picknick och dansar runt midsommarstången. Hamnfestivalen är ett också ett populärt evenemang som äger rum under tre dagar i augusti. Då vimlar hamnen av mataktörer, musik, nöjen och vattenaktiviteter.

Sibbarp ligger vid Öresundsbrons brofäste nära Limhamn. I området finns många bostadshus men det är också ett fritidsområde med en fyrstjärnig camping. Strandhuset är en populär restaurang med havsutsikt och egen minigolfbana i retrostil som har öppet sommartid.

Annetorp är ett bostads- och industriområde mellan Annetorpsvägen och Linnégatan väster om Limhamns kyrka. Området har en blandad bebyggelse med villor, radhus och flerfamiljshus. Här finns också Folkets hus, skolor, förskolor, ishall och idrottsplats. I den södra delen ligger industriområdet med flera hundra verksamma företag. Övriga bostadsområden är Hyllie by och Djupadal. Hyllie by ligger mellan Lorensborgsgatan och Elinelundsvägen, och Djupadal mellan Rudbecksgatan och Inre Ringvägen väster om Elinelundsvägen. Båda områdena består till största delen av villor och radhus. I närheten finns Elinelunds fina koloniområde och Hyllie park folkhögskola. På folkhögskolan kombinerar eleverna teoretiska studier med skapande verksamhet.

Limhamns Sjöstad är ett nytt och växande område med radhus och flerfamiljshus. Här finns Glasbruksskolan som är en grundskola f-6 som slog upp portarna i september 2016. Limhamnsskolan är en ny skola som preliminärt kommer att öppna läsåret 2023/2024. Skolan är planerad för fem parallella klasser i årskurs 7–9 vilket ger plats för cirka 450 elever.