Stor fin 2:a med perfekt läge vid Musikhögskolan!

  • Rödkullastigen 11B
  • Almhög / Musikhögskolan
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en bra planerad tvårummare med hiss och utsikt. Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp och är utan insyn samt är det tilltänkta kvadratmetrar i alla rum. Låg avgift och lågt pris kommer göra detta boende attraktivt för många spekulanter... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Almhög och Rödkullastigen!

Nu kan vi erbjuda ett boende som kommer att falla många i smak! Här erbjuds man äldre stabil förening som har inhägnad grön fin innergårdsmiljö samt låg avgift och lågt pris. Fastigheten har hiss ifrån markplan och bostaden är belägen högt upp med vacker utsikt helt utan insyn. Alla rum har härligt ljusinsläpp och ett boende som känns stort tack vare den tilltänkta och välplanerade planlösningen...

Området har mycket god kommunikation och i ens direkta närhet ligger Mobilia Köpcentra med stort utbud av butiker samt har man nära till både parker och fina promenadstråk.

En lägenhet man skall gå och titta på!

Obs! Ett boende för mindre än 4.100 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Välkomna in!
Först en stor ljus hall som erbjuder ypperlig plats för avhängning och förvaring i flertalet inbyggda garderober.
Hallen ger access till bostadens alla rum och lyser upp med ett nytt snyggt golv i ljusgrå nyans. Väggarna är vita och fräscha samt finns säkerhetsdörr och porttelefon.

Längst in har vi det fina vardagsrummet som verkligen bjuder på yta och ett enastående ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Ekparkett i original på golv till vita innerväggar samt har man ett trevligt burspråk innan balkongen.

Balkongen har eftermiddag och kvällssol som man ju vill ha...
Skön utsikt med bra avstånd till nästa hus så man slipper någon insyn är ju också något som förhöjer trivseln ytterligare.

Nästa rum är sovrummet som ligger i mitten utav lägenheten, här ges plats för både säng med mera.
Rummet har även detta ett fint ljusinsläpp och är utan insyn, parkett på golv och ljusa väggar med fondtapet längst in.
Ett fint och trivsamt vilorum...

Vidare har vi det trivsamma köket som ger bra med plats för stort matrumsmöblemang. Köksinredning i original som är upprenoverad i omgångar och samma fina golv som i hall till ljusa innerväggar.
Ett mycket charmigt kök som kommer att tilltala många...

Sist har vi badrummet som även det är fräscht men i ursprunget äldre, här finns ny duschkabin, ny kommod, nytt spegelskåp ovan, ny badrumshylla och nyare wc.

Kort och gott får man här mycket för sina pengar, stabil HSB förening, inhägnat och tryggt med fin innergårdsmiljö, hiss och högt upp med fin utsikt, ingen direkt insyn, mycket bra planlösning, låg avgift, god kommunikation och närhet till både shopping och restauranger på Mobilia Köpcentra.

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 4.085 kr netto.

Först till kvarn...

Varmt välkomna till visningen!

Almhög / Musikhögskolan

Almhög är ett delområde i stadsdelen Fosie, Malmö och ligger öster om Munkhättegatan, mellan Ystadvägen och Eriksfältsgatan. Området består av villor och flerfamiljshus. Precis invid området ligger flertalet skolor med årskurser från förskolor till åk 9 samt välkända Musikhögskolan Området ligger fördelaktigt med god kommunikation till centrum och shopping.