Unik 2:a med fint läge vid Fågelbacken!

  • Örsholmsgången 8A
  • Fågelbacken / Hästhagen / Slottsstaden
  • , Malmö

Välkomna till en charmig tvårummare på 64 kvm med fantastiskt ljusinsläpp. Balkong i perfekt västerläge, renoverat kök och badrum. Gemensam fin innergårdsmiljö samt direkt närhet till både centrum, strand och bad... Varmt välkomna!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Slottsstaden och Fågelbacken!

Obs! Bo flott i en stor läcker tvårummare med ett ypperligt centrumläge...

Nu ges ett perfekt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt drömboende, välplanerat med många kvadratmetrar och härligt ljusinsläpp i alla rum. Fin planlösning på gaveln som garanterat kommer att tilltala många.

Renoverat kök, badrum, golv, väggar m.m. Inflyttningsklart för den bekväme, bara att sätta sina möbler på plats!

Föreningen ståtar också med en grön fin innergårdsmiljö samt ett unikt läge med närhet till strand, bad och centrum.

Välkomna in!
Först en stor trivsam hall med fina avhängningsytor samt en inbyggd praktisk garderob direkt till vänster. Ljust vackert golv till renoverade innerväggar samt nersänkt innertak med infälld och snygg downlightsbelysning, en hall med mersmak! I hall har man även byggt in en stor stilren skjutdörrsgarderob från golv till tak för bästa tänkbara förvaring.

Från hall har man också access till bostadens alla rum och första rum till höger är det fina badrummet.
badrummet ståtar med dusch, vikbara glasdörrar, tvättmaskin, wc, kommod med underskåp och spegel ovanför.
Ett badrum att älska och som förvandlar bestyren till ett rent nöje...

Nästa rum är vardagsrummet som bara är så fint, så fint!
Stort, ljust och med ett slående ljusinsläpp kan man inget annat än att stortrivas i detta sällskapsrum. Rummet har vacker fiskbensmönstrad parkett på golv till ljusa innerväggar samt bjuder rummet på många fönsterpartier och som avslutning en skön solbalkong med stadens puls utanför. Ett rum med hög trivselfaktor...

På den andra sidan lägenheten ligger köket som blev totalrenoverat 2015, ett mycket smakfullt och vackert kök. Inredning i vitt till mörkare bänkskiva samt ett ljust snyggt laminatgolv och innerväggar i vitt till nersänkt tak med infällda downlights.
Maskinparken består utav Kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, gasspis och fläkt ovanför.
Ett mycket snyggt och trivsamt kök!

Mellan kök och vardagsrum ligger sovrummet som även det är bra tilltaget i yta, ljusa innerväggar till samma vackra golv som i hall / kök gör det enhetligt och snyggt. Ett fint vilorum som ståtar med skönt ljusinsläpp...

Kort och gott är detta lägenheten som bjuder på många plus:
Ett ypperligt läge med kort avstånd till både centrum, strand och bad, fin grön innergårdsmiljö, tryggt och lugnt område, förening med välskötta fastigheter, mysig balkong med mycket sol, stor välplanerad och luftig tvårummare samt så finns inget att göra utan lägenheten lämnas över i ett strålande skick...

Först till kvarn!

Varmt välkomna på visning!

Fågelbacken / Hästhagen / Slottsstaden

Fågelbacken och Hästhagen är bostadsområden som ligger väl undangömt mellan Fågelbacksgatan och Köpenhamnsvägen, öster om Mariedalsvägen. Här råder lugn och man bor väldigt ostört från biltrafik. Området är ett av Malmös mest populära bostadsområden och priserna här brukar generellt vara höga jämfört med många andra områden i Malmö. Tidigare var de flesta av fastigheterna här hyresfastigheter men i takt med att fler och fler ombildningar till bostadsrätt har skett har bostadsrättsföreningarna ökat markant i antal. För barnfamiljer är området idylliskt med skolor så som Fågelbackens montessoriförskola och förskolorna Stallmästaren och Telningen. Inte långt härifrån ligger även Fridhemsskolan och Malmö Borgarskola. Omåttligt populära Pildammsparken ligger närma och man har även på bekvämt avstånd Rönneholmsparken som sedan den anlades på 1700-talet är en populär och mycket vacker park att promenera i. I parkens norra sidan finns en stor skogslekplats för både barn och vuxna att klättra och leka i. 
Här bor man lugnt och tryggt men endå centralt med all tänkbar service och goda kommunikationer i nära anslutning.