Stor gavel 3:a på Ribersborg i absolut toppskick!

  • Kilian Zollsgatan 21 A
  • Ribersborg / Slottsstaden
  • , Malmö

Områdets kanske finaste trerummare skall nu hitta sin nya ägare. Stor härlig planlösning med fönster åt tre håll bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp, perfekt belägen med fin innergårdsmiljö och garage inunder fastigheten. Bostaden visas upp i ett enastående skick... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Ribersborg och Kilian Zollsgatan!

Obs! Bo lyxigt nära stranden för mindre än 6.400 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Nu har vi fått äran att kunna presentera detta drömboende, en våning som kommer att passa in på mångas önskemål.

Bästa tänkbara läge på gaveln i de så populära låghusen med västerbalkong mot innergården samt på kort promenad når man både stranden, parken och det centralare Malmö.

Bostaden besitter en fantastisk, öppen, ljus och trivsam planlösning, dessutom är allt renoverat från golv till tak. Våningen måste ses på plats och gör sig då mycket mer rättvisa än på bilder och i text...

Välkommen in!
Hallen fångar oss direkt, redan innanför ytterdörren får man känslan av välbehag, lyx och mersmak. Påkostat vackert granitgolv till ljusa innerväggar samt fräck belysningsramp med infällda downlights i tak, snyggt och elegant!

Första rummet är köket på den vänstra sidan, och inte vilket kök som helst utan ett riktigt drömkök...
Här har man öppnat upp väggen intill det ena sovrummet och förvandlat detta till ett restaurangsliknande kök med sköna ytor och matplats för det riktigt stora sällskapet.
I samband med den stora renoveringen har man också byggt till en köksö mellan rummen som avdelar hela härligheten på ett enastående sätt, ett kök man kommer att förälska sig i...

Köksinredning i vitt till snyggt väggakel med infälld mosaik som avslutas med en gedigen bänkskiva. Fint trägolv till ljusa innerväggar och maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovan.

Nästa rum är vardagsrummet som är stort pampigt och bjuder verkligen på yta, vackert trägolv till ljusa innerväggar och framtagen tegelvägg med fräck downlightsbelysning ovan. Rummet har stora fönsterpartier även på gaveln så ljuset bokstavligen väller in i detta så fina rum.

Rummet avslutas med en skön balkong mot föreningens innergård, här vill man säkert avnjuta många lediga stunder!

Badrummet är även detta som en liten dröm, helkaklat, nytt, fräscht och smakfullt inrett med påkostade materialval. Badrummet erbjuder dusch med infällbara glasdörrar, komod med underskåp, överskåp med spegel, wc och nersänkt tak med infälld downlightsbelysning, ett badrum för den kräsne...

Gästtoaletten är omgjord till ett tvättrum, praktiskt och något som ju alla vill ha.

Sist har vi sovrummet som är bra tilltaget i yta och ger plats för både dubbelsäng och mycket mer. Här har man fällt in en stor skjutdörrsgarderob med läckert beslysningssystem som garanterat kommer att uppskattas med mersmak...
Rummet har vackert trägolv till ljusa innerväggar och detta är ett trivsamt vilorum som man bara måste tycka om.

Kort sammanfattning får man här ett ypperligt boende med bästa tänkbara läge på Ribersborg och i en förening som äger sin mark, dessutom slipper man göra något utan kan bara koncentrera sig på inflytt och var möblerna skall stå.

En våning för de allra kräsnaste som ställer högsta krav på läge, skick och planlösning...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 6.350 kr netto.

Först till kvarn!

Ribersborg / Slottsstaden

Ribersborg / Slottsstaden tillhör Malmös mest attraktiva områden. Här har ni allt inomräckhåll. Här möts ljus,luft och hav och skapar en atmosför som passar alla generationer. Ribersborg erbjuder två av Malmös finaste parker, Slottsparken och Kungsparken, som är populära bland malmöiterna att promenera eller motionera i. Ribergsborgs strand, "Ribban" ligger ca 500 meter från porten. I området finns all tänkbar service som restauranger, cafeér, shopping, sjukvård och två av Malmös mest välrenomerade skolor med årskurs 0-5.

Dessa är Ribergsborgsskolan och Fridhemsskolan. För högre årskullar finns Slottsstadens skola.
Ett bra val i jakten på att hitta rätt område när man skall köpa ny bostad, tryggt, lugnt, kommunikationsvänligt och mycket populärt. Helt investeringsmässigt även det ett bra alternaiv.