Stor välplanerad 3:a på populära Vita Höja i toppskick!

  • Karolingatan 16
  • Husie / Vita Höja
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en äkta bostadsdröm. Stor inglasad balkong, egen parkering ingår och i en stabil förening med välskött fin innergård framför. Allt i våningen är totalrenoverat, ett riktigt tillfälle för den kräsne... Först till kvarn!

rumsbeskrivning

Välkomna till Husie / Vita Höja och Karolingatan!

Nu kan vi visa upp en av de absolut bästa lägenheterna på området, kanske den allra bästa...

Allt i lägenheten är totalrenoverat under 2020 så här är det bara att kunna flytta rakt in, lyxigt och bekvämt!

Bostaden erbjuder ett stort härligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp, stor inglasad västerbalkong, påkostat smakfullt kök med bra tilltagen matplats, två vackra sovrum med bra yta, lyxigt badrum, helfräsch gästtoalett och som avslutning en välkomnande hall som bara känns så rätt, så rätt!

Allt detta, och i en förening med stabil ekonomi som äger sin mark så man slipper oroa sig för höjda tomträttsavgifter. Föreningen ståtar också med en mycket välskött och trivsam innergårdsmiljö som ger utrymme för både barn, vuxna och de äldre. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften och en garageplats kostar endast ca 150 kr i månaden. Det finns även en helfräsch livsmedelsbutik med stort sortiment intill och busshållsplats på andra sidan gatan...

En lägenhet som kommer att passa in på mångas önskemål...

Välkomna in!
Först en välkomnande hall som erbjuder en stor och praktisk klädkammare för bästa tänkbara förvaring, renoverade innerväggar i vitt till snygg trestavsparkett på golv.

Hallen ger access till bostadens alla rum och första rummet är det fina köket som bara måste uppskattas utav alla. Snygg inredning i vitt till melerade bänkskivor och vacker trestavsparkett på golv som bryter av med ljusa innerväggar.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt ovanför
Ett kök man kommer att älska!

Från köket kommer man sedan vidare till vardagsrummet som bjuder på fin, fin yta och ett härligt ljusinsläpp. Samma fina parkett på golv till renoverad innerväggar i vitt även här och rummet avslutas med en stor inglasad balkong som erbjuder kvällssol och utsikt mot den välskötta innergården, njutbart!
Bättre än så här blir det nog inte...

Från sällskapsrummet kommer man sen ut i hall igen och där finner vi två fina sovrum på andra sidan, båda dessa rum har fint ljusinsläpp med sina fönster i österläge så svalt och skönt på sommaren när det väl är dags att hoppa i säng.

Det första sovrummet är stort och erbjuder dessutom en stor klädkammare för bästa tänkbara förvaring, båda rummen har ny trestavsparkett på golv till renoverade innerväggar i vitt.
Två riktigt fina vilorum får man här...

Mellan sovrummen ligger de båda toaletterna, först gästtoaletten som är helkaklad i snygga materialval och helfräscht eftersom allt är nytt.

Badrummet är stort i yta och även detta helkaklat i vackra materialval. Badrummet erbjuder fönster, dusch med invikbara glasdörrar, kommod med underskåp och väggskåp med speglar ovanför samt wc.
Ett badrum man bara måste tycka om...

Kort sammanfattning får man här ett riktigt drömboende med mängder av fördelar så som allt nytt och toppskick, fantastisk och rymlig planlösning, stor inglasad balkong med rätt väderstreck, härligt ljusinsläpp i samtliga rum, trivsam och välskött innergårdsmiljö, egen parkeringsplats direkt vid köp, livsmedelsbutik med stort sortiment och busshållsplats direkt intill.
Allt detta i en äldre och mycket stabil förening som äger sin mark!

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Husie / Vita höja

Välkomna till Husie och Vita Höja!

På platsen för det som tidigare var Skånska luftvärnsregementet finns idag stadsdelen Husie. Stora delar av området är fortfarande obebyggt, men planer finns, särskilt ut mot Yttre Ringvägen. Idag kännetecknas Husie av villorna i Virentofta, Kvarnby och Stenkällan samt höghusen i Höja — Malmös högsta naturliga punkt. Bland de stora grönområdena finns bland annat Kvarnbys GK med sin 18-hålsbana. Placerad mittemellan Inre och Yttre Ringvägen.

Området har blivit mycket populärt på senare tid i och med enkelheten att ta sig ut från stan direkt via ringvägen, samt barnvänligheten och prisbilden som här forfarande ger mycket bostad för pengarna.

Välkomna!