Superfin 2:a intill villaområdet Västra Kattarp!

  • Jägersrovägen 12 A
  • Hindby / Västra Kattarp
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda en fantastisk tvårummare med alla rätt. Genomgående planlösning, balkong ut mot torget, nytt kök, nytt badrum och med ett perfekt läge intill villorna i Västra Kattarp. Bättre än så här blir det inte... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Västra Kattarp och Jägersrovägen!

Nu kan vi visa upp den kanske finaste 2:an i detta så omtyckta och trivsamma område!

Obs! Ett perfekt boende för mindre än 4.100 kr i månaden inklusive avgift, lån och internet...

En totalrenoverad lägenhet som måste ses på plats, här är det bara att flytta in och sätta sina möbler på plats.
Nytt kök, nya vitvaror, nya golv, nytt badrum, nya innerdörrar, renoverade innerväggar, nya karmar och lister m.m, m.m.

Bästa tänkbara läge med utsikt mot torget från balkongsidan och sovrummet vetter mot den fina innergården på andra sidan så lugnt och skönt när det väl är dags att gå till sängs.

Innergården är också inhägnad så obehöriga inte har tillträde till den fina gården, trivsamt och tryggt...

Ytterligare pluspoäng är ju att bo i en äldre stabil förening som tar väl hand om sina fastigheter och utrymmen samt erbjuder föreningen låga avgifter och god sevice.

Välkomna in!
Först en fin hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring i en stor klädkammare / walk in closet. Hallen ger access till lägenhetens alla rum och delar av lägenheten på ett mycket tilltalande sätt.
Vita innerväggar till snygg trestavsparkett på golv samt nersänkt tak med infälld downlightsbelysning för bästa ljus.

Direkt till vänster kommer köket som bara är så fint, så fint!
Samma fina parkettgolv som löper in från hall och renoverade innerväggar i vitt. Köksinredning och vackert väggkakel i vitt till bänkskiva i masivt träd som matchar golvet perfekt. Även här har man sänkt ner taket och fällt in snygg belysning.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Vägg i vägg med köket och på samma sida av hallen ligger sovrummet som är stort, ljust och trivsamt. Ett vackert vilorum som kommer att tilltala många. Utsikt som i kök mot innerhården och långt avstånd till nästa hus så ingen direkt insyn.
Rummet har renoverade innerväggar i vitt, ny trestavsparkett på golv och en stor garderobsida för bästa tänkbara förvaring.
Ett riktigt fint sovrum!

Längst ner i hall mellan sovrum och sällskapsrum har man badrummet som förför en med sitt fina skick. Här erbjuds man dusch med infällbara glasdörrar, vägghängd toalettstol, komod med underskåp och spegelskåp ovan. Helkaklat i vackra materialval samt har man nersänkt tak med snyggt infälld downlightsbelysning för bästa ljus...
Ett badrum för den kräsne!

Sist kommer vardagsrummet som är stort och med väl tilltagen yta, rummet erbjuder dessutom ett trevligt burspråk intill den mysiga balkongen. Balkongen ligger mot torget och även här är det obefintlig insyn, en skön balkong att kunna koppla av på. Rummet har vackert ljusinsläpp, renoverade innerväggar till ny trestavsparkett på golv.
Ett mycket trivsamt sällskapsrum!

Kort och gott får man här mycket för sina pengar, stabil förening med låga avgifter, genomgående ljus planlösning, högt upp med utsikt och ingen insyn, fin och inhägnad innergårdsmiljö, god kommunikation och framförallt så får man en bostad i absolut toppskick...

Finansiering klar ?
med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive avgift, lån och internet ca 4.085 kr netto.

Först till kvarn...

Välkomna till visningen!

Hindby / Västra kattarp

HINDBY / VÄSTRA KATTARP
Hindby / Västra Kattarp är ett område i stadsdelen Fosie, Malmö.
Området har en mycket blandad uppbyggnad. Här finns såväl lägenheter som villor inbäddade i grönområden. Större delen av bostadsområdet uppfördes på 40-talet.
Närhet till Jägersro köpcentra och ICA maxi på ystadvägen.  Området har bra kommunikationsmöjligheter och man når med raska fötter snabbt södervärns / triangelns kommunikationsmöjligheter.
Är man bilburen når man snabbt de stora vägarna som leder in och ut ur Malmö. Detta är ett omtyckt område!