Superfin 2:a med egen uteplats intill Emporia!

  • Hyllie allé 6B
  • Hyllie
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda en läcker tvårummare med öppen och unik planlösning. Takhöjd på 3,1 meter och en rejäl uteplats med vacker innergårdsmiljö framför. Allt nytt och snabbt tillträde är ju säkert lockande för många spekulanter... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Hyllie Allé!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en liten bostadsdröm intill Hyllie Station och Emporia köpcentra.

Obs! Bo fint för mindre än 4.100 kr i månaden inklusive avgift, lån och internet...

Ägaren har aldrig flyttat in eftersom de fått ändrade familjeförhållanden så allt är nytt och orört i denna fina lägenhet, detta gör ju också att den tilltänkta köparen kan överta bostaden med snabbt tillträde. Ett tillfälle!

Lägenheten har en fräck och mycket tilltalande planlösning, öppet luftigt med en takhöjd på över 3 meter.

Bostaden erbjuder stort vackert badrum med egen klädvårdsavdelning. Stort vardagsrum som flyter samman med kök samt ett generöst sovrum med inbyggda garderober och som avslutning har man en jättefin uteplats framför.

En unik lägenhet som verkligen sticker ut är en korekt beskrivning på denna fina bostad.

Obs! Föreningen äger sin mark, tryggt och man slipper oroa sig för tomträttsavgifter.

Runt hörnet ligger Hyllie station, Emporia köpcentra, Hockeyarenan, mässhallarna med mera, med mera...

Välkomna in!
Hall, vardagsrum samt kök har vacker trestavsparkett på golv till vita släta väggar och ger ett öppet pampigt intryck. Från vardagsrum har man utgången till uteplatsen som är bra tilltagen i yta och ger plats för stort möblemang.
Uteplatsen är stenlagd så helt underhållsfri.

Köket är Läckert infällt längs hela den innersta väggsidan samt ges här en perfekt matplats intill.
Inredning i vitt till bänkskiva i masivt trä samt snygg väggkakel i vitt.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök man kommer att älska!

Badrummet är rejält och har egen tvättmaskin och torktumlare. Bra tilltagen dusch med infällbara glasdörrar, komod med underskåp och överskåp samt wc. Ett riktigt fint badrum, för de allra kräsnaste...

Sist har vi ett vackert sovrum som ger plats för allt man kan vilja ha i sitt vilorum. Rummet har flera inbyggda garderober samt vacker parkett till ljusa innerväggar och även här har man takhöjd på över 3 meter.
Ett sovrum att tycka om!

Kort och gott får man här ett ypperligt boende med mängder utav plus så som den läckra planlösningen, egen uteplats på ca 20 kvm, allt i nyskick, låg avgift, vacker innergårdsmiljö, stationen och Emporia ett stenkast ifrån och mycket annat...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive avgift och lån ca 4.095 kr netto.
Obs! I uträkningen ovan ingår både tillägget för kabel-tv, internet 100/100 Mbit/s, Ip-telefoni samt har man medlemskap i bilpoolen i fem år framåt...

Först till kvarn!

Varmt välkomna på visningen!

Hyllie

 Välkomna till Hyllie!

Hyllie är en stadsdel i stadsområdet Väster i Malmö. Stadsdelen omfattar delvis Hyllie socken, som 1906 blev en del av Limhamns köping.
I stadsdelen Hyllie ligger Malmös största utbyggnadsområde.  Ringvägen. Här byggs ett nytt centrumområde med betydelse för tillväxten i både Malmö och Öresundsregionen. Fullt utbyggt beräknas Hyllie centrum ha ca 9 000 bostäder och lika många arbetsplatser.

Vid Hyllie stationstorg, hjärtat i området, ligger station Hyllie som öppnade den 12 december 2010 då Citytunneln invigdes. Restiden till Triangelns station är 3 minuter och 6 minuter till Malmö C. Från Hyllie till Kastrups flygplats tar det 12 minuter. Station Hyllie är den första svenska järnvägsstationen efter Öresundsbron och Danmark. Bredvid Hyllie vattentorn, 80 meter från stationen, ligger Malmö Arena som invigdes i november 2008. Arenan har plats för över 15 000 åskådare och är hemmaarena för ishockeylaget Malmö Redhawks. Här finns även Point Hyllie och Emporia köpcentra.