Superfin 2:a med bästa läge på Söderkulla!

  • Ormvråksgatan 38
  • Söderkulla
  • , Malmö

Gigantisk och fräsch 2:a på Ormvråksgatan med alla rätt. Totalrenoverad 2015, generösa ytor överallt, inglasad stor balkong som ett extra rum och hiss ifrån markplan. Stabil förening med inhägnad och vacker innergårdsmiljö samt möjlighet till garage via föreningen, bättre blir det inte... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Söderkulla och Ormvråksgatan!

Obs! Ett exklusivt och fint boende för mindre än 4.000 kr i månaden inkusive lån, avgift och internet...

Nu kan vi med stolthet visa upp områdets kanske finaste tvårummare, allt är som nytt och lägenheten genomgick en totalrenovering 2015.

Välkomnande och elegant hall som omgående får en att känna sig hemma, smart förvaring i påkostad skjutdörrsgarderob.

Stort smafullt kök med rejäl matplats och fina arbetsytor samt generösa förvaringsmöjligheter. Enormt vardagsrum på närmare 30 kvm och plats så det blir över...
Påkostat, exklusivt och snyggt badrum som dessutom erbjuder fönster för vädring, ett badrum att älska!

Fantastiskt sovrum som ger plats för allt man kan tänkas vilja ha i sitt vilorum, från rummet har man också en stor balkong som är inglasad och fungerar alldeles utmärkt som ett extra rum hela sommarhalvåret, ca 10 kvm i yta!

En Lägenhet man definitivt skall boka in sig på, inget att göra utan bekvämligt att bara kunna flytta in och sätta sina möbler på plats...
Närmare 80 kvm i bruksyta om man räknar in den inglasade balkongen så känslan här blir mer som att bo i en 3:a.

Förutom allt detta är lägenheten belägen i en mycket stabil Hsb förening som har sina innergårdar och fastigheter i ett förnämligt skick, innergårdarna är dessutom inhägnade och obehöriga har ej tillträde så lugnt och tryggt.
Hiss från markplan, låga avgifter och möjlighet till garage är ju också starka argument för denna så fina bostad...

Välkommen in:
Hallen fungerar som lägenhetens nav och ger direkt access till alla rum. Exklusivt och snyggt stengolv som löper vidare ut i köksdelen utan trösklar, stilrent, smakfullt och enhetligt.
Väggarna är renoverade och går i vitt. Hallen har dessutom en stor skjutdörrsgarderob som säljarna lämnar kvar om så önskas.

Vackert sovrum som ger gott om plats för dubbelsängen, liten arbetshörna, extra garderober m.m. Sovrummet har snygg trestavsparkett till renoverade och vita innerväggar.

Från rummet har man sen också den fina balkongen som verkligen bjuder på bra med plats. Balkongen är inglasad och ganska kvadratisk i sin yta så enkelt att möblera, även det stora möblemanget går in, en helt underbar balkong!

Vidare har vi köket som bara är så fint det kan bli, påkostat, stilrent och elegant. Inredning i vitt till integrerade och exklusiva vitvaror. På golv ligger samma fina sten som i hall, en perfekt kombination till kökets bänkskivor och väggkakel.
Matplats för fyra till sex personer och detta är ett kök man bara måste tycka om...

Nästa rum är badrummet och inte vilket badrum som helst, stora sköna ytor, fönster för vädring och eleganta samt påkostade materialval överallt. Badrummet erbjuder bra tilltagen dusch med glasvägg som skärmar av samt handdukstork, komod med underskåp, spegel ovan, eluttag och wc. Ett smakfullt och stilrent badrum som alla kommer att uppskatta!

Sist men inte minst har vi det fina vardagsrummet som bjuder på en enorm yta och ett vackert ljusinsläpp. Snygg trestavsparkett på golv till ljusa renoverade innerväggar samt volym som tillåter ett matrumsmöblemang utav den större modellen. Ett vackert sällskapsrum som ger plats och svängrum för allt man kan tänka sig.

Kort och gott är detta garanterat en lägenhet som kommer att passa in på mångas önskemål. Planlösning när den är som bäst, skick som slår det mesta, fantastisk innergårdsmiljö, inhägnat och tryggt, stabil och välmående förening, låg avgift, stort garage med många bilplatser, nyrenoverad hiss direkt ifrån markplan, pampig entré samt vackert trapphus och fräscha tvättstugor.
Obs! Listan med köpargument kan göras ännu längre...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 3.975 kr netto.
Obs! Tillägg för internet med 140 kr / månaden ingår i uträkningen ovan...

Varmt välkomna på visning!

Eriksfält / Söderkulla

Eriksfält är ett bostadsområde i stadsdelen Fosie, Malmö. Eriksfält ligger mellan Trelleborgsvägen och Munkhättegatan, söder om Eriksfältsgatan. Området består av villor och radhus, många från början av 1900-talet. Heliga Trefaldighetskyrkan ligger vid Eriksfältsvägen och en liten bit längre söderut vid Trelleborgsvägen finns Malmö vandrarhem.

Söderkulla ligger vid Trelleborgsvägen och Inre ringvägen. Munkhättegatan delar av Söderkulla i två delområden, Västra Söderkulla och Östra Söderkulla. Båda delarna består av flerfamiljshus med bostadsrätter, byggda på 1960-talet. Flera matbutiker finns i området.

I Västra Söderkulla finns Söderkullaskolan (F-9), med ca 1000 elever, och Söderkulla förskola. I Östra Söderkulla finns Tornfalkens förskola, med 6 avdelningar.

Källa - Wikipedia