Superfin 2:a vid Nobeltorget med hiss och balkong!

  • Amiralsgatan 88B
  • Nobeltorget / Sorgenfri
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda en liten pärla med ett ypperligt läge intill Nobeltorget. Busshållplats intill, nya tågstationen två kvarter ifrån, hiss direkt ifrån markplan och en inglasad läcker söderbalkong. Lägenheten är dessutom i ett bländande skick och har en ljus öppen samt mycket tilltalande planlösning. En lägenhet som garanterat kommer att falla många i smak... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Nobeltorget och Sorgenfri!

Obs! Ett perfekt boende för mindre än 4.700 kr i månaden inklusive internet, lån och avgift...

På Amiralsgatan 88 finner vi denna lilla guldklimp till bostad, allt i lägenheten är smakfullt renoverat och planlösningen är så bra den bara kan bli med ett genomgående ljusinsläpp samt en helt fantastisk balkong som avslutning från rummet.

Lägenheten har nyligen genomgått en omfattande renovering och här är det bara att kunna flytta rakt in!

Intill fastigheten har man föreningens gemensamma innergård. En helt underbar liten oas mitt i Malmö centrum och här vill man säkert kunna tillbringa många av sina lediga stunder, grilla, mingla med grannarna eller bara kunna koppla av. 

Busshållplats intill och två kvarter ifrån står den nya tågstationen färdig för bästa tänkbara kommunikation.

Hissen direkt ifrån markplan och i en stabil förening är ju ytterligare plus för detta så fina boende...
En lägenhet som skall ses på plats!

Välkomna in!
Först en hemtrevlig och välkomnande hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring. Hallen har ett snyggt parkettgolv som sen löper vidare ut i hela lägenheten utan trösklar. Enhetligt och stilrent!
Väggarna är renoverade och målade samt finns här en stor inbyggd garderob för bästa tänkbara förvaring.
Hallen ger ett öppet och mycket trivsamt intryck...

Sen har vi det fina köket som garanterat alla kommer att älska, smarta arbetsytor, bra förvaring och påkostad maskinpark.
Köket har samma fina trestavsparkett som löper in från hall och renoverade innerväggar samt en generös matplats intill fönsterpartiet som rymmer sittplats för gott och väl 4-6 personer.
Inredning samt luckor i grått till massiva bänkskivor i ek och ett snyggt väggkakel i vitt ovanför.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn och fläkt samt har man infälld spishäll i bänkskivan.
Ett riktigt fint och mycket trivsamt kök...

Nästa rum är sovrummet som är ett skönt vilorum med vackert ljusinsläpp och här finns ytor så det blir över. Snyggt parkettgolv som i övriga rum till renoverade innerväggar och en stor garderob längs väggsidan för bästa tänkbara förvaring, ett rymligt och vackert sovrum helt utan insyn!

Efter vilorummet har vi badrummet som är fräscht och elegant.
Mörka väggar till mörkt golv ger badrummet en lyxig känsla och här erbjuds man badkar som så många vill ha. Här finns även en vikbar glasvägg för de som hellre vill duscha. Ett tilltalande och fint badrum...

Till sist har vi vardagsrummet som är så fint så fint!
Vackert parkettgolv till vitmålade släta innerväggar. Rummet har ett sagolikt ljusinsläpp och avslutas med en inglasad balkong som garanterat är platsen man vill tillbringa många av sina lediga stunder på, njutbart...
Ett fantastiskt sällskapsrum som inger rymd och en fin karaktär!

Kort sammanfattning får man här en lägenhet med mängder utav fördelar så som perfekt kommunikation, hiss direkt ifrån markplan, grön och lummig innergårdsmiljö, inglasad skön söderbalkong, äldre stabil förening, öppen och läcker planlösning som är genomgående, fantastiskt ljusinsläpp och inte minst en lägenhet i bästa tänkbara skick...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 4.675 kr netto.
Obs! I uträkning ovan ingår även internet och bostadsrättstillägg...

Först till kvarn.

Varmt välkomna på visning!

Nobeltorget / Sorgenfri

Välkomna till Nobeltorget och Sorgenfri!

Nobeltorget / Sorgenfri är ett område som blivit mer och mer intressant för flertalet köpare, mycket p.g.a. det fortfarande fördelaktiga prisläge som råder i flertalet föreningar här.

Många av områdets Bostadsrättsföreningar har dessutom en förträffligt god ekonomi och sina fastigheter i mycket bra skick.

Nobeltorget har flera livsmedelsbutiker, kaféer, resturanger, småbutiker, tobaksaffärer m.m.

Tittar man på Malmös karta ser man också ganska snabbt att avståndet härifrån till centrum är kort och med cykel rör det sig om några minuter. Busskommunikationen på området anses som mycket god och via Nobeltorget tar man sig snabbt till vilket område man än väljer i vår lilla täta stad.

Smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från Malmö via den inre ringvägen gör ju också detta område till ett självklart alternativ för många spekulanter som letar efter ett prisvärt och bra boende.

Den nya tågstationen kommer också att bli helt färdig inom kort, detta kommer ju att höja upp intresset för området ytterligare...

Ett centralt och bra läge mitt i Malmö!