Superfin 2:a vid Nobeltorget med hiss och balkong!

  • Amiralsgatan 87 F
  • Nobeltorget / Sorgenfri
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda en liten pärla med ett ypperligt läge intill Nobeltorget. Busshållplats rakt över gatan, nya tågstationen två kvarter ifrån, hiss direkt ifrån markplan och en inglasad läcker balkong. Lägenheten är dessutom i ett bländande skick och har en ljus öppen samt mycket tilltalande planlösning. En lägenhet som garanterat kommer att falla många i smak... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Nobeltorget och Sorgenfri!

Obs! Ett perfekt boende för mindre än 3.900 kr i månaden inklusive lån och avgift...

På Amiralsgatan 87 finner vi denna lilla guldklimp till bostad, allt i lägenheten är smakfullt renoverat och planlösningen är så bra den bara kan bli med ett genomgående ljusinsläpp samt en helt fantastisk balkong som avslutning från rummet.

Nyrenoverat vad gäller allt från golv till tak, badrum, kök m.m. Här är det bara att kunna flytta rakt in!

Bakom fastigheten har man föreningens gemensamma innergård. En helt underbar liten oas mitt i Malmö centrum och här vill man säkert kunna tillbringa många av sina lediga stunder, grilla, mingla med grannarna eller bara kunna koppla av. 

Busshållplats rakt över gatan och två kvarter ifrån står den nya tågstationen färdig för bästa tänkbara kommunikation.

Hissen direkt ifrån markplan och i en stabil förening som äger sin mark är ju ytterligare plus för detta så fina boende...
En lägenhet som skall ses på plats!

Välkomna in!
Först en hemtrevlig och välkomnande hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring. Hallen har ett snyggt stengolv första biten in, sen ett påkostat ljust trägolv ( 15 mm ) som löper vidare ut i hela lägenheten. Enhetligt och stilrent!
Väggarna är renoverade och målade samt har man två inbyggda garderober för bästa förvaring.
Hallen ger ett öppet och mycket trivsamt intryck...

Sen har vi det fina köket som garanterat alla kommer att älska, smarta arbetsytor, bra förvaring och påkostad maskinpark.
Köket har samma fina trägolv som löper in från hall och renoverade innerväggar samt en vacker fondvägg vid matplatsen som rymmer sittplats för 4-6 personer.
Inredning samt luckor i vitt till vit bänkskiva och snyggt marmorerat kakel ovanför.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn och fläkt samt har man infälld spishäll i bänkskivan.
Ett riktigt fint och mycket trivsamt kök...

Efter kök har vi badrummet som är påkostat, elegant och lyxigt.
Helkaklat i smakfull ljus marmorerad sten, här erbjuds man sänkt tak med snygg downlightsbelysning, dusch med vikbar glasdörr, handdukstork, kommod med underskåp och wc. Ett badrum för de allra kräsnaste...

Nästa rum är vardagsrummet som är så fint så fint!
Vackert massivt trägolv till vitmålade släta innerväggar samt en vacker fondvägg. Rummet har ett sagolikt ljusinsläpp och avslutas med en inglasad balkong som garanterat är platsen man vill tillbringa många av sina lediga stunder på, njutbart...
Sällskapsrummet har även ett charmigt burspråk som vetter mot balkongen.

Sist har vi sovrummet som är ett trivsamt vilorum med vackert ljusinsläpp och här finns ytor så det blir över. Snyggt ljust trägolv som i övriga rum till renoverade innerväggar och en stor öppen garderob längs väggsidan för bästa tänkbara förvaring, ett rymligt och vackert sovrum!

Utanför sovrummet har man en fin klädkammare som bara måste uppskattas utav alla, en liten dröm...

Kort sammanfattning får man här en lägenhet med mängder av fördelar så som perfekt kommunikation, hiss direkt ifrån markplan, helt underbar innergårdsmiljö, inglasad skön balkong, stabil förening som äger sin mark och har låga avgifter, öppen och läcker planlösning som är genomgående, fint ljusinsläpp och inte minst en lägenhet i bästa tänkbara skick...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 3.875 kr netto.

Först till kvarn...

Varmt välkomna på visning!

Nobeltorget / Sorgenfri

Välkomna till Nobeltorget och Sorgenfri!

Nobeltorget / Sorgenfri är ett område som blivit mer och mer intressant för flertalet köpare, mycket p.g.a. det fortfarande fördelaktiga prisläge som råder i flertalet föreningar här.

Många av områdets Bostadsrättsföreningar har dessutom en förträffligt god ekonomi och sina fastigheter i mycket bra skick.

Nobeltorget har flera livsmedelsbutiker, kaféer, resturanger, småbutiker, tobaksaffärer m.m.

Tittar man på Malmös karta ser man också ganska snabbt att avståndet härifrån till centrum är kort och med cykel rör det sig om några minuter. Busskommunikationen på området anses som mycket god och via Nobeltorget tar man sig snabbt till vilket område man än väljer i vår lilla täta stad.

Smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från Malmö via den inre ringvägen gör ju också detta område till ett självklart alternativ för många spekulanter som letar efter ett prisvärt och bra boende.

Den nya tågstationen kommer också att bli helt färdig inom kort, detta kommer ju att höja upp intresset för området ytterligare...

Ett centralt och bra läge mitt i Malmö!