Superfin 3:a med bästa läge intill Solbacken!

  • Lorensborgsgatan 5B
  • Lorensborg / Solbacken
  • , Malmö

En pärla med kvadrat smart planlösning i absolut bästa tänkbara skick skall nu hitta sin nya ägare! Högst upp i fastigheten med en slående utsikt mot Solbackens villaområde och lägenheten är utan direkt insyn. Äldre stabil förening med mycket låg avgift samt har man en inhägnad stor grön parkliknande innergårdsmiljö... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Lorensborg intill Solbackens villaområde!

Nu kan vi visa upp en läcker lägenhet som har fördelar i mängder så som det ypperliga läget och det enastående skicket...
Bostaden är belägen högst upp i fastigheten med en unik takhöjd, fantastiskt ljusinsläpp och en vacker utsikt.
Ingen granne ovanför och ingen insyn är ju också något som kommer att tilltala flertalet spekulanter!

Lägenheten har genomgått en totalrenovering mellan 2021-2022 varvid man samtidigt har ändrat om i planlösningen och fått till ett enastående resultat med smarta tilltänkta kvadratmetrar överallt...

Läget här kan ju knappast bli så mycket bättre med Solbacken och Dammfri intill samt har man ju den fina Pildammsparken ett stenkast ifrån...
Från området har man också närhet med god kommunikation till både shopping, centrum och havet!

Brf Åsunden är en äldre stabil förening som ståtar med en stor oasliknande innergård, inhägnat och tryggt område, möjlighet till både p-plats och garage samt har man en extremt låg avgift som förgyller detta så fina boende...

Välkomna in!
Först en välkomnande hall som är både ljus och trivsam, på golv ligger vacker parkett till ljusa renoverade innerväggar.

Första rum är badrummet som ligger på den högra sidan!
Badrummet är som en liten dröm, ett badrum att älska är en bra beskrivning här!
Påkostade materialval i sobra färger till vackra detaljer får man här ett badrum utöver det normala, njutbart! och elegant!

Badrummet erbjuder snyggt infälld downlightsbelysning i tak, dusch med glasvägg, handdukstork, kommod med underskåp, spegelskåp, wc och golvvärme. Ett badrum för de kräsna som ställer höga krav...

Vidare kommer två fina sovrum som både har ett vackert ljusinsläpp och är utan någon direkt insyn. Båda rummen har vacker parkett på golv till ljusa renoverade innerväggar och ligger mot föreningens innergård så lugnt och skönt när det väl är dags att gå till sängs.
Två superfina vilorum som garanterat kommer att tilltala...

Vidare kommer vi till kök och vardagsrum i en vacker harmoni, öppen tilltalande planlösning med en stor fransk balkong som har dubbeldörrar som avslutning på rummet. Här måste man bara trivas!

Köket är vackert infällt på den vänstra sidan och erbjuder en bra matplats framför. På golv ligger samma fina parkett som i övriga rum till släta renoverade innerväggar i vitt.
Köksinredningen i vitt och ljus bänkskiva till snyggt marmor ovanför.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.

Rummet är socialt och vackert, perfekt när man har gästerna på middagsbesök. Den franska balkongen blir ju som pricken över i:et i detta så fina hem, slående utsikt med kvällssolen som tittar in och ingen direkt insyn, njutbart!
Lägenheten brukas som en 3:a idag men står registrerad som en 2.a i föreningen, därav den extremt låga avgiften och här pratar vi verkligen välplanerat med smarta tilltänkta ytor i princip överallt...

I föreningen finns även gym, bastu, föreningslokal, snickarbod, cykelrum, underjordsgarage, tvättstugor m.m. 

Kort summering här bli ju många plus...
Fantastisk skick, stor parkliknande innergård, enkel parkering, mycket låg avgift och ett perfekt läge i Malmö.

Först till kvarn...
Varmt välkomna på visningen!

Solbacken / Dammfri

Välkommen till Solbacken / Dammfri

Solbacken är ett bostadsområde i Västra malmö
Området ligger mellan John Ericssons väg, Lorensborgsgatan, Stadiongatan och Bellevuevägen.
Solbacken är kanske Malmös mest centralt belägna villa- och radhusområde. Längs Bellevuevägen och de närliggande kvarteren finns flera större sekelskiftsvillor i jugendstil. Inne i området längs Marieholmsvägen och anslutande tvärgator finns ett antal välbevarade funkis och egnahemvillor. Längs John Ericssons väg finns även flerfamiljhus och kontorsfastigheter, de så kallade ABC-husen. Området hette förr Vångkarlevången. Här bodde vångkarlen, som hade till uppgift att ta hand om den boskap som tillhörde stadens invånare.

Den fina stranden på Ribersborg ("Ribban") ligger ca 3 km västerut. Både centrum, havet och Emporia köpcentra kan enkelt nås med en cykeltur eller långpromenad. Det finns även mycket goda bussförbindelser precis utanför knuten.