Tillfälle att kunna förvärva ett drömboende i Dockan!

  • Krankajen 18
  • Malmö / Dockan
  • , Malmö

Nu kan vi visa upp en sagolik våning med bästa tänkbara adress i populära Dockan. En lägenhet som har det där lilla extra, dubbla balkonger, dubbla badrum, egen tvättstuga, fantastisk utsikt på båda håll och närmaste granne är havet... Öppen och tilltalande planlösning när den är som bäst och båda sovrummen är helt utan insyn! Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Dockan och Krankajen!

Nu kan vi erbjuda en pärla utan dess like i populära Dockan. Med slående utsikt från båda håll och med en öppen tilltalande planlösning som bara måste uppskattas utav alla får man här ett riktigt drömboende...
Med enkelhet kan man ändra planlösningen och få till ett tredje sovrum om så önskas!

Perfekt belägen på våning 3 i innersta huset som här ger optimal utsikt åt båda håll. Turning Torsu och marinan på ena sidan samt havet mot Danmark på andra sidan, bättre än så här kan det knappast bli!

Fin och välskött innergårdsmiljö, möjlighet till garage och i en stabil förening som äger sin mark är ju ytterligare argument!

Välkommen in!

Först en välkomnande hall som öppnar upp hela våningen på ett tilltalande sätt, snygg trestavsparkett på golv till ljusa innerväggar och bra med plats för avhängning samt förvaring.

På den högra sidan finner vi det första badrummet som erbjuder dusch och är helkaklat i snygga materialval, efter badrum har men sin egen tvättstuga / grovkök som bara måste uppskattas. Här finns fönster för vädring, tvättmaskin, torktumlare och flertalet skåp för optimal förvaring.

På den vänstra sidan finner vi först en stor klädkammare som sväljer mängder i förvaring och därefter kommer det första sovrummet. Rummet har samma fina trestavsparkett och ljusa innerväggar samt har man en helt fantastisk utsikt, likt en vacker tavla!

Nästa rum är kök och inte vilket kök som helst utan ett kök med ren panoramautsikt samt med plats för det stora sällskapet på middagsbjudningen. Vacker parkett på golv till ljusa innerväggar även här och inredning i trä till bänkskivor i massiv sten. Maskinparken består utav side by side kyl och frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Från kök har man också den första balkongen som ståtar med en slående havsutsikt!
Ett kök för de mest kräsna som prioriterar ytan, planlösningen och den sagolika utsikten...

Vidare kommer vi till det fina sällskapsrummet som både är stort och öppet med ett enastående ljusinsläpp. här finns också ett öppet men avdelat rum för extra matrumsmöblemang, njutbart, tilltalande och elegant...

Rummet har fin parkett på golv till ljusa innerväggar och avslutas i en pampig balkong som bjuder på hissnande utsikt mot marinan och båthamnen, en balkong som rymmer stort möblemang och måste vara en plats man tillbringar lika mycket tid på som inne under sommarhalvåret.

Vidare har vi ytterligare ett badrum som även det är helkaklat och erbjuder badkar.

Sen har vi det sista sovrummet som är stort och generöst. Här finns en egen klädkammare, parkett på golv till ljusa innerväggar och ett vilorum som bara känns rätt.
Sovrummet ståtar med en utsikt som får en att tappa andan, så här vill man kunna vakna!

Kort och gott får man här ett unikt boende, öppen tilltalande planlösning när den är som bäst och en fantastisk utsikt åt båda håll som får en att känna sig prioriterad.
Skön miljö direkt utanför sin entré och en välskött innergårdsmiljö gör ju inte saken sämre samt bor man i en förening som äger sin mark.

Ett boende som garanterat kommer locka många spekulanter!

Först till kvarn...

Varmt välkomna på visningen!

Dockan

Dockan är en av de absolut bästa stadsdelarna i Malmö. Namnet kommer från Kockums docka där båtar byggdes. Området sträcker sig runt denna docka ut mot Öresund. Dockan var förr ett industriområde, dominerat av lagerlokaler. De senaste årtiondena har området genomgått en återupplivning och blivit dyrt och chict då området byggts om till bostäder och restauranger. Dockan är nu ett modernt bostadsområde med en välbärgad befolkning. Många av gatorna är fyllda med högklassiga restauranger.