Totalrenoverad 2:a med ett guldkantat cityläge!

  • Södra Förstadsgatan 121 F
  • Möllan / MAS / Södervärn
  • , Malmö

Nu kan vi visa upp en liten citypärla på bästa tänkbara adress. Allt i bostaden är nytt från 2021-2022. Här är det bara att flytta in, sätta möblerna på plats och sen avnjuta sitt fina hem! Stabil förening som äger sin mark och extremt låg avgift gör ju detta intressant för många... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till City och Södra Förstadsgatan 121!

Obs! Ett centralt och vackert boende med extremt många fördelar för endast 1.648 kr i avgift per månad!
Byggår 1939, takhöjd och rymd i en optimal mix av äldre charm som möter nytt.

Nu kan vi presentera en av de finare 2:orna i detta område, kanske den allra finaste...

Här har man inte sparat på krutet när man valt att totalrenovera denna pärla till bostad, allt i bostaden är smakfullt, påkostat och elegant. Bättre än så här blir det inte!

Smart och tilltalande planlösning som känns mycket större än den angivna boytan, högst upp i fastigheten med ett fantastiskt ljusinsläpp, skön söderbalkong och lägenheten visas upp i ett skick som slår det mesta på marknaden.

Allt detta i en äldre stabil förening som äger sin mark och ståtar med en mycket god ekonomi. Mas sjukhusområde intill samt ett stenkast ifrån har man Möllan, södervärn och Triangelstationen. Direkt närhet till både Pildammsparken och Mobilia köpcenter så läget är ju optimalt för många...

Föreningen har en sagolik innergårdsmiljö med grönska och porlande damm i mitten samt finns det en gemensam och omtyckt takterrass för medlemmarna att kunna nyttja. Renoverade tvättstugor som ger möjlighet att kunna tvätta dygnet runt samt tar man sig snabbt ut från Malmö via den inre ringvägen som ligger på kort avstånd.

Ett läge, samt en lägenhet som kommer att passa in på mångas önskemål och krav...

Välkomna in!
Först en smart och trivsam hall med installerad säkerhetsdörr som ger direkt access till en garderob för avhängning och förvaring. Hallen har snyggt parkettgolv till ljusa renoverade innerväggar. Samma fina golv och väggar följer sen som en röd tråd ut i lägenhetens samtliga rum, enhetligt och snyggt!

Vidare kommer badrummet som är som en liten dröm, här kan man inget annat än må som en prins / prinsessa när man skall utföra sina bestyr.
Badrummet erbjuder Vackra och påkostade materialval så som kakel, klinkers, dusch med vikbara glasdörrar, vägghängd toalett, kommod med underskåp, golvvärme, downlightsbelysning i tak och här har man även förberett för tvättmaskin.
Ett badrum att älska!

Sen kommer vi in till rummet som har en öppen och social planlösning mot kök, rummet avslutas vidare i en skön söderbalkong som erbjuder mängder av soltimmar.

Köket är snyggt infällt i vinkel och ger bra med yta för en matplats intill. Snygg köksinredning i vitt till en ljus melerad bänkskiva som har ett vackert väggkakel i marmor ovanför
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök som man bara måste trivas i...

Rummet är smart planerat så man ges plats för soff och tv hörna innan den fina balkongen. Balkongen har ett skönt söderläge och ger en trivsam utsikt med noll i insyn, en plats i solen när man väl är ledig!

Sist kommer det fina sovrummet som är charmigt med sina inbyggda hyllfack, rummet har sitt fönster mot innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att gå till sängs. Vilorummet vetter mot norr så perfekt med ett svalt och skönt sovrum under varma sommardagar.
Ett trivsamt och fint vilorum som har takhöjd och ett vackert ljusinsläpp...
I samband med den stora renoveringen ändrade man planlösningen till en nu fungerande tvåa från att tidigare ha varit en stor etta, lägenheten står fortfarande registrerad som en etta i föreningen.

Kort och gott får man här ett boende med mängder utav fördelar så som skick, planlösning och läge!
Bo centralt, bo fint, bo billigt.

Ett tillfälle...
Vi ses på visningen!

Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan

Välkomna till Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan!

Dalaplan / Södervärn i Malmö är en viktig knutpunkt vid Malmös södra infart. Det fördelaktiga läget med närhet till MAS, Triangelstationen, Mobilia köpcentra, Södervärns busstorg, Pildammsparken, och det centrala Malmö gör Dalaplan / Södervärn till en eftertraktad stadsdel.

I området ligger flertalet välskötta bostadsrättsföreningar och flera med byggår i slutet av 30 - talet som är attraktiva fastigheter för många köpare.
Möllevångstorget ligger alldeles runt hörnet med alla sina mångkulturella restauranger och mysiga uteserveringar samt har man den folkkära torghandeln som många uppskattar.

Från Dalaplan / Södervärn är det alltid smidigt att kunna ta bussen till centrum och andra delar av staden samt för pendlare att hoppa på regionsbussarna för att komma ut ur staden. Även smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från stan med bil via den södra inre Ringvägen gillas ju också av många.
Det är även bekvämt gångavstånd till Citytunnelns uppgång längs Smedjegatan.

Ett område som blivit mer och mer populärt framför allt ifrån de yngre spekulanterna tack vare det centrala och kommunikationsvänliga läget. Den fortfarande överkommliga prisnivån på lägenheter i området är säkert också en bidragande faktor till det ökande intresset just här.