Totalrenoverad och charmig 2:a med centralt läge!

  • Södervärnsgatan 9c
  • Södervärn / Möllan / Dalaplan / MAS
  • , Malmö

En lägenhet som visas upp i absolut toppskick vad gäller, kök, badrum, väggar, golv mm. Perfekt belägen med fin innergård samt direkt närhet till både Möllan, Södervärn, MAS och Citytunnelns uppgång längs Smedjegatan. Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Möllan och Södervärnsgatan!

Nu kan vi presentera ett litet guldkorn intill Möllan och centrala Malmö. Lägenheten har en genomgående och unik planlösning med mycket charm. Helt nytt kök och helt nytt badrum samt nyslipade och vackra furubrädsgolv i alla rum. Samtliga väggar och tak är renoverade sen vitmålade, läckert!

Den höga takhöjden och de vackra originalgolven påminner om en svunnen tid när den är som bäst, vårt ljuva 30-tal!

Mängder av charm och ett enastående ljusinsläpp erbjuds man här, pricken över i:et är den fina innergården som brukas väl av de boende med möjlighet för både grill och umgänge.

Väl in i hallen har man en bra avhängningsplats för jackor, skor m.m. Hallen har snyggt furubrädsgolv som sedan löper vidare ut i kök, sovrum samt vardagsrum, stilrent, charmigt och smakfullt!

På den vänstra sidan har vi det trivsamma sovrummet som är beläget mot den mysiga innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att hoppa i säng. Rummet har vackert renoverat furubrädsgolv till bredspacklade ljusa innerväggar.
Ett tilltalande och mysigt vilorum...

Vidare har vi det eleganta badrummet som är helkaklat i stilrena och påkostade materialval som går i sobra färger. Badrummet erbjuder stor inbyggd och helkaklad dusch i vinkel samt vask, underskåp, överskåp med spegel och wc.
Ett lyxigt och smakfullt renoverat badrum som förvandlar bestyren till ett rent nöje...

Sedan kommer vi till köket som bara är så fint, så fint! Ny inredning i grå ton till vitt väggkakel och vackra bänkskivor som matchar golven perfekt. Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, ugn, spishäll och kolfiltersfläkt ovanför.

Sist har vi det vackra vardagsrummet med en öppen yta mot köket, unik planlösning och skön karaktär bjuds man på här... Rummet har samma fina furubrädsgolv och bjuder på takhöjd med lampstuckaturer i original. Väggarna är renoverade och vitmålade samt ståtar rummet med ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna framför. 
Ett sällskapsrum med mersmak vad gäller skick, disponering och rymd...
I samband med den stora renoveringen har man ändrat om och förbättrat planlösningen väsentligt från att tidigare varit en stor etta till en nu perfekt fungerande tvåa men bostaden står fortfarande registrerad som en etta i föreningen.

Sammanfattningsvis får man här en helt unik lägenhet i toppskick med mängder av originalcharm som möter nytänk.
En stabil förening som äger sin mark och har en god ekonomi med låga avgifter. Bostaden har också ett ypperligt och centralt läge med Möllan, MAS, Södervärn och Triangelstationen bara ett stenkast ifrån. Lugn grön innergård som brukas väl utav de boende samt en mycket god kommunikation vad gäller att ta sig runt i staden via buss och enkelheten att ta sig ut från Malmö via den inre Ringvägen.

Ett boende som garanterat kommer att passa in på mångas önskemål!

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan

Välkomna till Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan!

Dalaplan / Södervärn i Malmö är en viktig knutpunkt vid Malmös södra infart. Det fördelaktiga läget med närhet till MAS, Triangelstationen, Mobilia köpcentra, Södervärns busstorg, Pildammsparken, och det centrala Malmö gör Dalaplan / Södervärn till en eftertraktad stadsdel.

I området ligger flertalet välskötta bostadsrättsföreningar och flera med byggår i slutet av 30 - talet som är attraktiva fastigheter för många köpare.
Möllevångstorget ligger alldeles runt hörnet med alla sina mångkulturella restauranger och mysiga uteserveringar samt har man den folkkära torghandeln som många uppskattar.

Från Dalaplan / Södervärn är det alltid smidigt att kunna ta bussen till centrum och andra delar av staden samt för pendlare att hoppa på regionsbussarna för att komma ut ur staden. Även smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från stan med bil via den södra inre Ringvägen gillas ju också av många.
Det är även bekvämt gångavstånd till Citytunnelns uppgång längs Smedjegatan.

Ett område som blivit mer och mer populärt framför allt ifrån de yngre spekulanterna tack vare det centrala och kommunikationsvänliga läget. Den fortfarande överkommliga prisnivån på lägenheter i området är säkert också en bidragande faktor till det ökande intresset just här.