Totalrenoverad stor 1:a med bra läge i Limhamn!

  • Birger Jarlsgatan 41 B
  • Limhamn
  • , Limhamn

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en liten pärla med bästa tänkbara adress i Gamla Limhamn. Smart planlösning, stor balkong, läcker utsikt, ingen insyn och allt är nytt och fräscht. Bättre än så här blir det inte! Först till kvarn...

Rumsbeskrivning

Välkomna till Gamla Limhamn och Birger Jarlsgatan!

Nu kan vi visa upp ett riktigt drömboende som garanterat kommer att locka många spekulanter...

Högt upp i huset med ljuvlig utsikt och ingen insyn, stor balkong, vardagsrum som ger fin plats för en smart sovavdelning, stort kök, fantastisk genomtänkt planlösning och i ett skick som slår det mesta på marknaden!

Lägenheten har genomgått en totalrenovering - 2019 med nytt badrum, nytt kök, nya golv, ny el, nya innertak med infälld downlightsbelysning, renoverade innerväggar, nya innerdörrar, karmar, lister, kontakter, strömbrytare m.m...

Obs! Föreningen äger sin mark som är en stor ekonomisk trygghet för medlemmarna.

Ett litet guldkorn i Gamla Limhamn!

Välkommen in!
Först en fin hall med bra plats för avhängning. Hallen har ett ljust vackert golv som sedan löper vidare ut i alla rum utan trösklar så enhetligt och snyggt. Infälld downlightsbelysning i tak till ljusa renoverade innerväggar.

Första rum är badrummet som är påkostat med vackert infälld sten till ljus klinkers, här finns dusch med glasdörr, kommod med underskåp, spegelskåp uppe, handdukstork och wc.
Ett exklusivt och smakfullt badrum som måste uppskattas!

Rakt fram kommer köket som är ett riktigt drömkök med stor plats för matbord och fina arbetsytor samt är det gott om skåp för bästa tänkbara förvaring. Inredning i högblank vit till gråsvart bänkskiva. Snyggt belysningssystem under köksskåpen och från innertak, samma fina golv som i hall till ljusa innerväggar.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Vidare kommer vi till själva rummet som har en fantastisk planlösning med stor sovavdelning på den högra sidan och sällskapsrummet med balkongen på den vänstra sidan. Stort luftigt och öppet är en korrekt beskrivning här...
Vackert golv till ljusa innerväggar och snyggt belysningssystem i tak, ett njutbart och fint rum!

Balkongen är stor, rymlig och bjuder på skön utsikt över Limhamns takåsar samt har man kvällssolen här.

Kort summering får man här ett boende utöver det normala, stabil förening som äger sin mark, perfekt läge med kort avstånd till både havet och Limhamns centrum. En totalrenoverad och vacker lägenhet som ståtar med en fantastisk planlösning samt högt upp i huset med ett slående ljusinsläpp!tan någon granne ovanför!

En liten pärla man skall ta sig tid att gå och titta på!
Först till kvarn...

Varmt välkomna på visningen!

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.