Unik företagslokal på bästa läge i Svedala!

  • Industrigatan 33
  • Svedala
  • , Svedala

Nyproducerad, fräsch och genomtänkt lokal med låg månadskostnad. Perfekt belägen med god kommunikation i Svedalas Östra Industriområde. Till lokalen hör 2 egna parkeringsplatser och den totala ytan att nyttja är ca 100 kvm med golvytan inklusive det ovanliggande entrésolplanet. En lokal som kommer att passa in på många kunders önskemål och som lämpar sig perfekt för flera olika typer av verksamhet... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Svedala och Industrigatan!

Obs! Föreningen äger sin mark och tillåter andrahandsuthyrning...

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en helt fantastisk företagslokal i nybyggd fastighet med låg avgift och mycket god kommunikation. Snabbt och smidigt tar man sig ut på E65 alternativ108:an till Malmö, Köpenhamn, Lund, Ystad eller Trelleborg.

Perfekt för olika typer av verksamhet såsom dataföretag, lager, elektriker, måleri, mekanik, snickeri, hantverk, bilförvaring, föreningslokal, utställning osv. Många kommer att se detta som en investeringsmöjlighet eftersom föreningen godkänner uthyrning i andra hand så intressant även för de som inte driver eller vill driva verksamhet för tillfället...

Fördelningen på ytan är 67,2 kvm på nedre plan och 32,8 på det övre samt har man entrédörr och en stor 4-delad vikport 3500*4000 mm med fönster ovan för extra ljusinsläpp.

Till lokalen tillhör 2 parkeringsplatser plus att det kommer finnas gemensamma parkeringsplatser med handikapplats.
Varje lokal är förberedd med vatten och avlopp för kök/pentry samt för wc/dusch. Gemensam toalett kommer att byggas i utbyggnaden på fastighetens gavel.

Lokalen upplåtes med bostadsrätt och är momspliktig. Innehavaren blir medlem i Bostadsrättsföreningen Företagaren. Föreningen vänder sig enbart till företag/ juridisk person och är således en oäkta bostadsrättsförening - ej för privat bruk eller bostadsändamål.

Obs! Första bilden är en ritning på hur det kommer att se ut när fastigheten är färdigt, resterande bilder är på en liknande lokal som är färdiginredd men från ett annat område så man kan bilda sig en uppfattning om hur bra det kan bli.

Tillträde planeras att ske från ca 15/4-2022.

Ett gyllene tillfälle att kunna förvärva en riktigt fin företagslokal med ett perfekt läge och med en mycket låg avgift...
Först till kvarn!

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Svedala

Svedala är en expansiv kommun där inflyttningen till nya bostadsområden är stadig. Bygden är levande och här finns ett aktivt näringsliv. Väderkvarnarna i Aggarp och Skabersjö är välkända silluetter i landskapsbilden och de många slotten ger landskapet sin speciella karaktär.

Med Malmö Airport inom kommungränsen och på bekvämt avstånd från Öresundsbron är Svedala tätort strategiskt belägen, just där E65 och väg 108 korsas. Av kommunens cirka 20 000 invånare bor cirka 10 000 i Svedala tätort. Pågatågens täta avgångar samt direkttåg från Danmark med Öresundståget bidrar till känslan av storstadsregion med småstadens fördelar. Enkelt uttryckt - ett perfekt läge.

Kommunens natur är rik och mångfacetterad, med lummiga gamla skogar, örtrika betesmarker, orkidérika kärr och ett brett spektrum av vattenmiljöer. Torups populära bokskog är ett välbesökt utflyktsmål.