Charmig 1:a vid Davidshall letar ny ägare!

  • Kockumsgatan 8
  • Davidshall
  • , Malmö

På stark adress i omåttligt populära Davidshall har vi nu glädjen att presentera en riktig pärla. Väldisponerade ytor, genomgående planlösning, renoverat badrum, rejält kök, bra med förvaringsmöjligheter och stort vardagsrum. Här bor man lugnt och tryggt i en stabil förening som äger sin mark. Mer cityläge får man leta efter... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Davidshallstorg och Kockumsgatan!

Obs! Unikt och kvadratsmart boende för under 2.900 kr i månaden inklusive lån och avgift...

En liten drömlägenhet med bästa tänkbara adress intill Davidshallstorg med sitt stora utbud av restauranger, kefféer och butiker.

Charm på högsta nivå och i en förening med god ekonomi som äger sin mark gör denna citybostad mycket svårslaget.

Från den lugna och pittoreska Kockumsgatan stiger vi in i ett pampigt trapphus som leder oss till denna mysiga och välplanerade bostad.

Välkomna in!
Först en ljus och smart planerad hall som bjuder på gott om plats för avhängning och förvaring i två rejäla garderober och en större klädkammare. Väggarna är vita, som i resten av bostaden och på golvet ligger ekparkett som följer med in i övriga rum vilket skapar en härlig enhetlighet och ett skönt flöde.

Vidare har vi ett trivsamt kök med matplats för 2-4 personer. Det finns gott om plats att slå runt bland grytor och karotter och bra med arbetsytor. Utrustningen består av kyl/frys, spis och spisfläkt. Stora fönster bjuder på skön närhet till föreningens lummiga & gröna innergård.

Fräscht badrum som är helkaklat i sobra färger och gör bestyren tll ett rent nöje! Utrustningen består av duschhörna, handdukstork, handfat, vägghängt skåp och wc-stol.

Sist har vi vardagsrummet, ett väl tilltaget rum som med gott mått rymmer både säng, soffhörna och ytterligare möblemang. De stora fönsterpartierna och takhöjden förstärker rymden i rummet och ger ett vackert ljusinflöde. Väggarna har vit väv och på golvet ligger samma vackra ekparkett som återfinns i resten av lägenheten.

Fastigheten är ifrån början av 30-talet och mycket av den ursprungliga charmen är intakt så som breda golvlister, innerdörrar, takhöjd, lamostuckaturer med mera....

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 2.875 kr netto.

Detta är kort och gott det perfekta boendet på bästa cityläge i Malmös populäraste kvarter! Välplanerade kvadratmetrar fördelade där de gör sig som bäst, belägna i ett vackert hus med stabil förening som äger sin egna mark.
Stadens puls med alla restauranger och kaféer utanför sin port, sen har man det sköna lugnet att kunna koppla av på den gemensamma och gröna innergården på andra sidan huset. Det bästa av två världar...

Varmt välkomna på visning!

Davidshall

Davidshall och Stadsteatern är ett av Malmös mest attraktiva områden med allt vad citylivet kan erbjuda med mysiga caféer, butiker och restauranger. Fersens väg är en klassisk paradgata i Malmö. Då f.d statsminsister Göran Persson fortfarande bodde i Malmö, var han bosatt i en våning på Fersens väg. Malmö Opera ligger på gångavstånd. Pildammsparken och Kungsparken likaså och vill du ta tåget över till Köpenhamn ligger Triangelns station med bara 5 minuters promenadavstånd. På Helmfeltsgatan ligger flera antikvariater att njuta av. Davidhall är ett kulturkvarter utöver det vanliga.