Unikt boende med bästa utsikten och 3 balkonger!

  • Per Albin Hanssonsväg 56 B
  • Blekingsborg
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en äkta bostadsdröm. Sista huset med fritt läge och en slående utsikt som måste upplevas på plats! Etage med våning 11&12 fördelat på 7 rum blir detta ett objekt som kommer att falla många i smak. En bostad man skall gå och titta på... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Blekingsborg och Per Albin Hanssons väg!

Nu kan vi presentera ett boende utöver det normala, högst upp i fastigheten med en utsikt som likt en tavla kan man ju knappast bli annat än mäkta imponerad. Vid klart väder har man milslång utsikt med bron, Danmark och havet i ens blickfång. Bostaden är fördelad på 7 rum och kök i två våningsplan med den mer privata delen uppe samt den sociala delen där nere.

Ett ypperligt alternativ för den lite större familjen eller för den som bara vill kunna bre ut sig. Våningen är ju också ett fantastiskt alternativ för den som vill driva sitt företag hemma och här kunna ha verksamheten och boendet avdelat.

Lägenheten har tre rejäla balkonger som alla ståtar med en ljuvlig utsikt och samtliga är inglasade. Belägen i det sista och mest populära huset som har helt fri utsikt i sydväst och en garanti vad gäller att fånga de vackraste solnedgångarna, kväll efter kväll....

Hela våningen andas en härlig karaktär och påminner starkt om känslan av att bo i villa, samt har man ingen granne ovanför.

Ett mycket trivsamt, tilltalande och generöst boende, skall man hitta ett rätt ord så blir det frihet...

Allt detta i en stabil HSB förening som äger sin mark så medlemmarna slipper oroa sig för höjda tomträttsavgifter samt finns möjlighet till både garage och parkeringsplatser via föreningen.

Föreningen ståtar också med fin innergårdsmiljö. Inhägnat, barnvänligt och tryggt samt har man Mobilia köpcentra ett stenkast ifrån. Området erbjuder också mycket grönska, fina promenadstråk och på kort avstånd ligger Pildammsparken.

Välkomna in!
Hissen går direkt ifrån markplan och tar oss högst upp i fastigheten.

Våningsplan 1:
Välkomnande hall som öppnar upp hela bostaden på ett föredömligt sätt, hallen ger access till alla rum på nedre plan.
Gråmelerad klinkers på golv till ljusa innerväggar och ett tilltalande intryck är det första vi bemöter.

Stort vardagsrum med en helt underbar balkong som ståtar med äkta panoramautsikt, njutbart!
Rummet har vacker ekparkett till ljusa innerväggar, ett trivsamt sällskapsrum.

Matrummet på andra sidan ger fin plats för många matgäster och även här finner vi parkett på golv till ljusa innerväggar.

Mellan matrum och kök finns en liten serveringsgång. Här ligger samma klinkers som i hall och som sen löper vidare ut i köksdelen.
Köket är praktiskt med gott om skåp, förvaring och erbjuder fina arbetsytor.
Maskinparken består utav kyl / frys, diskmaskin, spis med häll och fläkt ovanför.

Från köket når man lägenhetens andra balkong som även den är inglasad och generös. Fantastisk utsikt över Malmö stad, Mobilia m.m. Vid klart väder ser man även till Lund från denna balkongsida.
Efter kök har vi lägenhetens första sovrum som är bra tilltaget i yta och erbjuder garderober längs hela väggsidan.
Ett perfekt vilorum / gästrum / barnrum eller kontor.

Gästtoaletten ligger perfekt innan trappan upp till ovanvåningen.
En helkaklad och fräsch gästtoalett.

Hallen har också garderober för bästa tänkbara förvaring.

Våningsplan 2:
Vi tar den vackra ektrappan upp och bemöts av en trivsam planlösning även här.

Först har vi två rejäla sovrum som bara måste uppskattas enorm, här finns plats för allt man kan tänkas vilja ha i sina vilorum och lite till.
Det ena sovrummet har dessutom lägenhetens tredje balkong. Balkongen är stor och inglasad med en njutbar utsikt.

På den andra sidan har vi ytterligare två av sovrummen som är något mindre men fullt funktionsdugliga vilorum. Säljarna använder det ena sovrummet som sitt kontor i dagsläget.

Vägg i vägg med detta kontor har man byggt till en walk in closet som bara måste uppskattas enormt, här finns plats och det blir över...

Sist har vi badrummet som är helkaklat och erbjuder badkar. Ett fint badrum med plats för extra skåp, förvaring m.m.

Kort sammanfattning får man här ett boende med mängder utav fördelar så som den perfekta planlösningen, 5 riktiga sovrum, 3 balkonger, fantastisk och svårslagen utsikt, inflyttningsklart skick, högst upp utan granne ovan, välskött innergårdsmiljö, barnvänligt, möjlighet till garage och p-plats, stabil förening som äger sin mark, enkelheten att snabbt kunna ta sig ut från Malmö och närheten till shopping via Mobilia köpcentra intill, m.m., m.m....

Man köper ju inte bara ett boende här, man köper ett unikt boende som det bara finns ett fåtal av och framförallt köper man ju utsikten som säkerligen många kommer att värdera till mycket mer än bara pengar.

Att varje dag kunna vakna och gå till sängs hand i hand med denna magnifika utsikt måste ju vara en av motsvarigheterna till frihet...

Obs! detta är ingen mängdvara så när den är såld, då är den såld!

Vi ses på visningen!

Gröndal / Blekingsborg / Kulladal

GRÖNDAL / BLEKINGSBORG / KULLADAL
Gröndal är ett omtyckt och mycket populärt bostadsområde i stadsdelen Hyllie. Området ligger mellan Kulladal och Blekingsborg, därav är det många som kallar det Kulladal, Blekingsborg eller bara vid Mobilia. Gröndal består till mest av flerfamiljshus och byggnationen började först på 60-talet och området blev helt färdigbyggt en bit in på 70-talet. Området är uppkallat efter smeden Ola Gröndal från Fosie. Gröndal är ett område i Malmö som har blivit mer och mer intressant när man tittar på kartan så som Malmö har vuxit. Man har det nya Mobilia köpcentrum snett över gatan med stort utökat utbud av butiker samt Pildammarna på kort promenadsavstånd. Centrum inom räckhåll och påfarten till den inre Ringvägen ligger runt hörnet. Barnomsorgen är också något som blivit mycket bättre här, fler och fler barnfamiljer väljer idag att bosätta sig på Gröndal framför andra områden. De flesta lägenheter här har både hiss och stora balkonger.