Välpanerad 3:a på Blekingsborg i toppskick!

  • Blekingsborgsgatan 3A
  • Blekingsborg / Mobilia
  • , Malmö

Nu kan vi visa upp en snygg och fräsch trerummare som är belägen på helgavel med fönster åt tre håll. Toppskick vad gäller kök, badrum, väggar och golv. Mycket stabil Hsb förening som är certifierad och ståtar med fantastisk innergårdsmiljö, en oas mitt i stan. Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Blekingsborg och Mobilia!

Obs! Ett förträffligt boende för under 5.100 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Nu kan vi presentera en riktig godbit till våning. Helgavel och härligt ljusinsläpp från alla håll samt en stor och rejäl balkong som bjuder på plats för det stora sällskapet.

Våningen blev totalrenoverad för två år sen och ståtar med fint kök, påkostat badrum, snygga golv och väggar.

Fantastisk förening som är certifierad och friköpt. Föreningen bjuder på januariavgiften varje år...

Perfekt belägen och enkelt at ta sig ut från stan via den inre ringvägen samt tar man sig snabbt till city via cykel eller buss.
På andra sidan gatan har vi Mobilia köpcentra med förnyat utbud av butiker, restauranger och kaféer.

På kort promenadsavstånd ligger Pildammsparken som är en av de finare attraktionerna vi har i Malmö.

Ett fint, praktiskt samt tilltänkt boende till en total och mycket låg månadskostnad...

Välkommen in!
Först stiger vi in i en fin och väldisponerad hall som öppnar upp lägenheten åt alla håll, bra med avhängnings och förvaringsmöjligheter. Hallen har ljusa väggar och ett snyggt stengolv samt nersänkt tak med infällda downlights.

På den vänstra sidan har vi det fina köket som totalrenoverades 2015. Köksinredning och snyggt väggkakel i vitt till eleganta bänkskivor i svart ger köket en lyxig ton. Vacker trestavsparkett på golv till ljusa väggar och påkostade vitvaror. Man har även här sänkt ner taket och fällt in snygga downlights för bästa tänkbara belysning.
Maskinparken består utan och kyl, frys, diskmaskin, spis med ugn och häll, kolfiltersfläkt och micro.
Ett kök att älska...

Från kökets matplats har man direkt access till det fina vardagsrummet som bjuder på en härlig yta. Rummet är ljust och ger gott om plats för att ha ett stort matrumsmöblemang även här. Ljusa väggar till samma fina parkett som i köket.
Härifrån har man utgång till den sköna balkongen som verkligen bjuder på utrymme, här ges ordentligt med svängrum!

På den andra sidan våningen har man den mer privata delen med två fina sovrum, badrum och garderober...

Första sovrummet är stort och ger bra med yta för allt man kan tänkas vilja ha i sitt vilorum, dubbelsäng, arbetsplats, extra garderober m.m. Längs hela den vänstra väggsidan har man byggt till en stor skjutdörrsgarderob som sväljer mängder i förvaring, både praktiskt och snyggt!
Ljusa väggar till snygg trestavsparkett på golv finner vi här, ett stort och vackert sovrum med ett fint ljusinsläpp.

Mellan sovrummen ligger badrummet som är nytt och fräscht. Snyggt och påkostat vad gäller golv, väggar och porslin. Badrummet har också ett fönster för vädring för bästa trivel. Nersänkt tak med infällda downlights, vägghängd toalettstol, kommod med underskåp och överskåp.
Ett badrum att tycka om...

Sovrum 2 är också bra i storlek och erbjuder plats för dubbelsäng och mycket mer. Ljust och snyggt med trestavsparkett på golv.
Två fina sovrum som passar även den kräsnaste!

Kort och gott erbjuds man här ett gyllene tillfälle att kunna förvärva en perfekt bostad med bästa tänkbara läge intill Mobilia köpcentra och med en helt fantastisk innergårdsmiljö, en parkliknande oas avskild från stadens sus och brus...
Stabil förening med god ekonomi som bjuder på en månadshyra varje år, certifierad samt friköpt tomt är stor trygghet för köparen.

Allt detta och en mycket välplanerad våning i toppskick gör ju inte saken sämre, som sagt ett tillfälle för den kräsne...

Finansiering klar ?
med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 5.015 kr netto.

Först till kvarn!

Gröndal / Blekingsborg / Kulladal

GRÖNDAL / BLEKINGSBORG / KULLADAL
Gröndal är ett omtyckt och mycket populärt bostadsområde i stadsdelen Hyllie. Området ligger mellan Kulladal och Blekingsborg, därav är det många som kallar det Kulladal, Blekingsborg eller bara vid Mobilia. Gröndal består till mest av flerfamiljshus och byggnationen började först på 60-talet och området blev helt färdigbyggt en bit in på 70-talet. Området är uppkallat efter smeden Ola Gröndal från Fosie. Gröndal är ett område i Malmö som har blivit mer och mer intressant när man tittar på kartan så som Malmö har vuxit. Man har det nya Mobilia köpcentrum snett över gatan med stort utökat utbud av butiker samt Pildammarna på kort promenadsavstånd. Centrum inom räckhåll och påfarten till den inre Ringvägen ligger runt hörnet. Barnomsorgen är också något som blivit mycket bättre här, fler och fler barnfamiljer väljer idag att bosätta sig på Gröndal framför andra områden. De flesta lägenheter här har både hiss och stora balkonger.