Välplanerad 4:a i city med fantastisk balkong!

  • Slussgatan 11
  • Centrum / Innerstaden
  • , Malmö

Stor och välplanerad fyrarummare perfekt belägen på 5:e våningen med fönster åt två håll. Bostaden erbjuder tre sovrum i bra storlek, varav ett stort master bedroom med plats för dubbelsäng och ytterliga möblemang. Stort badrum samt en gästtoalett. Ljust och stort vardagsrum och ett kök som gör matlagningen till ren glädje. Sist men definitivt inte minst - en gigantisk balkong som slår det mesta! Stabil HSB-förening som äger sin mark samt ståtar med fantastisk innergårdsmiljö - en oas mitt i stan. Varmt välkomna hem!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Centrum och Slussgatan!

Nu har vi glädjen att presentera en möjlighet att skapa sig sitt absoluta drömboende! Genomgående med en lysande planlösning och härligt ljusinsläpp från alla håll samt en riktigt stor balkong som blir som ett extra rum en stor del av året.

Bra och stabil förening som har friköpt tomt.
Perfekt belägen och enkelt at ta sig ut från stan via den inre Ringvägen.
På andra sidan gatan har vi de vackra SJ-husen som erbjuder en vacker vy.
Ett stenkast ifrån ligger Drottningstorget och Caroli city som erbjuder ett förnyat utbud av butiker, restauranger och kaféer.

Centralt, praktiskt och trivsamt boende till en behaglig månadskostnad!

Välkommen in!
Med hiss direkt från markplan tar vi oss upp till våning 5. Innanför ytterdörren stiger vi in i en stor och möblerbar hall som öppnar upp lägenheten åt alla håll. Här erbjuds det bra med avhängnings- och förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob. På golvet ligger praktisk snygg klinker och väggarna är vita.Denna fina lägenhet är inskriven som tre rum och kök i föreningens lägenhetsregister men är idag en fullt fungerande fyra.

Kök: Stilrent kök med inredning i vitt som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Bänkskivan är gråmelerad och ovan arbetsytorna sitter vit, vacker kakel. Utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd (Samsung), inbyggnadsugn (Whirlpool), spishäll, fläktkåpa och integrerad diskmaskin (Siemens). På golvet ligger ett klinkergolv med ädelträutseende och på väggarna sitter en ljus tapet. Det finns stor matplats för ca 6-8 personer varifrån man har fin utsikt mot de anrika och populära SJ-husen.

Badrummet är helkaklat och fräscht med mjukt beige kakel och beige/nougat färgad klinker- stilrent och snyggt. Utrustningen består av stort badkar, handfat med underskåp, stor badrumsspegel med belysning samt wc-stol. Ett vädringsfönster utan insyn är väldigt praktiskt på ett "hemlighus".

Vägg i vägg med badrummet ligger gästtoaletten som även den är helkakalad. Utrustningen består av handfat med kommod, överskåp med spegel samt ett vägghängt skåp.

Vardagsrummet är stort och har plats för både soffmöblemang och matsalsbord, om så önskas. Väggarna har en vit strukturtapet och på golvet ligger gedigen originalparkett.
Härifrån har man utgång till den ovanligt stora balkongen som ligger i solsäkert läge med underbar utsikt över innergården (som i dagsläget snart är färdigställd).

På den andra sidan bostaden har man den mer privata delen med tre sovrum varav ett är ett master bedroom.

Sovrum 1 är stort och ger bra med yta för allt man kan tänkas vilja ha i sitt vilorum, dubbelsäng, arbetsplats m.m. Längs hela ena väggsidan finns inbyggda skjutdörrsgarderober som sväljer allt och lite till!
Väggarna är ljusa och på golvet ligger ekparkett. Ett riktigt master bedroom.

Sovrum 2 är också bra och erbjuder plats för säng och ytterligare möblemang. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ekparkett.

Sovrum 3 nyttjas idag som ett gästrum och även här är väggarna ljusa och på golvet ligger ekparkett.

Kort och gott erbjuds man här ett gyllene tillfälle att kunna förvärva en perfekt planerad bostad att göra till sin egen, med bästa tänkbara läge intill stadens faciliteter och med en helt fantastisk innergårdsmiljö, en parkliknande oas avskild från stadens sus och brus...

Dessutom högt upp utan insyn med vackert ljusinsläpp, två toaletter, friköpt förening och handikappsanpassat med hiss direkt ifrån markplan...

Varmt välkomna på visning!

Centrum / Gamla stan

Välkomna till Centrum och Gamla stan!

Gamla staden eller innerstaden i Malmö är den del som ligger innanför broarna i det mest centrala av Malmö. Här är det alltid nära till allt såsom restauranger, butiker och krogar men även skolor från förskolor upp till gymnasiet.

Carolikvarteren kring Caroli kyrka, är en del av Gamla staden i Malmö. Området avgränsas av Mäster Nilsgatan, Rundelsgatan, Stora Kvarngatan, Norregatan och Östergatan i Malmö. I de gamla kvarteren, innan Caroli Citys tillkomst, fanns bebyggelse redan på medeltiden.  Många utav husen finns kvar som en påminnelse om Malmös historia och kulturarv. 

Närheten till Malmö centralstation, Gustav Adolfs torg, Stortorget, Lilla torg, Moderna museet och Malmö högskola gör detta område till ett självklart alternativ för många köpare i jakten på att hitta ett bra boende.