Välplanerad gavel-3:a på Blekingsborg med fantastisk balkong!

  • Blekingsborgsgatan 3 A
  • Blekingsborg / Mobilia
  • , Malmö

Välplanerad gavel-3:a på Blekingsborg med fantastisk balkong! Stor och välplanerad trerummare perfekt belägen på en helgavel med fönster åt tre håll. Bostaden erbjuder två sovrum i bra storlek, bägge med plats för dubbelsängen, renoverat badrum, ett ljust vardagsrum och kök, och sist men definitivt inte minst - en gigantisk inglasad balkong som slår det mesta! Mycket stabil HSB-förening som är certifierad och äger sin mark samt ståtar med fantastisk innergårdsmiljö - en oas mitt i stan. Varmt välkomna hem!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Blekingsborg och Mobilia!
Nu har vi glädjen att presentera en möjlighet att skapa sig sitt absoluta drömboende! Helgavel med en lysande planlösning och härligt ljusinsläpp från alla håll samt en riktigt stor inglasad balkong som blir som ett extra rum en stor del av året.

Mycket välmående förening som är certifierad och har friköpt tomt. Föreningen bjuder på januariavgiften varje år...
Perfekt belägen och enkelt at ta sig ut från stan via den inre Ringvägen samt tar man sig snabbt till city via cykel eller buss.
På andra sidan gatan har vi Mobilia köpcentra med förnyat utbud av butiker, restauranger och kaféer.
På kort promenadsavstånd ligger Pildammsparken som är en av de finare attraktionerna vi har i Malmö.

Ett fint, praktiskt och trivsamt boende till en mycket låg månadskostnad!

Välkommen in!
Innanför säkerhetsdörren stiger vi in i en stor och möblerbar hall som öppnar upp lägenheten åt alla håll. Det finns bra med avhängnings- och förvaringsmöjligheter. På golvet ligger praktisk klinker och på väggarna är vita.

Kök: Trivsamt kök med inredning i bok som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Diskbänken är svart och ovan arbetsytorna sitter blå mosaik. Utrustningen består av integrerad kyl/frys (Whirlpool), inbyggnadsugn (Whirlpool), spishäll, fläktkåpa (Gorenje) och diskmaskin (Siemens). På golvet ligger ett parkettgolv och på väggarna sitter en ljus tapet. Det finns en matplats för ca 6 personer varifrån man har fin utsikt mot föreningens vackra innergård.

Vardagsrummet är stort och har plats för både soffmöblemang och matsalsbord, om så önskas. Väggarna har en vit strukturtapet med en mörkare fondvägg och på golvet ligger gedigen originalparkett, väl värd en slipning.
Härifrån har man utgång till den ovanligt stora, insynsskyddade och inglasade balkongen med underbar utsikt över innergården. Rent juridiskt räknas inte balkongen som boarea, men det är i praktiken precis vad den är - ett stort extrarum att njuta av en stor del av året!

På den andra sidan bostaden har man den mer privata delen med två stora sovrum, badrum och garderober...

Sovrum 1 är stort och ger bra med yta för allt man kan tänkas vilja ha i sitt vilorum, dubbelsäng, arbetsplats, extra garderober etc. Längs hela ena väggsidan finns inbyggda garderober som sväljer allt och lite till!
Väggarna har en ljus tapet och på golvet ligger ekparkett.

Badrummet är helkaklat och fräscht med vitt kakel och grå klinker - stilrent och snyggt. Utrustningen består av badkar, handdukstork, handfat med underskåp, överskåp samt en vägghängd wc-stoll (vilket underlättar städningen). Ett vädringsfönster utan insyn är väldigt praktiskt på ett "hemlighus".

Sovrum 2 är också bra i storlek och erbjuder plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. På väggarna sitter en gulmålad tapet och på golvet ligger ekparkett.

Kort och gott erbjuds man här ett gyllene tillfälle att kunna förvärva en perfekt planerad bostad att göra till sin egen, med bästa tänkbara läge intill Mobilia köpcentra och med en helt fantastisk innergårdsmiljö, en parkliknande oas avskild från stadens sus och brus...
Stabil förening med god ekonomi som bjuder på en månadshyra varje år, certifierad samt friköpt tomt är stor trygghet för köparen.

Finansiering klar ?
med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 5.015 kr netto.

Gröndal / Blekingsborg / Kulladal

GRÖNDAL / BLEKINGSBORG / KULLADAL
Gröndal är ett omtyckt och mycket populärt bostadsområde i stadsdelen Hyllie. Området ligger mellan Kulladal och Blekingsborg, därav är det många som kallar det Kulladal, Blekingsborg eller bara vid Mobilia. Gröndal består till mest av flerfamiljshus och byggnationen började först på 60-talet och området blev helt färdigbyggt en bit in på 70-talet. Området är uppkallat efter smeden Ola Gröndal från Fosie. Gröndal är ett område i Malmö som har blivit mer och mer intressant när man tittar på kartan så som Malmö har vuxit. Man har det nya Mobilia köpcentrum snett över gatan med stort utökat utbud av butiker samt Pildammarna på kort promenadsavstånd. Centrum inom räckhåll och påfarten till den inre Ringvägen ligger runt hörnet. Barnomsorgen är också något som blivit mycket bättre här, fler och fler barnfamiljer väljer idag att bosätta sig på Gröndal framför andra områden. De flesta lägenheter här har både hiss och stora balkonger.