Läcker vindsvåning med karaktär!

  • Grönegatan 7 / Österportsgatan 5b
  • Drottningstorget / City
  • , Malmö

Unikt tillfälle att kunna förvärva ett drömboende på perfekt cityläge och en oslagbar samt helt insynsskyddad utsikt. En genomgående vindsvåning när det är som bäst med 4 meters takhöjd, synliga bjälkar, hiss från markplan och en takterrass med utsikt över Malmös takåsar! En våning för er som vill ha det lilla extra! Varmt välkomna!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Gamla stan och Drottningtorget!

I Malmös innersta kärna, vid Drottningtorget välkomnas ni till Grönegatan.
I fastighet Anno 1909, på innergården, och fem trappor upp, finner ni denna unika vindslägenhet med direkthiss från vacker innergård. 2009 stod de nya vindslägenheterna klara och man lyckades kombinera generös takhöjd på fyra meter med synliga takbjälkar och modern funktionalism.

Hall: Innanför säkerhetsdörren stiger ni in i en ljus och välkomnande hall med plats för avhägning. På golvet ligger grå stilren klinker. Detta följer med in i köket vilket skapar en enhetlighet och ett skönt flöde. Väggarna är vita och släta.

Kök: Moderiktigt och stilsäkert kök i vinkel med härlig takterrass. Inredningen är fräscht vit med gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Ovan de välplanerade och väl tilltagna arbetsytorna sitter snygg, vit, spegelslipad kakel och bänkskivan är i massiv oljad ek. Utrustningen består av kyl & frys (Electrolux), spishäll (Electrolux), varmluftsugn (Electrolux), inbyggd mikrovågsugn (Electrolux), integrerad diskmaskin (Electrolux) samt fläktkåpa. Matplatsen har plats för ca 4 personer. På golvet ligger samma stilfulla grå klinker som återfinns i hallen. Även här är väggarna vita.

Badrum: Väl tilltaget och stilsäkert badrum med stort fönster som släpper in härligt dagsljus. Utrustningen består av duschhörna med invikbara dörrar, vilket spar plats när de inte används. Vit kommod med underskåp, stor spegel med belysning, wc-stol, handdukstork, tvättmaskin (Bosch), torktumlare (Bosch). Väggarna har vitt kakel och på golvet ligger en sober brun klinker med golvvärme. I taket sitter infälld belysning och ett vägghängt skåp löser förvaringen. Ett badrum som gör bestyren till ett rent nöje!

Sovrum: Stort generöst vilorum med gott om plats för dubbelsängen och ytterligare möblemang. En stor skjutdörrsgarderob som ingår i köpet, ger generöst med plats för förvaring. Härlig takhöjd och synliga takbjälkar är pricken över i. Vita släta väggar och snygg ekparkett förstärker känslan av lugn.

Matsal / Vardagsrum: Ljust och trivsamt rum med en takhöjd på 4 meter och två takfönster som skapar en rymd som man inte är bortskämd med. Vita släta väggar även här och den vackra ekparketten skapar ett härligt flöde genom rummen. Här finns gott om plats för både matsalsmöblemang och soffmöblemang. Den perfekta platsen för hela familjen! Sist men inte minst de snygga takbjälkarna som ger härlig karaktär till detta fina rum.

Allrum: Även i detta rum finner man vita väggar, vacker ekparkett, fyra meters takhöjd och härlig rymd. Gott om plats för både soffmöblemang och ytterligare möblemang om så önskas.

En perfekt bostad som kommer att tilltala många, inte minst för den fina planlösningen och skicket utan också för det förträffliga läget!

Ett tillfälle för er som vill ha en våning som sticker ut från mängden och som ställer lite högre krav på sitt boende...

Välkomna på visning

Drottningtorget / Gamla stan / Caroli

Drottningtorget är beläget innanför kanalen och har ett fantastiskt läge vad gäller smidigheten att ta sig ut och in i malmö via den inre Ringvägen, samtidigt så är avståndet mycket kort till det allra centralaste i Malmö så som Gustaf Adolfs torg, Stortorget, Lilla torg m.m.

Gamla staden eller innerstaden i Malmö är den del som ligger innanför broarna i det mest centrala av Malmö. Här är det alltid nära till allt såsom restauranger, butiker och krogar men även skolor från förskolor upp till gymnasiet.

Carolikvarteren kring Caroli kyrka, är en del av Gamla staden i Malmö. Området avgränsas av Mäster Nilsgatan, Rundelsgatan, Stora Kvarngatan, Norregatan och Östergatan i Malmö. I de gamla kvarteren, innan Caroli Citys tillkomst, fanns bebyggelse redan på medeltiden.  Många utav husen finns kvar som en påminnelse om Malmös historia och kulturarv. 

Närheten till Malmö centralstation, Gustav Adolfs torg, Stortorget, Lilla torg, Moderna museet och Malmö högskola gör detta område till ett självklart alternativ för många köpare i jakten på att hitta ett bra boende.