Malin Andersson

Reg. Fastighetsmäklare
malin@bohem.nu
0732 54 00 20

Med fastighetsvetenskap och fördjupning i juridik som specialitet har jag förmedlat försäljning utav bostadsrätter och fastigheter sedan 2009. Många års erfarenhet av styrelsearbetet i bostadsrättsföreningar och därför djup förståelse för vad det innebär att bo i bostadsrätt gör mig till en stöttepelare vid frågor kring bostadsrätt. För mig är kundnöjdhet och smidiga försäljningar med bästa slutpris alltid prioriterat.

Carsten Johansson

Sälj & Organisationsansvarig
carsten@bohem.nu
0705 15 67 70

Med 30 års erfarenhet i fastighetsbranschen besitter jag omfattande kunskaper och har blivit ett starkt namn i branschen. Jag förknippas ofta med begrepp som ”hårt arbete” och ”säljrekord”. Idéerna tycks aldrig sina och tillgängligheten för kunderna är i princip obegränsad.

Fatima Friberg

Kontorschef / Reg. Fastighetsmäklare
fatima@bohem.nu
0705 54 00 36

Min ambition och och högsta mål som professionell fastighetsmäklare är att ha de absolut nöjdaste kunderna. Jag har förmedlat hundratals villor och bostadsrätter i regionen sedan min mäklarexamen med fördjupning i juridik som specialitet. Under mina år inom mäklarbranschen samt som egen företagare har jag arbetat upp ett gott rykte och hunnit bli en omtyckt mäklare. Idag består kundkretsen av återkommande och ständigt nytillströmmande kunder.

William Storey

Reg. Fastighetsmäklare
william@bohem.nu
0738 230 230

Min bakgrund som elitidrottare har lämnat efter sig erfarenheter på många plan, bl.a. i struktur, disciplin och uthållighet. Egenskaper som är värdefulla i vår bransch. Jag har många års erfarenhet inom fastighetsbranschen, kommersiella fastigheter och styrelsearbete i bostadsrättsföreningar. Jag är en lugn, trygg och saklig person och min ledstjärna är att alltid se till kundernas bästa.